Merhaba dert ortakları...
Beni az çok bilen bilir. Çok zor koşullarda asker yolu bekliyorum . Ama o kadar bunaldım ki.
Sevgilim askerde diye alttan alıyorum . Ama dayanamıyorum artık. Çok seviyorum onu ama her gün kavga eder olduk. Gozyasima dayanamayan erkek gitti niye agliyon diyen erkek geldi. Bazen ağlamamdan rahatsız bile oluyor. Bana kıyamayan erkek gitti. Bambaşka biri geldi. Çok alttan alıyorum ( eğer kk daki kadınlar bir görsün o hallerimi , saçımı başımı yolarlar) tartışıyoruz mesela, aradan bir iki saat geçmeden gel barışalım diyorum 10 kez arıyorum. Niye askerde diye. Biliyorum kızacaksınız. Onunda beni sevdiğini biliyorum ama niye böyle oldu.
ben çok duygusalım en ufak lafinda kirilabiliyorum ağlıyorum. Hayatta en çok o güldürüyor beni, en çok da o üzüyor. Onunla tartisigimiz gün resmen Allah caNımı alıyor. Ama artık dur dedim kendime. Böyle olmuyor. Hayır çok gururlu bir insan değilim ( bu arada o çok gururlu) ama düşüncem iki günlük dünyada kimseyle kötü olmak istemiyorum. Bu yüzden herkezle iyi olmak istiyorum . Şansını zorlayan insanlara bu zamana kadar çok yol verdim. Ama sevdiğim olunca... simdi hepinizden sevdiklerinizin özelliklerini ve onu (yola getiren varsa) nasıl yola getirdiğini yazarsa, veya tecrübeleri , çok memnun olurum. Nasıl davranırsam kendime baglayabilirim. ( bu arada her derdini dinledim bu zamana kadar maddi, manevi destek oldum. Ailesi bile bilmez çoğu şeyi. Sürprizler yaptım mektublar yolladim cani sıkılmasın diye. Ellerimle yemek yaptım yolladim. Elimden her gelen şeyi yaptım. ) onu nasıl kendime bağlarım nasıl değerli olurum lütfen yorumlariniz çok değerli.
Beni az çok bilen bilir. Çok zor koşullarda asker yolu bekliyorum . Ama o kadar bunaldım ki.