evli olan eski sevgilime aşığım

Aşırı derecede kıskanıyorsun eski sevgilinden ayrılmadığı için kızı suçluyorsun her şeyi bile bile evlendiği için yaşadıklarını hak ettiğini düşünüyorsun. Unutmak isteyen unutur buraya nasıl unutayım diye konu açmaz. Bu arada bütün bunların suçlusu sensin ayrılma sebebin çok saçma büyük ihtimalle çocuk evlenince kıymete bindi.

Vay be. Kendin istemeyip olmaz deyip ondan uzaklas sonrada ´´ ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler..´´ sucu kiza at.. Ilgiiincc

Ben varım mesela . Nişanlımdan ayrıldım 4 ay sonra başkasıyla evlendi . Acı çektim evet ama bunu kendime bile söylemedim çünkü etik değildi . Başka bir kadına ait bir erkeği düşünmek benim değer yargılarımla çelişiyordu kestim attım . Bitti sonra ben 2 kere daha aşık oldum ondan sonra . Atla deve değil yani aşk acısı . Allah sağlığını bozmasın sen acı görmemişsin daha . 10 yıl sonra bana faceden mesaj attı asla cevap yazmadım . 2 tane de çocuğu olmuş ortak arkadaşlardan duymuştum . Ben utandım onun adına . Yani ben ahlaksız biri de olabilirdim onunla iletişime de geçebilirdim vs vs . Ama asla bir hemcinsime böyle birşeyi yaşatmam . Ben aile kurumuna inanılmaz saygı duyuyorum bu yüzden bu konuda çok katıyım . Kimseyle görüşmek zorunda değilsin kendini kandırma . Ben görmek istediğim akrabalarımı bir bahane uydurup görmüyorum bu kadar basit . Aynı mahalle de olduğum birini de görmek istemezsem görmem . Yolda karşılaşırsam görmezden gelirim en fazla . Bence '' evli '' birine bu kadar kafa yorma .

İliskinizin o zaman olur tarafı yoktu şimdi var mı?birde birilarinden sizi sevdiğini kendini alkole verdiğini duymak hoşunuza gitmiyordur umarım. Sanki evliyken gözünün siz de olması sizi mutlu ediyor gibi geldi bana.bu dogru değil. Bugün evliyken sana bakan yarın seninle evlenir çocuğunun annesine bakar. İşin bu boyutu var bir de

Adı uzerinde eski sevgili üstelik evliii. ...artık bir bağlantı olmamalı aranızda ...
eger asiksan herseyi göze alır ayrilmazdin şimdi evli ve çocuklu olması bu şekilde hala seninle ilgilenmesi mi cazip geldi aşık olduğunu sanıyorsun değilsin. ..lütfen uzak dur elin evli adamindan

Evli kelimesini okuduktan sonra uzun uzun detayları okumaya gerek görmedim.
Ne hayatınızı mahvedin,ne de başka bir hayatı,yuvayı mahvedin.

O kadar bencilsiniz ki , her şeyi kendinize bağlamaya o kadar meyillisiniz ki...

Bırakın da insanlar huzurlu yaşasın.

Madem o kadar aşıktınız sahip çıksaydınız.

Ele gidince Abdurrahman Çelebi mi oldu?

Nişan günü nişanlısını yüzüstü bırakıp sizi kaçırmayı teklif ediyor
evli ve eşi hamile geçmişe sünger çekmek yerine hala gözü sizde
zil zurna sarhoş geziyor
böyle bir adamla evlenmediğine şükret bence
ne güzel uzak kalmak için gidiyorsun ne diye memleketine geri dönüyorsun

Oncelikle benim eve geri dönmemin onunla hiç bir ilgisi olamaz. Çünkü babam tek başına yaşamaya başladı yemeğini yapan temizliğini yapan kimse yoktu bende 2 sene sonra istemeden yatay geçiş yapmak zorunda kaldım. Onun İçmesinin hoşuma gittiğini söyleyenler olmuş ben sadece kız için üzüldüm benim umrumda değil o onun icmesieya her ne derdi varsa sadece kimsenin beni yanlış anlamasıni istemiyorum onun yüzünden

tercihleriyle kişiliğini sunar insan
o, kendisine aşık olmayan adamı seçti,
diğeri aşık olmadığı kadını,
yengeniz onların özelini size taşıyarak görümceliği
siz.....ailenizi?
o halde fikrinizi değiştiren nedir?

kavuşma ihtimaliniz mi....?
evet var ancak 2.sınıf aşk romanlarında...
kendinize gelin, uzak durun ondan da onu size anlatan hatırlatanlardan da...
dilerim uyanırsınız

arabesk bir adamla arabesk sonunuzu hazırlamayın!

