- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi cokbilindik
-
Aşırı derecede kıskanıyorsun eski sevgilinden ayrılmadığı için kızı suçluyorsun her şeyi bile bile evlendiği için yaşadıklarını hak ettiğini düşünüyorsun. Unutmak isteyen unutur buraya nasıl unutayım diye konu açmaz. Bu arada bütün bunların suçlusu sensin ayrılma sebebin çok saçma büyük ihtimalle çocuk evlenince kıymete bindi.aslında anlattım yukarıda evet uzaklasmak isteyen bendim numaramı degistirmeden önce bana attıgı mesajları kız okumus ve o yazdıklarını baskası okusa mümkün değil yürümezdi ancak 2 hafta sonra ögrendim ki birlikte olmusşlar kızla cinsel acıdan ve öyle evlendiler aceleyle
Ben varım mesela . Nişanlımdan ayrıldım 4 ay sonra başkasıyla evlendi . Acı çektim evet ama bunu kendime bile söylemedim çünkü etik değildi . Başka bir kadına ait bir erkeği düşünmek benim değer yargılarımla çelişiyordu kestim attım . Bitti sonra ben 2 kere daha aşık oldum ondan sonra . Atla deve değil yani aşk acısı . Allah sağlığını bozmasın sen acı görmemişsin daha . 10 yıl sonra bana faceden mesaj attı asla cevap yazmadım . 2 tane de çocuğu olmuş ortak arkadaşlardan duymuştum . Ben utandım onun adına . Yani ben ahlaksız biri de olabilirdim onunla iletişime de geçebilirdim vs vs . Ama asla bir hemcinsime böyle birşeyi yaşatmam . Ben aile kurumuna inanılmaz saygı duyuyorum bu yüzden bu konuda çok katıyım . Kimseyle görüşmek zorunda değilsin kendini kandırma . Ben görmek istediğim akrabalarımı bir bahane uydurup görmüyorum bu kadar basit . Aynı mahalle de olduğum birini de görmek istemezsem görmem . Yolda karşılaşırsam görmezden gelirim en fazla . Bence '' evli '' birine bu kadar kafa yorma .arkadaşlar hepinizi cok iyi anlıyorum ama olaya benim tarafımdan bakın benim kesinlikle onunla bir arada olma dusuncem bile olamaz artık kendimi öldürürüm yinede bu vebale girmem. sadece ondan devamlı haber alıyor olmak onunla karsılasmak zorunda olmak canımı sıkıyor akrabalık boyutunu gectim aynı mahalledeyiz..konuyu anlamaynlar için kısaca yazıcam.. bizim cok güzel bir ilişkimiz vardı ama abim ve yengem devamlı kavgalı oldugu için ailelerimiz çok problemliydi ve ben istemeyerekte olsa ben bitirdim yani evlensek bile cok sorun cıkardı. onun ailesi zaten beni biliyordu ve istemiyodu o yuzden baska birini istediler eski sevgilim hiç istemiyodu kızı yani onunla evlenicegime beni sen öldür derdi hep ama sonra ben istanbula gidince olan olmus ve alkollüyken birlikte olmuslar bunu anlatan da annesi ve kız kardesi yani yanımda konustukları için istemeden kulak misafiri oldum.. sadece unutmakta zorlanıyorum onunda beni unutmasını istiyorum. yoksa ne o kızın ne de bebegin günahına asla giremem ve kimse de girmemeli yani yüzüne bile bakmıyorum diyorum beni yanlıs anlamamaları için hatta dün o evde diye içeri bile girmedim gittim. ama sadece cektiğim acı bitsin istiyorum hepsi bu hiç mi seven olmadı aranızda
Daha once denedim öyle diyince sanki bişeyler mi hissediyorsun ona saçmalama unuttun gitti abimi dedi eğer unutamasan anlarım ama unuttuğun halde neden böyle dusunuyosun dedi bende uzatmadim ve yigenim yeni doğdu onlar için ailemden uzak durmam yanlış olmaz mı hem sanki ben onları gorunce üzülüyorum da ondan gitmiyor gibi oluyorYengeniz aranızda geçenleri bilmiyor mu? Daha önce de yazdım, yine yazıyorum: Yengenize "Ben kimseyi rahatsız etmek istemiyorum, onlar buradayken ben gelmeyeyim" diyeceksiniz.
