evli olan eski sevgilime aşığım

zerrin insan ayırımı yapma istersen. sınıflara bölme.
ayrıca sana Atatürkün bir sözünü hatırlatayım.
“Köylü milletin efendisidir!
Aslinda ben onu demek istemedim.ama kiz akillilik yaptigini sandi .yoksa masum düzgün köylü kizlari var bir cok..onlara degil sözüm...

kadın hamile ...empatı kuramıyor kızımız...ayyy ağız burun dalasım geldi...
Hoop sajin ol bakalim..ne bu ya..neyin hincini aliyirsunuz siz..siz kimsiniz kiza bunu diyebiliyorsunuz.her allahin gunu ban aliyorum bu tipler almiyor nedense.siz kimseyi birini seviyir diye yargilayamazsiniz...bu hoş bir durum degil ama insanlarin başına hersey geliyor.kiz ayiricam onlari demiyor kaldi ki..haddini bil.kocani elinden kaparlar diye mi korktun....ne bu hirs..ben bunlari desem coktan bani yemistim...sizn gibi insanlar yuzunden asil insanlar bu durumlara düşüyor.bir kadini bole toplumdan soyutlarsan bir seytan yaratirsin.cunku en tehlikeli kadin yalniz kadındır..

yaşadığın zor bir yandan kalbin bir yandan mantığın .bence mantıgından ayrılma ortada bir yuva var sonuçta .birde şöyle bir durum var seni çok seviyorsa neden evlendi ki.hadi evlendin neden hamile bıraktın kızı ..bence duygularına kapılma .seven asla vazgeçmez gönlüne yatagına kimseyi almaz...

Arkadaşım adam senden gitmiş bi kere, boşver önüne bak.. Çok seviyorsa boşansın gelsin..

Yalnız genel tepkiye çok şaşırdım. Kıza yuva yıkma, kadının ahını alma falan denmiş.

Arkadaşlar bi 10 saniye düşünürmüsünüz, eşiniz, sevgiliniz başka bi kadına deli gibi aşık olsa ne hissederdiniz. Bu durumda ne yuvası? Bunun aldatmadan farkı ne??

Kadınların bir imza yada bebek vs. Uğruna sevgisiz, saygısız bir hayata kutlanması gerektiği algısından kurtulabilecek miyiz bir gün acaba?

Kadının eski sevgilisi için değil zil zurna sarhoş, bi damla gözyaşı döktüğünü görse erkek, saniyesinde kadını kapı dışarı eder, siz hala aman yuva yıkılmasın derrindesiniz. Az onur, gurur ya..

[QUOTbakarım insakli, post: 37919005, member: 626447"]Hadi ya..git yol bakalim.nasil bir uslup bu...terbiyenizi takinin.siz kimsiniz milleti yoluyorsunuz.boyle konusarak zaten kizi o afama daha cok yaklastirirsiniz..
Lafa bakarim laf mi diye bir de soyleyene bakarim adam mi diye.. Aldin mi cevabini.. Herkes beynine soksun evli adamlardan uzak dursun askmis etraf adam dolu! Sen seviyeli ol haddini bil üslup ne onu biliyor musun acabs terbiyesiz[/QUOTE]
Tamam emredersinn..seni sorucak millet.kimsin sen milletin hayatina mudahale ediyorsun.yolarmus.hadi git yol.kuz onlari ayircam bile dememis ki oyle olsa bile kimseyi yolamazsin.yanlis buluyorum der gecersin...yaran varsa bilemicem tabi..

Lafa bakarim laf mi diye bir de soyleyene bakarim adam mi diye.. Aldin mi cevabini.. Herkes beynine soksun evli adamlardan uzak dursun askmis etraf adam dolu! Sen seviyeli ol haddini bil üslup ne onu biliyor musun acabs terbiyesiz
Tamam emredersinn..seni sorucak millet.kimsin sen milletin hayatina mudahale ediyorsun.yolarmus.hadi git yol.kuz onlari ayircam bile dememis ki oyle olsa bile kimseyi yolamazsin.yanlis buluyorum der gecersin...yaran varsa bilemicem tabi..[/QUOTE]
Git isine senle muhatap degilim zerrinsakli

Birine deger vermen ve unutamaman suc degil fakat o biri baskasi icin daha degerli ise yani minik bi yavru ve onun aile yasami olaya boyle bak istersen Allah herkese vicdan, merhamet versin..
İnsanin cevresiyle bi sınırı oldugu gibi kendisiyle de olmali sen bi bakis bi sarki ile unutamadim unutamiyorum diyorsan kendi sınırlarını bi belirle istersen.. İcin alir mi bu saatten sonra o adamdan gelen sevgiyi ve senin hak ettigin bu mu buna kafa yorsan mi sanki??????
Deli gibi asik olan adam bunlari yapar mi bee evlenmeden kizla oluyor evleniyor bebek vs bu ne be vicik vicik

Okul kaydınızı niye istanbul dan memleketinize aldırdınız ki tekrar?
Ne güzel uzaklaşmak araya mesafe koymak icin bi sebep bulmussunuz gitmissiniz. Sizi üzen anıların ortasına neden geri döndünüz?

Okul kaydınızı niye istanbul dan memleketinize aldırdınız ki tekrar?
Ne güzel uzaklaşmak araya mesafe koymak icin bi sebep bulmussunuz gitmissiniz. Sizi üzen anıların ortasına neden geri döndünüz?
Aile sebepleri yüzünden geri döndüm

Dün yaşanan olayı anlatmak istiyorum. Yengemle dışardan geliyorduk o da annesine uğradı dönüşte eski sevgilim ve karısı da ordaydi bende kapıda bekledim yengemde gorumcem kapida bekliyor gidiyorum dedi eski sevgilim karisinin yanında o içeri girsin ben odaya geçiyorum dedi . Yani sinir olmamak degil ister istemez hep görmek zorundayiz

Aile sebepleri yüzünden geri döndüm
Anladım. Keske dönmek zorunda kalmasaydınız. Uzakta olmanız herkes icin daha iyiymis aslında.