Bazen öyle çaresiz oluyorum ki intiharı bile düşünüyorum çünkü bizim onunla aşkımız çok farklıydı başlarda hep bizi kimse ayıramaz diye düşünürdük ancak iki insan birbirini ne kadar severse sevsin bazen kaderin önüne kimse geçemiyor bizde geçemedik intihari düşündüğüm zamanlarda Rabbime sığınıyorum sonra geçiyor ama çok yalnız kaldım en iyi arkadaşımı kaybettim onu unutmak için herşeye razıyım ama bizim aile yapımız her gün görüşen aileler bu her zaman böyleydi senelerdir hep birbirimize gider geliriz ister istemez kulak misafir bile olsam onlarla ilgili bişeyler duyuyorm çok inciniyorum unutmam çok zorlaşıyor. O gün bizim şarkımızı açtığı zaman bile yengem yeter artık hep bu şarkı dedi bizim şarkımız olduğundan haberleri bile yok. Yani nasıl olucak böyle onun bana yaptığı ufacık bir hareketi bile istemiyorum çünkü canım çok acıyor unutmak istyorum

Yengeniz aranızda geçenleri bilmiyor mu? Daha önce de yazdım, yine yazıyorum: Yengenize "Ben kimseyi rahatsız etmek istemiyorum, onlar buradayken ben gelmeyeyim" diyeceksiniz.

Yengeniz aranızda geçenleri bilmiyor mu? Daha önce de yazdım, yine yazıyorum: Yengenize "Ben kimseyi rahatsız etmek istemiyorum, onlar buradayken ben gelmeyeyim" diyeceksiniz.
Daha once denedim öyle diyince sanki bişeyler mi hissediyorsun ona saçmalama unuttun gitti abimi dedi eğer unutamasan anlarım ama unuttuğun halde neden böyle dusunuyosun dedi bende uzatmadim ve yigenim yeni doğdu onlar için ailemden uzak durmam yanlış olmaz mı hem sanki ben onları gorunce üzülüyorum da ondan gitmiyor gibi oluyor

Ama onları görünce üzülüyorsunuz tabii ve onlar da sizi görünce üzülüyorlar. Zaten aileleriniz için büyük bir fedakârlık yapmışsınız; ne var yani bir süre de onlar sizi idare etseler.

Bakın, her zaman dik durmak iyidir. Benim de tarzım budur. Ama bazen dik duruşu muhafaza etmek için her derdi kendine saklamamak gerekiyor. "Unutmuş olabilirim, ama sürekli bir arada olacak kadar geniş de değilim" deyin yengenize, bitsin gitsin. Eski erkek arkadaşını unutmuş olmak her gün onu görmeyi gerektirmez ve normalleştirmez ki.

Hem ailenizden uzak durun demiyorum ki ben size. Aileyle yakın olmak için her gün, her saat orada olmak gerekmiyor. Siz dikkat etmeye başlarsanız adamın karısı da mesajı alır. Siz biraz seyrekleştirirsiniz, onlar biraz seyrekleştirir. Böylece ailelerinizden değil birbirinizden uzaklaşmış olursunuz.

Sürekli görerek içinizden yaraları söküp atmanız mümkün değil. İnsan her gün gördüğü koltuğu, sehpayı bile benimsiyor yahu; değil ki eski sevgiliyi her gün görmek...

sevmek zor hemde cok zor guzel kardesim ama o adam ne yaparsa yapsin o artik evli bi esi var esinin gunahina girmeye hakkin yok o yolunu cizmis sende ciz yolunu belki bunlari yapman zor ama evlenmis birkere yapicak birsey yok Rabbim yardimcin olsun

Bu konu bana hiç hatırlamak bile istemediğim bir olayı hatırlatıyor ...
yani okula gitmedigin zamanlarda kurs falan uğraşacak birşey bul kendine abine gittiğin zamanda abin evde olduğunda veya babanla gitmeye çalış konu açılmaz o zaman

Ya bnlari yengeniz size neden anlatiyor orasini bi turlu anlamadim hem diyosunuz ailesi beni istemdi bizi ayirmak icin o kizi buldu fala boyle yapan biri size neden umut verici konussun yok seni gorunce icti falan tam tersi kizla cok mutku oldugunu anlatmasi gerekirdi herkesin durumunu anladim ama yengenizin ne yapmaya calistigini anlamadim ya siz abartiyosunuz yada bilemiyorum neden..

Ye
Yengem bana bunları tabiki anlatmiyor aksine yanımda mutlu olduklarını falan belli etmeye çalışıyor. Ben içtiğini vs yengem annesiyle konuşurken duydum yani bana çaktırmadan konuşmaya çalıştılar ama netice itibariyle salak değilim anladım düğünden sonraki gün benim telefondan annesini aradı telefona benim eski sevgilim çıktı sarhoş halde. Yengem de annesiyle konuştu nneden içti iki aydır hiç icmezdi telefonu niye o açtı diye sonra karisinin ağladığını falan konuşuyordu telefonda. Yani bana caktirmaya calismasa bile aynı ortamda bazen ister istemez öğreniyorum

İşte en en en şiştiğim konu. Bir insan bir insanı seviyorsa, sevmekten bahsediyorum bilmiyorum hiç yaşadınız mı, bir başkasına ait olamaz. Adam gitmiş bir güzel evlenmiş, yetmemiş çocuk yapmış! Çocuğu yaparken yüzüne bakıp seni sevmiyorum dememiştir herhalde. Kendinizi kandırmayın adam bir güzel kendi hayatını kurmuş. Sen de kurmalısın. Aşk bu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…