Ama onları görünce üzülüyorsunuz tabii ve onlar da sizi görünce üzülüyorlar. Zaten aileleriniz için büyük bir fedakârlık yapmışsınız; ne var yani bir süre de onlar sizi idare etseler.Daha once denedim öyle diyince sanki bişeyler mi hissediyorsun ona saçmalama unuttun gitti abimi dedi eğer unutamasan anlarım ama unuttuğun halde neden böyle dusunuyosun dedi bende uzatmadim ve yigenim yeni doğdu onlar için ailemden uzak durmam yanlış olmaz mı hem sanki ben onları gorunce üzülüyorum da ondan gitmiyor gibi oluyor
sevmek zor hemde cok zor guzel kardesim ama o adam ne yaparsa yapsin o artik evli bi esi var esinin gunahina girmeye hakkin yok o yolunu cizmis sende ciz yolunu belki bunlari yapman zor ama evlenmis birkere yapicak birsey yok Rabbim yardimcin olsunmerhaba kızlar.eski erkek arkadaşım abimin eşinin kardeşi oldugu, yani yengemin kardeşi oldugu için kendisini sevdigim halde ilişkimizi bitirdik yani daha dogrusu ben istedim bitmesini çünkü ailelerimizin arası zaten yeterince iyi degildi babam ilişkimizi öğrense kahrolurdu... her neyse biz ayrıldık ve ben okul için istanbula yerlesme kararı aldım tabiki kendisine hem benden uzaklassın hemde yaşı geldi diye bir kız buldular. hiç istemiyordu başkasını bana yalvarıyordu istanbula gitmemem onu bırakmayıp ilişkimizi devam ettirmemiz için ama kendisini kesinlikle istemedim kalbimi bir kenara bıraktım yeni bir hayata basladım. her neyse kendisi nişanlıyken sözlüyken hala beni arıyordu tek sözümle herşeyi bitircegini söylüyordu ve tabiki bu durumdan sözlencegi kzıın da her zaman haberi vardı yani bir nevi beni sevdigini bildiği halde hiç birşey yapmayıp devam etti kız ilişkisine bir gün abimlerdeyken o geldi ve kacmayı teklif etti o sırada evleniceği kızın nişanlıkları bile alınmıstı ben istemedim ama ailelerimizin kabul edicegini kaçıp belli zaman sonra geri dönmeyi teklif etti cok sarhostu ve beni kaçırmaya calıstı ancak istemedim sonucta ne olursa olsun ortada evlilik hayalleri kuran bir kız vardı her neyse ben istanbula gittim ve telefon numaralarımı degistirip ondan haber almamak için hersyi yaptım ama birbirimizi unutmaya çalışmakla geçiyordu son 2 yıl... ta ki ben istanbldan dönüp yaşadığım memleketteki üniversiteye kaydımı aldırana kadar.. geçen hafta kendisini bir düğünde gördüm eşi 8 aylık hamileydi ancak düğün boyunca sadece beni izledi yanımdaki herkes ve tabiki ben bu durumdan cok rahatsız oldum.. son zamanlarda alkol problemi varmış yengemin anlattıgına göre ancak eşi hamile ve cok üzüldüğü için 2 aydır hiç icki dahi içmiiyordu benimle karsılastıgı günün sonrasında evine de zil zurna sarhos gitmiş yani karısı kesinlikle benden şüphelenmiştir . toparlamam gerekirse birbirimizi cok severken cok büyük sorunlardan dolayı ayrıldık o evlendi ben baska sehre gittim ve döndügümde tekrar hersey yeniden basladı yani onu asla unutamadıgımı farkettim kötü olan onunda unuttugunu sanmıyorum. ortada hamile bir eş var ve ben bu konularda cok hassas biriyim ama kız herseyi bildiği halde aramızı daha da cok açtı ve onunla bir şekilde birlikte olup onu elde etti ve öyle evlendiler.. ancak duyduguma göre eski sevgilim kendini yavas yavas toparlıyordu ancak beni gördükten sonra hemen ertesi gün karısına içkili gitmesi bana bakışları falan ..... 2 gün öncede yiğenimi sevmek için yengemin evlerine gittim onlarda ordaydı beni görünce son ses eski sarkımızı actı !!! yani zor durumdayım kızlar. bir de eski sevgilimle abimlerden dolayı devamlı karsılasmak zorundayım hatta bu hafta yiğenimin diş bugdayı var yine görücez birbirimizi bana yardım edinbir yanda birbirimizi çok severken biten bir aşk bir yanda artık bambaska hayatlarımızın olması.....
Daha once denedim öyle diyince sanki bişeyler mi hissediyorsun ona saçmalama unuttun gitti abimi dedi eğer unutamasan anlarım ama unuttuğun halde neden böyle dusunuyosun dedi bende uzatmadim ve yigenim yeni doğdu onlar için ailemden uzak durmam yanlış olmaz mı hem sanki ben onları gorunce üzülüyorum da ondan gitmiyor gibi oluyor
Ya bnlari yengeniz size neden anlatiyor orasini bi turlu anlamadim hem diyosunuz ailesi beni istemdi bizi ayirmak icin o kizi buldu fala boyle yapan biri size neden umut verici konussun yok seni gorunce icti falan tam tersi kizla cok mutku oldugunu anlatmasi gerekirdi herkesin durumunu anladim ama yengenizin ne yapmaya calistigini anlamadim ya siz abartiyosunuz yada bilemiyorum neden..aslında anlattım yukarıda evet uzaklasmak isteyen bendim numaramı degistirmeden önce bana attıgı mesajları kız okumus ve o yazdıklarını baskası okusa mümkün değil yürümezdi ancak 2 hafta sonra ögrendim ki birlikte olmusşlar kızla cinsel acıdan ve öyle evlendiler aceleyle
Yengem bana bunları tabiki anlatmiyor aksine yanımda mutlu olduklarını falan belli etmeye çalışıyor. Ben içtiğini vs yengem annesiyle konuşurken duydum yani bana çaktırmadan konuşmaya çalıştılar ama netice itibariyle salak değilim anladım düğünden sonraki gün benim telefondan annesini aradı telefona benim eski sevgilim çıktı sarhoş halde. Yengem de annesiyle konuştu nneden içti iki aydır hiç icmezdi telefonu niye o açtı diye sonra karisinin ağladığını falan konuşuyordu telefonda. Yani bana caktirmaya calismasa bile aynı ortamda bazen ister istemez öğreniyorumYa bnlari yengeniz size neden anlatiyor orasini bi turlu anlamadim hem diyosunuz ailesi beni istemdi bizi ayirmak icin o kizi buldu fala boyle yapan biri size neden umut verici konussun yok seni gorunce icti falan tam tersi kizla cok mutku oldugunu anlatmasi gerekirdi herkesin durumunu anladim ama yengenizin ne yapmaya calistigini anlamadim ya siz abartiyosunuz yada bilemiyorum neden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?