• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olan daha mi cazip geliyor!

Güveniyorum ama sonsuz güven değil bu. Çünkü insanları daha iyi tanımaya başladım son zamanlarda. Şimdiye kadar bir falsosu olmadı ama böyle durumlar yinede endişelendiriyor ister istemez bi acaba geçti yani kafamdan
Gecmesin
Guven gercekten evliligin diregidir , bdv de yasananlari okuyup esinizi kiyaslamayin
Her erkek aldatmaz , aldatmak karaktersizliktir , tamamen insanin karakteriyle alakalidir
Esinizi en iyi siz tanirsiniz , adamin karakteri dogruysa ki yazdiklarinizdan oyle anlasiliyor zihninizi bulandirmayin

Eşiniz epey uyanıkmış.
Hem konuyu değiştirmiş, size düşünmek için başka dert vermiş.
Hem bak istesem yapardım, istemiyorum diye kendini yüceltmiş.
Hem de taliplerim çok diye size göz dağı vermiş.

Siz de kadının yaptığı ayıp diye takılmışsınız :)
Farklı bir bakış açısı ama tam öyle degil. muhabbet ediyorduk yani konuyu degistirecegi bir durum değildi. Ha diğer noktalarda dediniz gibi yapmak istediyse kendi bilir. Aldatılma asla kabul edemeyeceğim kırmızı çizgi ve eşim bunu çok iyi biliyor.

evli daha mı cazip bilemem.
ama eşiniz doğru söylemiş.
fırsat eşitliği var :) niyeti bozduktan sonra siz bile sokağa çıkıp 5 dk da birini bulabilirsiniz..

Siz alimli cekici bir kadin misiniz?
Genelde hemcinslerimiz guzel bir kadin gorunce nedense yanindaki erkegi baya bi suzuyorlar
Yillardir deneyimledigim bir konudur , bi adami koluma takip gezersem degeri artiyor nedense :)
Bunlara hic aldirmayin , bakan baksin , adam sizin sonucta
Alımlı kısmını bilmiyorum,ama eşim güzel olduğumu söyler:) Ah milana ah bazen insanlara anlam veremiyorum. Keşke havadan üstümüze biraz empati,biraz vicdan atsalar. Evli olduğunu bile bile,hadi benim adam yüz vermiş olsun,bir genç kızın yapması gereken irfan koşarak uzaklaşmak olmalıydı. Ama insanlar gibi değer yargılarıda değişti. Olmaz denilenler çok rahat oluyor artik

Son düzenleme:
Gecmesin
Guven gercekten evliligin diregidir , bdv de yasananlari okuyup esinizi kiyaslamayin
Her erkek aldatmaz , aldatmak karaktersizliktir , tamamen insanin karakteriyle alakalidir
Esinizi en iyi siz tanirsiniz , adamin karakteri dogruysa ki yazdiklarinizdan oyle anlasiliyor zihninizi bulandirmayin
Çok sağol Milana,güveniyorum,şimdiye kadar beni bu konuda asla üzecek bir yanlışı olmadı. Hep deriz bir gün bir şeyler yanlış gidecek olursa bunu birbirimize anlatacak kadar saygı duymalıyız evliligimize diye. Ins olmaz ama bir yanlış olursada,başladığımız gibi bitirmesinide bilmeliyiz

Alımlı kısmını bilmiyorum,ama eşim güzel olduğumu söyler:) Ah milana ah bazen insanlara anlam veremiyorum. Keşke havadan üstümüze biraz empati,biraz vicdan atsalar. Evli olduğunu bile bile,hadi benim adam yüz vermiş olsun,bir genç kızın yapması gereken irfan koşarak uzaklaşmak olmalıydı. Ama insanlar gibi değer yargılarıda değişti. Olmaz denilenler çok rahat oluyor artik
Hep boyleydi ki
Ben 40 yasindayim , 20 senedir millet sevgilime kocama falan asilir
Ben aldirmiyorum , kotu insanlar hep var ve hep var olacak , yeter ki uzaktan bakip bulasmasinlar ;)

Bizim hocada öyleydi . Karısının resimleri falan vardı Odasında hatta ödev götürürken görmüştüm . Ama derste mesela kendisiyle ilgilenen kızlara eriyordu resmen adam. Bi de yası genç ya sanki böyle kızların öğretmeni gibi değil de arkadası gibi konuşuyordu
Malesef gereken mesafeyi ayarlayamayan çok öğretmen tanıdım bende,ama aynı zamanda işini hakkıyla yapan,ahlaklı insanlarda tanıdım,yani biraz insanın hamuruyla alakalı.