Bakın o hamile esi bi an icin kenara bırakın. Onların evlenmedigi sizin henüz istanbul a yeni gittiginiz döneme bi dönün.
Bu adamın sahip oldugu secenekleri sayayım ben size:
1. Sizin pesinizden tüm gemileri yakıp istanbul a gelmek. Sizi ikna edene kadar da gerekirse kapınızda yatmak.
2."Ben senden baskasıyla olmayacagım sen ne zaman bu zorluklara bas etmeye hazır olursan o zamana kadar beklicem" deyip gercekten beklemek, hayatına kimseyi sokmamak.
3. Hayatına devam etmek. Sizi gercekten unutup birini tekrar sevmeye hazır olana kadar ciddi bi iliskiye baslamamak.

Gördügünüz gibi bu adamın ailesinin buldugu bi kızla evlenmekten baska yapabilecegi bi ton sey vardı.
Ama o adam bunların hicbirini yapmayıp ailesinin buldugu kadını kendine EŞ seçti. Ne söyledigiyle degil de ne yaptıklarıyla degerlendirin biraz insanları. Ne yapmış adam evlenmiş bi de üstüne çocuk yapmış.

Ki hala da sevmedigi bi kadınla evli kalacagına cocugunun her türlü sorumlulugunu üstlenip efendi gibi bosanabilir. Size ihtiyacı yok ki sevmedigi bi kadından bosanmak icin. Ama o napıyo sorumsuzca iciyo, altını dolduramayacagı bakıslar atıyo size. Bi yandan da evli kalmaya devam ediyo.

Yani o adam o kadını, o evliligi ve cocugu seçmiş, istemiş. Siz hala beni seviyor diye hen kendinizi hem de kalbinizi bos yere kandırıyorsunuz. Bir dramanın başrol oyuncusu gibi davranmayın. Bu sevip de kavusamayanların oldugu prime time türk dizisi degil, gercek hayat.

Oncelikle yazdıklarınız için teşekkür ederim ben istanbula gittiğimde beni devamli arıyordu ben telefonlarına çıkmıyordum unutmak için ayrıca kız bana yazdıklarını okumuştu iki hafta içinde kızla birlikte olduğunu ve evleneceklerini öğrendim yani yapabilecegimiz pek bişey kalmadı onun ve benim için artık

Bosverr yoluna bak...daha iyiler cikar inss...sen evlenince o adam delirir..ne olursa olsun hemen evlenmemeliydi ceksin cezasını..

Canım hayatına yeni birini almadığın sürece bu gereksiz sorularla kafan sürekli meşgul olacak bu bi gerçek.Seni gerçekten mutlu eden biri çıksa karşına inan adı bile aklına gelmez.Bilmiyorum ne zaman yaşandı bu durum sene mi geçti ay mı gün mü..ama önüne bakmaya çalış çalış diyorum çünkü kolay değil biliyorum..Hayıflanarak boş yere üzülerek geçirdiğin bugünlerine çok yanacaksın emin ol seni çok iyi anlıyorum..

O kişinin sizden uzaklaştığını farklı biriyle evlendiğini gördüğünüz için bence bu hislere kapıldınız.
Aşık olmak demeyelim de , eski duyguların fazlasıyla hatırlanması.
Diyecek bir şey bulamıyorum. Senin yapmak istediğin ne önce onu düşün ?

Bakın basta arıyo olması sonrasında o kızla birlikte oldugu ve evlendigi gercegini degistirmiyo.

O kızın konuyu bilip bilmemesi onun kendi kisisel sorunu. Yani bilerek de evlenmis olsa bilmeyerek de bu sizin fikrinizi etkilememeli. O kadınla aranızda icten ice bi rekabet yaratmayın. Cok yanlıs ve cirkin bi sey bu. Cünkü o rekabete bi kere firdiniz mi bu adamı geri almaya calısacaksınız ki o zaman cidden facia olacak. Kendinize saygı duyun biraz. Siz o kadından degil kendinizden ve bi zamanlar sevgili oldugunuz adamdan sorumluydunuz.

O adam o kadınla olmayacaktı, o nikah masasına oturmayacaktı, o bebegi yapmayacaktı.

Artık özlenecek, kalp acıtacak bi sey kalmamış sizin eski iliskiniz adına. Evlenmek kendine tek bi kadın/adam secmek demek.(open marriage haric ama onu da surada bilen ya da ben yasarım bana uyar diyen insan cıkmaz zaten kolay kolay) O adam evli oldugu sürece siz bu konuyu kapatmak ve unutmak zorundasınız.

Böyle bi adam icin hayatınızın can sıkıcı bi dönemine sıkısıp kalmayın. Devam edin. Baskasını sevmeye hazır olacaksınız elbet bi gün. O zamana kadar bekleyin. Yanlıs adımlar atmayın.

Yine de içeri girmeyin böyle bir durumda neden kendisinden dolayı içeri girmediği hissini veriyorsunuz ki o his karısına da bizi birlikte görmeye dayanamıyor hissini verebilir ya da daha yakın bir his . Ayrıca madem dört beş yaş büyük sizden abi demeye başlayın da mesafe girsin araya biraz .bu arada size bebeği düşünün diyenleride anlamıyorum gerçekten bir bebeğin geleceğinin mimarı Annesi Babasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…