Evli , nişanlı, sevgili... tecrübelerinizi paylaşır mısınız :(

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Merhaba dert ortakları...
Beni az çok bilen bilir. Çok zor koşullarda asker yolu bekliyorum . Ama o kadar bunaldım ki. :( Sevgilim askerde diye alttan alıyorum . Ama dayanamıyorum artık. Çok seviyorum onu ama her gün kavga eder olduk. Gozyasima dayanamayan erkek gitti niye agliyon diyen erkek geldi. Bazen ağlamamdan rahatsız bile oluyor. Bana kıyamayan erkek gitti. Bambaşka biri geldi. Çok alttan alıyorum ( eğer kk daki kadınlar bir görsün o hallerimi , saçımı başımı yolarlar) tartışıyoruz mesela, aradan bir iki saat geçmeden gel barışalım diyorum 10 kez arıyorum. Niye askerde diye. Biliyorum kızacaksınız. Onunda beni sevdiğini biliyorum ama niye böyle oldu. :( ben çok duygusalım en ufak lafinda kirilabiliyorum ağlıyorum. Hayatta en çok o güldürüyor beni, en çok da o üzüyor. Onunla tartisigimiz gün resmen Allah caNımı alıyor. Ama artık dur dedim kendime. Böyle olmuyor. Hayır çok gururlu bir insan değilim ( bu arada o çok gururlu) ama düşüncem iki günlük dünyada kimseyle kötü olmak istemiyorum. Bu yüzden herkezle iyi olmak istiyorum . Şansını zorlayan insanlara bu zamana kadar çok yol verdim. Ama sevdiğim olunca... simdi hepinizden sevdiklerinizin özelliklerini ve onu (yola getiren varsa) nasıl yola getirdiğini yazarsa, veya tecrübeleri , çok memnun olurum. Nasıl davranırsam kendime baglayabilirim. ( bu arada her derdini dinledim bu zamana kadar maddi, manevi destek oldum. Ailesi bile bilmez çoğu şeyi. Sürprizler yaptım mektublar yolladim cani sıkılmasın diye. Ellerimle yemek yaptım yolladim. Elimden her gelen şeyi yaptım. ) onu nasıl kendime bağlarım nasıl değerli olurum lütfen yorumlariniz çok değerli.

Almayacaksın alttan falan. Asker yolu beklemek zordur. Kaç yaşındasın? Belli bir yaştan sonra çekilmiyor. Bırak askerliği falan, belli bi yaştan sonra işini gücünü eline almamış adam bile çekilmiyor ne kadar sevsen de. Asker psikolojisi dedikleri şey yalan yalan, bahane. Yok öyle bişey. Yüz vermeyeceksin. Tepene nasıl da çıkmış yahu.

Beni az çok bilen bilir. Çok zor koşullarda asker yolu bekliyorum . Ama o kadar bunaldım ki. :KK43: Sevgilim askerde diye alttan alıyorum . Ama dayanamıyorum artık. Çok seviyorum onu ama her gün kavga eder olduk. Gozyasima dayanamayan erkek gitti niye agliyon diyen erkek geldi. Bazen ağlamamdan rahatsız bile oluyor. Bana kıyamayan erkek gitti. Bambaşka biri geldi. Çok alttan alıyorum ( eğer kk daki kadınlar bir görsün o hallerimi , saçımı başımı yolarlar) tartışıyoruz mesela, aradan bir iki saat geçmeden gel barışalım diyorum 10 kez arıyorum. Niye askerde diye. Biliyorum kızacaksınız. Onunda beni sevdiğini biliyorum ama niye böyle oldu. :KK43: ben çok duygusalım en ufak lafinda kirilabiliyorum ağlıyorum. Hayatta en çok o güldürüyor beni, en çok da o üzüyor. Onunla tartisigimiz gün resmen Allah caNımı alıyor. Ama artık dur dedim kendime. Böyle olmuyor. Hayır çok gururlu bir insan değilim ( bu arada o çok gururlu) ama düşüncem iki günlük dünyada kimseyle kötü olmak istemiyorum. Bu yüzden herkezle iyi olmak istiyorum . Şansını zorlayan insanlara bu zamana kadar çok yol verdim. Ama sevdiğim olunca... simdi hepinizden sevdiklerinizin özelliklerini ve onu (yola getiren varsa) nasıl yola getirdiğini yazarsa, veya tecrübeleri , çok memnun olurum. Nasıl davranırsam kendime baglayabilirim. ( bu arada her derdini dinledim bu zamana kadar maddi, manevi destek oldum. Ailesi bile bilmez çoğu şeyi. Sürprizler yaptım mektublar yolladim cani sıkılmasın diye. Ellerimle yemek yaptım yolladim. Elimden her gelen şeyi yaptım. ) onu nasıl kendime bağlarım nasıl değerli olurum lütfen yorumlariniz çok değerli.

