Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

selam canimm nasilsin

iyidir tatlımmm benimmm ayy yenı geldim eve görümcelerimi uğurladıkk,
ayy ebru sabah o dediğim ilaca başladım sürekli ağzım kuruyo su içiyorum iştah falan kalmadı inşallah işe yarar, sen napıyosun daha evimi toplıycam yaa

insallah ise yarar canim, bende kocisle ezeli izledim biraz önce netten, simdide bi bakayim dedim topaca

yok yarın kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim kızrmızı lar gelecek gibi

yarın bnmde reglımın günüüü..bgune kdr umdum vardı..hamısmıyımkı dıee..ama sanmıomm..bn saten sorunluyumm yumurtaa yetmeslğivrrr...tup bbk bılem tutmadııı...ahh hamiş olsakk eyluuu:78:

yarın bnmde reglımın günüüü..bgune kdr umdum vardı..hamısmıyımkı dıee..ama sanmıomm..bn saten sorunluyumm yumurtaa yetmeslğivrrr...tup bbk bılem tutmadııı...ahh hamiş olsakk eyluuu:78:

offf offf keşke :84::84::84::84:

prolaktin yüksekliği hamileliği zorlaştıyor ama yine de hamile kalınma şansı varmıdır acaba biliyor musun

sen nasılsın canımmm nasıl gidiyor
iyiyim canım iyi gidiyo?

bende iyyim canim, bugün misafir yok demi
yok ebrucum yok. valla dinlendim he

merhaba hoşgeldin aramıza.. inş. seninde bebişin olur. umudunu kaybetme.. allah gönlüne göre versin.. hepimize inş.

hoşgeldin eylu.. nasılsın kendinden bahsetsene biraz tanışalım bi mahsuru yoksa.. ne kadardır evlisin nerdensin?

tabi ne demek ben 22 yaşındayım muğla da yaşıyorum 8aylık evliyim daha.5aydır bebek düşünüyoruz işte ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…