Çok sağol Milana,güveniyorum,şimdiye kadar beni bu konuda asla üzecek bir yanlışı olmadı. Hep deriz bir gün bir şeyler yanlış gidecek olursa bunu birbirimize anlatacak kadar saygı duymalıyız evliligimize diye. Ins olmaz ama bir yanlış olursada,başladığımız gibi bitirmesinide bilmeliyiz
Iste budur :)
Merak etmeyin siz de esiniz de gayet duzgun insanlarsiniz
Insan yazim diliyle karakterini gayet belli ediyor
Icinizi ferah tutun , endiselenerek kendinizi negatife itmeyin

Hep boyleydi ki
Ben 40 yasindayim , 20 senedir millet sevgilime kocama falan asilir
Ben aldirmiyorum , kotu insanlar hep var ve hep var olacak , yeter ki uzaktan bakip bulasmasinlar :KK66:
O zaman ben hayatı yeni tanıyorum,çünkü çoğu şeyi evlendikten sonra fark etmeye başladım. Öncesinde insanlara güven konusunda fazla pembis bakmışım:)

Önceden hep suçu erkeklerde arardım. Ta ki bana yüz ver. Eğer vermezsen bağırırım beni taciz ediyor derim. Cümlesini duyana kadar.

Maalesef diziler vs genç kızlarımıza kötü örnek oluyor. Lisede kızımız var neler anlatıyor. Hiç bir şeyden korkmuyorlar ve de ahlaki değerleri yok. Bizim zamanımızda bırakın evli olmayı sevenin sevdiğine bile abi denir kötü gözle bakılmazdı.
Fakat şimdi çoğu hatayı kadınlarda bulmaya başladım.

Iste budur :)
Merak etmeyin siz de esiniz de gayet duzgun insanlarsiniz
Insan yazim diliyle karakterini gayet belli ediyor
Icinizi ferah tutun , endiselenerek kendinizi negatife itmeyin
Teşekkür ederim,o sizin güzel bakmanizdan. Iyi bir insan olmak için tüm çabam. Umarım kimsenin hakkına girmeden bir yaşam sürerim,hep bunu için dua ederim. Ins artık negatif şeylerde benden uzak durur:)

Önceden hep suçu erkeklerde arardım. Ta ki bana yüz ver. Eğer vermezsen bağırırım beni taciz ediyor derim. Cümlesini duyana kadar.

Maalesef diziler vs genç kızlarımıza kötü örnek oluyor. Lisede kızımız var neler anlatıyor. Hiç bir şeyden korkmuyorlar ve de ahlaki değerleri yok. Bizim zamanımızda bırakın evli olmayı sevenin sevdiğine bile abi denir kötü gözle bakılmazdı.
Fakat şimdi çoğu hatayı kadınlarda bulmaya başladım.
Haklısınız,bir öğretmen olarak o kadar değişik durumlarla karşılaştım ki,Allahim ben nasıl anne olacağım diye korkardım. Ama nasıl kötülük artıyorsa,iyiligide çoğaltmak bizim elimizde. Allah kötülerle baş edecek güç versin diye dua ediyorum artık

Haklısınız,bir öğretmen olarak o kadar değişik durumlarla karşılaştım ki,Allahim ben nasıl anne olacağım diye korkardım. Ama nasıl kötülük artıyorsa,iyiligide çoğaltmak bizim elimizde. Allah kötülerle baş edecek güç versin diye dua ediyorum artık
Amin amin İnşaAllah. Kız çocuğu hastasiyim. Fakat böyle durumları görünce herşey de vardır bir hayır diyorum

Evli adamlar kadınlara cazip geliyodur gözlemlediğim kadarı ile.
Eşlerini kendilerine rakip seçiyolar ve bu adam evliyse kesin iyi kocadır, onun elinden almalıyım diye düşünüp atağa geçiyolar.
Bunu yapanda hangi tür kadınlar; güvensiz, takıntılı, bencil, kıskanç, üstünlük sağlamak isteyen, kendinde her hakkı bulan sorunlu tipler yani.

Eşiniz doğru olanı yapmış ve saklamamış paylaşmış bence rahat olun

Back