Son cümlenize kadar yazacak birkaç olumlu cümlem vardı ama "nasıl değerli olurum, onu nasıl kendime bağlarım" yazdığınızı okuyunca vazgeçtim.

Siz olduğunuz kadar değerlisiniz, bu değeri fark edip edememek karşı tarafın problemi.

Yaptıkları ya da yapacaklarıyla değerinin artacağını sanan kadınları sevmiyor erkekler, burnunu sürten, ona haddini bildiren kadınlar daha cazip geliyor çünkü kimse kendi değer algısına göre hareket edecek kadar bağımlı birinden etkilenmez, bilir ki ne yaparsa yapsın o hep oradadır ve bu gerçekten çok sıkıcı.

Bende 2010 yılında asker yolu bekledim operasyonlara giderdi sıkıntılı geçti sürecimiz alttan aldım ama o da uzatmaZdı sonuç şimdi 8 aylık evliyiz çok mutluyuz

Nasil mi degerli olursun ? Once kendine deger vererek once kendine saygi duyarak once islerin suyunu cikarmayarak. Askerdeyse askerde ne var yani bu kadar ustune dusme ne olacak ki adam kendini iyice bir sey sanmaya baslayacak..
Kac yasindasin merak ediyorum ama su yazdiklarindan cok buyuk olmadigin belli. Hayatta ondan baska birsey yokmus gibi davranmayi birakmalisin, ve herseyi ona endekslemeyide birkmalisin.

üüüfffff allah aşkına yaaa. ne yola getirmesi. adam çıkmış kafana, tepiniyor da tepiniyor. sen yapsan aynısını, o sana tahammül etmezdi ama demi ?? eee o zaman sen niye yüz veriyorsun ?? seviyosun diye mi . e o da seviyo seni madem niye üzüyor..

ben olsam "" yeter bee bu ne!! bir tek sen mi gittin askere. burnumdan getirdin. alttan ala ala bi hal oldum yok anlamıyosun çünkü yüzsüzsün"" gibi bir tepki verirdim. daha da aramazdım. seviyorsa bak nasıl arıyor soruyor..aramazsa da sen yol vermiş olursun ki bu +1 ...

insan annesi babasina katlanamıyor laf söz çekemiyor.. sen yüz vermişsin, yok bana astarı da yetmiyor diyo adam.

sanıyorsun ki, ben yüz verip ses etmezsem bana daha da bağlanır. eger o iş öyle olsaydı, şuan buraya yazmazdın..

bi çıkamadıniz şu kafadan.

Asker psikolojisi diye sizin tepenize çıkıyor. Tek askere giden o değil şuan asker yapmak zor ama bunun sinirini sizden çıkartması saçma. Bu kadar üstüne düşersen çok üzülürsün.

7 aydır evliyim ve eşim 6 aydır asker. Erzurumda. Biz de kavga ediyoruz ama ben bazı şeyleri asker psikolojisine veriyorum. Kolay değil askerlik. Onu anlamaya çalışmalısın

