- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
- Konu Sahibi cokbilindik
-
Ne alakası var siz ordayken o da geliyormuş bu adam çalışmıyor mu çalışıyordur mutlaka ev geçindiriyor demek ki gündüzleri gelemez sizin de akşam orada zaten işiniz yok. Gündüz onun olmadığı saatlerde gidin yani çok mu zor aynı mahallede de olsa bunu yapabilirsiniz kaldı ki neden döndüğünüz ortada 2 seneden sonra kurulu düzeninizi bırakıp yatay geçişle okulunuzu bırakıp oraya gidiyorsunuz neden çünkü unutamadınız neden çünkü acaba karısından ayrılır mı diye düşündüğünüz için. Yoksa evlenmeden önce bu kadar kararlı olarak giden, numarasını değiştiren, kapınıza gelmesine sağmen kabul etmeyen biri yıllar sonra neden döner? bunun açıklamasını yapar mısınız aynı mahallede olduğunuzu her iki tarafında rahatsız olacağını bile bile çünkü kıza bilenmişsiniz kıskanıyorsunuz ve onun rahatsız olmasını istiyorsunuz varlığınızla ama hiç ümitlenmeyin. Kimse kolay kolay yuvasını yıkmaz. O geldiğinde siz kalkın mesela neden oturuyorsunuz diş buğdayı gündüz yapılır genelde bayanlar arasında olur ne alaka yani. Herşeye bahaneniz var. Kanıtlamanıza gerek yok unutamadığınız belli ve ona bunu belli etmek seni unutmadım mesajı vermek için sizinle konuşması için elinizden geleni yapıyorsunuz şehire gelmeniz de bunun kanıtı.
Kadinlarin bitmek tükenmek bilmeyen ego çatışması.madem bu kadar aşıktın adam evlenmeden aklın nerdeydi evlenince mi kıymete bindi
Bu ilişkiden hayır gelmezmiş size bırak adam yeni bir başlangıç yapsın sen uzak dur bencezaten uzak duruyorum yüzüne bile bakmamaya calısıyrum ama tek istediğim unutmak.. yani onunda unutması sonucta bir ay sonra günahsız biri giricek hayatlarına
Eski sevgilisiyle bakıştığını,onu hala sevdiğini,karşılaştıklarını,diş buğdayında tekrar karşılaşacaklarını söylüyor ve bana yardım edin diyor.Hala seviyorum diyor.Gece evine içkili gittiğini bilecek kadrarda takipte.Karısının onu elde ettiğini söyleyip bizim aramızı açtı diyebilecek kadar da vicdanını rahatlatıp suçu eşe yüklemiş.İçini rahatlatmak için yazan ben böyle böyle birşey yaşadım karşılaşınca da üzüldüm der.Ben onu hala seviyorum,karısı elde etti,tekrar karşılaşacağız bana yardım edin mi der.kıza niye bu kadar kötü şeyler yazıyosunuz anlamadım adamı yoldan çıkarmaya çalışmıyoki sanki ayrılsın karısından yine bana gelsin fln gibi bi düşüncesi de yok anladığım kadarıyla zaten baştanda sevdiği halde ailesine babasına olan düşkünlüğünden ayrılmış e şimdi evli biriyle birlikte olacak hali yok ya böyle düşünen birinin..sadece hislerini paylaşmış böyle konuları yakınlarıyla kolay kolay paylaşamaz insan o da burda anlatıp rahatlamak istemiş hepsi bu yuva yıkmaya çalışan insan muamelesi yapmayın ben öyle biri olduğunu düşünmüyorum allah şaşırtmasın
Biliyorum sadece anlatmak istedim ve aklında herhangi bişey varsa vazgeçsin alınan ah elbet bi yerden çıkar ..aynı şey değil ki. burda kız çocuğu terk etmiş şmdi de kıymete bindi hamile karısını görünce, hayallerini başkasının yaşadığını görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?