Evli olan daha mi cazip geliyor!

Evlisi bekari yok. Bazi kizlar yakisikli, iyi bir meslegi olan bir adam gordu mu bazi kizlar medeni durumuyla ilgilenmiyor. Yani o kiz bekar olsa da esinize yazardi.

ya yaparsayla yaşanır mı be kardeşim.

Bence eşiniz anlattığı gibiyse takılmak yerine sevinin. Kadına yükleniliyor ama erkekler daha beter benim gözümde. Kötü niyetli yuva yıkan insanlar her yerde var ve erkek olarak tepki göstereceği yere pipisine hakim olamıyorsa en suçlu erkektir bana göre. (Burada metresleri savunma gibi bi durum yok).
Kötü insanlar her yerde var konu sahibi. Eşinize güveniyorsanız sorun yok

İş hayatında olabiliyor böyle şeyler. Bana da mesela ziyarete gittiğim kurumlarda bariz asılan, taciz mesajı gönderen vs memurlar olmuştu, çok canım sıkılmıştı eşime anlatmıştım. Önemli olan eşinizin zihniyeti. Kimseyi kapalı kutuya koyup evde saklayamayız olabiliyor maalesef, insanlarda evli bekar mefhumu kalmadı....

Eşin evliyim demesine rağmen kadın yazmaya devam mı etti onu yazmamışsın?
Eşin yüzük takıyor mu?
Bazen insanlar evli olup olmadığını anlayamadan hoşlanma durumu yaşayabilir.
Geçen burda bi konu vardı üye adamdan hoşlanıyordu adam evliymiş hiç bahsetmemiş bile bundan. Kadın sonradan öğrendi mesela.
Eğer bildiği halde ulaşmaya devam ediyorsa o konuda sinirlenmekte haklısın ama evliyim dedikten sonra yazmayı kesiyorsa ona birşey diyemezsin. Bilip bilmeden saldırma ihtimalin varsa eşin ondan saklamış olabilir senden.
Sen kadınlara laf söyleme konuyu da uzatma özgüvensiz görünürsün.
"Zaten sana güvenim sonsuz hayatım o konuda sıkıntım yok. Sen beni çocuğumuzu kaldırıp atmazsın senin adamlığından şüphem yok. Millet fazla rahat artık bu devirde ben ona sinirleniyorum daha çok. Kim ihaneti hazmedebilir ki zaten? Öyle eşi at çöpe gitsin. Çok şükür ki sen harika bi eşsin" falan diyerek hem öv hem gözdağı ver. Kıskanıp meseleyi ısıtıp durma yani.

Kendi adıma konuşayım; herkes mesaj atabilir bana,nişanlıma. Nişanlım için önemli olan benim mesaja ne tepki verdiğim,benim için önemli olan da nişanlımın ne tepki verdiği.

Eşiniz size anlatıyorsa zaten problem yok bana göre bir yerde okumuştum, evli erkekler kadınlara salça olamadığı için bekar kadınlara cazip(!) geliyormuşş....

Zaten normal biri bu kadar adice bir şeyi yapmaz gibi geliyor banada. Çünkü kendi istediği olacak diye,birden fazla hayata kastediyor

Eşiniz her asılana kanıp gidecek bir tip mi? Neden geriliyorsunuz anlamadım.
Kaldı ki eşinizin anlattıkları doğru mu bakalım, her erkek kendi egosunu tatmin etmek için böyle yalanlara başvurur.
Öğrencileri yetmedi birde öğrencilerinin ablaları sıraya girip eşinize mi asılıyorlar anlamadım.
Eşiniz aklı başında ve size sadık biriyse sorun yok.
Ama ben bu asılma olayına inanmadım. Eşiniz size "bak benim talibim çok" mesajı veriyor.

Eşim yüzük takar,iş yerinde herkes evli olduğunu biliyor,arada bende ziyaretine giderim,sosyal medyasında resimlerimiz var. Zaten öğrencinin ablası olduğu için mutlaka bilgi almıştır diye düşünüyorum. Mesajların içeriğini görmediğim için eşimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Kadın önce gelip kardeşinin durumunu soruyorsoruyormuş,sonrasındaysa bir akşam görüşebilir miyiz diye mesaj atmış. Eşimde ben evli bir adamim,sizinle görüşecek bir şeyim yok demiş.kaç mesaj attı falan bilmiyorum,ama bir daha rahatsız etmedi dedi

Eşimin verdiği tepki güven verici,muhatap olmadan kestirip atmış. Ya ama cesarete bakar misiniz,burası küçük bir yer,eşim kötü niyetli biri olsa kızı herkese rezil edebilirdi. Ya da kızın istediği olsa bile benim duymamam bir yerden sonra imkansızdı. Işte bu cesareti beni korkuttu

Ay valla maalesef çapımızın ahlaksızlığı da bu... Erkeklerin soyuna kıran girmiş gibi gidip evli adamlara kafayı takıyo manyaklar!

Hayır öyle bir tip değil. Bende eşimle aynı yerde çalıştım ve şahit olduğum şeylerde var. Hatta nisanlandigimizda bir öğrenci gelip aniden elimi kaldirip,yüzük var mı diye baktı. Sonrasında da bana düşman gibi davrandi. Bilmiyorum amabegitim camiasindaki arkadaşlar bilirler,öğrencilerin öğretmenlere ilgi duyması bunlar olan şeyler,ve çoğu öğrenci yaş olarak benden 4-5 yaş küçüktü o zamanlar(dersanede). Eşim yalan mi söyledi diye düşünmüyorum,çünkü öyle olsa başta anlatır hatta mesajı gösterirdi. Ama evet bazı şeylerle ilgili acaba mi dedim,çünkü insanlara artık sonsuz güvenemiyorum.

Sağolun,ben güveniyorum ama asla yapmazda demiyorum. Birde şunu biliyorum eşim istese benim ruhum duymadan( en azından bir süre) istediğini yapabilir. Ama insanlardaki bu pervasizlik beni korkutuyor yalan yok,bugün bunu yapan başka şeylerde yapar

Anlatması iyi olmuş. Size değer verdiği belli yoksa gizlemeye devam ederdi

Malesef kalmadı,gel göz önündeki insanlar açık açık yaptikca özenen gençler daha da arttı gibi.

Kocan ağzının payını vermiş, honlun rahat olsun huzurunu bozma, mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…