- 9 Mart 2017
- 534
- 351
- 33
Teşekkür ederimKocan ağzının payını vermiş, honlun rahat olsun huzurunu bozma, mutluluklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimKocan ağzının payını vermiş, honlun rahat olsun huzurunu bozma, mutluluklar.
Oyleyse Sizin kendisine güvendiğini biliyor o yüzden de anlatma gereği duymamıştır. Yani eşim duyarsa aklı karışmasın boş yere diye düşünmüştur. Birde önemsememis abla olacak kisiyi kafasında basite almış dile bile getirmeyi unutmuşta olabilir.Bir kusur yapsa anlatmaz saklardı . Laf sirasi gelincede anlatmisIşte geç anlatı,ondan bir acaba dedim. Daha önce gelen mesajı hemen göstermişti.
Bakın eşimi övmek gibi bir amacım yok ama gerçekten insanlara nasıl davrandığını biliyorum, asla cıvık biri değil. Ha eğer mesafesini korkmadan konuştuysa ve kız ondan cesaret alıp mesaj attıysa,zaten bir yerden sonra kokusu çıkar.
Ya aslında kendini övmek için anlatmadı. Sohbet esnasında,aklından böyle bir şeyi geçirmenin bile kötü olduğunu vurgulamak ihtiyacı hissetti o siradada hani istesem bak böyle olmuştu orda yapardım demek istedi. Ya da ben böyle anlamak istiyorum:)Bu erkeklerin istesem çok rahat aldatırım muhabbetlerine bitiyorum. Sanki kadın istese aldatacak adam bulamaz.
Bi de bunu marifet gibi söylemeseler. Bak çok giderim var benim...
Anlatması sizi endişelendirmekten başka neye yaradı ki?
Olsun vallaLanet olsun evli erkeklere bakan kadınlara ya
Eşimde öyle söyledi. Anlatıp niye canını sıksaydım dedi. Beni biliyorsun,ne olursa olsun sana bunu yasatmam dedi falan isteOyleyse Sizin kendisine güvendiğini biliyor o yüzden de anlatma gereği duymamıştır. Yani eşim duyarsa aklı karışmasın boş yere diye düşünmüştur. Birde önemsememis abla olacak kisiyi kafasında basite almış dile bile getirmeyi unutmuşta olabilir.Bir kusur yapsa anlatmaz saklardı . Laf sirasi gelincede anlatmis
Çok doğru dediniz,ahlakı zayıf olan yapar ancak bunu. Ama hani evli olduğunu bile bile yapmakta benim ahlak anlayışıma göre çok çok kötü. Hani bekar sanıp yazsa,sonra evli olduğunu öğrense yine bir nebze der insan,ama baştan bilerek yazmakta çok fazla. Çok şükür eşimde gördüğüm kadarıyla güvenimi sarsacak bir şey yapmadı ama yinede bir kadın arak tedirgin oldumEvet haklısınız eğer öyleyse zaten çıkar. Ama evliler daha cazip diye bir şey yok, bazı kadınlar ve erkelern ahlaki değerleri zayıf olabiliyor. Evli bekar fark etmiyor onlar için. Ama sizin korkmanıza gerek yok, geçenlerde benim eşime eski sevgilisi yazmış, umrumda bile olmadı, eşimin umursamadığını biliyorum çünkü.
Malesef kalmadı,gel göz önündeki insanlar açık açık yaptikca özenen gençler daha da arttı gibi.
:)sizinde fena,zaten doktor olması yetiyordur bazılarına. Aslında şimdiye kadar çok rahatsız etmemişti beni. Daha önce birlikte çalıştığımız yerde eşime ilgisi olanları anlıyordum zaten,eğer öğrenciye hiç üstünde durmuyordum. Ama bu kez farklı hissettim,yaş olarak ,ne bileyim evli olduğunu bile bile harekete geçmesi ürküttü belkide. Sadece beğeni olsa dile getirmese bu kadar etkilenmezdim.Eşim doktor...
Eşime hasta olan,hastaları var:))
Genç kız mı dersiniz,evlisi mi dersiniz, orta yaşlısı mı dersiniz...
Hepsi evli ve 2 çocuk babası olduğunu da bilir ve çoğuda tanır beni...(Küçük bir yerde yaşıyoruz)
Demem o ki ben bunları kafaya takacak olursam sinir hastası olurum:))
Önemli değil böyle şeyler...
Eşinizin size karşı tutumu,ilgi,alakası önemli...
Öyle şeyleri devamlı kafaya takıp,boşu boşuna üzmeyin kendinizi...
Yapacak olursa bu onun hatası olur,gerekeni yaparsınız...
Artık gerçek hayattasıhayattada öyle malesefTv dizileri mesela full böyle olaylarla dolu...
Ya öyle tabi. mesela nişanlıyken bir veli gelmişti. Açık açık bana eşimden kasıt ona taliptik ama sen aldın dedi:) öyle şu geç kaldınız dedim bende ne deseydimEşime sevgiliyken yanımda çok asılan oldu alışığım ama esimden yana gönlüm rahat o yüzden umursamıyorum aldatmak istese birinin asılmasını mı bekler kocaları ne kadar rahat bırakırsan o kadar gözü dışarda olmuyor zaten bu durumlara gülüp geciyorum
:)sizinde fena,zaten doktor olması yetiyordur bazılarına. Aslında şimdiye kadar çok rahatsız etmemişti beni. Daha önce birlikte çalıştığımız yerde eşime ilgisi olanları anlıyordum zaten,eğer öğrenciye hiç üstünde durmuyordum. Ama bu kez farklı hissettim,yaş olarak ,ne bileyim evli olduğunu bile bile harekete geçmesi ürküttü belkide. Sadece beğeni olsa dile getirmese bu kadar etkilenmezdim.