Beni az çok bilen bilir. Çok zor koşullarda asker yolu bekliyorum . Ama o kadar bunaldım ki. :KK43: Sevgilim askerde diye alttan alıyorum . Ama dayanamıyorum artık. Çok seviyorum onu ama her gün kavga eder olduk. Gozyasima dayanamayan erkek gitti niye agliyon diyen erkek geldi. Bazen ağlamamdan rahatsız bile oluyor. Bana kıyamayan erkek gitti. Bambaşka biri geldi. Çok alttan alıyorum ( eğer kk daki kadınlar bir görsün o hallerimi , saçımı başımı yolarlar) tartışıyoruz mesela, aradan bir iki saat geçmeden gel barışalım diyorum 10 kez arıyorum. Niye askerde diye. Biliyorum kızacaksınız. Onunda beni sevdiğini biliyorum ama niye böyle oldu. :KK43: ben çok duygusalım en ufak lafinda kirilabiliyorum ağlıyorum. Hayatta en çok o güldürüyor beni, en çok da o üzüyor. Onunla tartisigimiz gün resmen Allah caNımı alıyor. Ama artık dur dedim kendime. Böyle olmuyor. Hayır çok gururlu bir insan değilim ( bu arada o çok gururlu) ama düşüncem iki günlük dünyada kimseyle kötü olmak istemiyorum. Bu yüzden herkezle iyi olmak istiyorum . Şansını zorlayan insanlara bu zamana kadar çok yol verdim. Ama sevdiğim olunca... simdi hepinizden sevdiklerinizin özelliklerini ve onu (yola getiren varsa) nasıl yola getirdiğini yazarsa, veya tecrübeleri , çok memnun olurum. Nasıl davranırsam kendime baglayabilirim. ( bu arada her derdini dinledim bu zamana kadar maddi, manevi destek oldum. Ailesi bile bilmez çoğu şeyi. Sürprizler yaptım mektublar yolladim cani sıkılmasın diye. Ellerimle yemek yaptım yolladim. Elimden her gelen şeyi yaptım. ) onu nasıl kendime bağlarım nasıl değerli olurum lütfen yorumlariniz çok değerli.
Valla ben bağırarak, eşya kırarak, evden kovarak veya evden giderek yola getirdim :D
Bunlar yanlış şeyler ama yaptım zamanında. Ki benimki de sakin bi karaktere sahip :)

Bu kadar üstüne düşme biraz kaybetmekten korksun.
Sen böyle üzerine gittikçe daha da değersizleşeceksin gözünde, yeri geldiğinde rest çekmekten çekinme.

Afedersin bu adam kedi degil,kôpek değil nası baglıcan kendine allassen..bırak biraz onu kendiyle düşünsün adamsa hatasını anlar zaten..

Umursamaz ol dicem ama yok onuda yapamazsınki..bu deveyi güdecen canıms

1. Sen kendini değerli yapamazsın, seviyorsa o sana değer verir.. (Sen değerli değilsin demek istemiyorum yalnış anlama, Onun için nasıl değerli ola bilirim yazmışsız o yüzden diyorum)
2. Seni böyle üzmeyi göze aldığı halde sevdiğine nasıl eminsin onu da ben anlamadım..
3. Askerse asker, tamam psikolojisi normal olmaya bilir, ama seni üzecek, ağlatacak, kavga edeceksiniz adı asker psikolojisi mi olacak?.. yok öyle birşey.. Sesini duyduktan sonra kötü oldum mu, üzüldüm mü diye başkalarına sorar, merak eder beni, sizi anlamakta zorlanıyorum..
4. Kavga edecek kadar ne konuşuyorsunuz ki? Asker sonuçta, nasılsın, nasılımm bu kadarr.. Uzun konuşsanız bile özledim, günün nasıl geçiyor gibi şeyler konuşulur.. bunlardan kavga çıkarmak mümkün değil herhalde..
5. Çok sık konuşuyorsunuz gibi geldi, en aza indirmenizde fayda var..

Ben de asker yolu bekliyorum, 1 haftası kaldı çok şükür bitti. Ama cidden zor, ben de ailemden uzağım, benim askerlik daha uzun 3 yıldır tek başımayım. Arada bizim de tartışmalarımız oluyor tabi, ikimiz de stresliyiz, psikolojimiz bozuluyor zaman zaman.. Bazen o bazen ben alttan alarak üstesinden geliyoruz.

Arkadaşlar yorumlarınızın hic birine kırılmadım. Ama siz beni yanlış anladınız. Biz 4 senedir birlikteyiz. Bastan beri böyleydi demiyorum ki. Askere gidince değişti. Herşeye kızar oldu. Bağırıp çağırır oldu. Canımı sıkıyorsun demeye başladı. Ben bunun nasıl üstesinden gelebilirim, nasıl eskisi gibi değerli olabilirim demek istedim. Bunun çözümünü istiyorum.

Arkadaşlar yorumlarınızın hic birine kırılmadım. Ama siz beni yanlış anladınız. Biz 4 senedir birlikteyiz. Bastan beri böyleydi demiyorum ki. Askere gidince değişti. Herşeye kızar oldu. Bağırıp çağırır oldu. Canımı sıkıyorsun demeye başladı. Ben bunun nasıl üstesinden gelebilirim, nasıl eskisi gibi değerli olabilirim demek istedim. Bunun çözümünü istiyorum.

O zaman az konuşun, özlemi artar, sakin konuşmaya başlar belki.. herşeye kızması pek normal değil..

Back
X