selam canimm nasilsin
selamm canlarimiyyim ben sizler nasilsiniz
iyiyiz sekerim sen nasılsın
selam canım naber?selammm kızlarrrr
günaydın kızlar nerdesiniz :84::84::84:
merhaba hoşgeldin aramıza eylu.
iyidir tatlımmm benimmmayy yenı geldim eve görümcelerimi uğurladıkk,
ayy ebru sabah o dediğim ilaca başladım sürekli ağzım kuruyo su içiyorum iştah falan kalmadı inşallah işe yarar, sen napıyosun daha evimi toplıycam yaa
selam canım naber?
insallah ise yarar canim, bende kocisle ezeli izledim biraz önce netten, simdide bi bakayim dedim topaca
ayyy ezel deme banaa
iyi yapmıssın tatlımmm
ben şu ortalığımı bi toparlayıp öle geleyım bari
kaybolma biyere
selam cnm hayirdir yoksa negatifmi :26:
selam canım naber?
mrb hoşbulduk
yok yarın kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim kızrmızı lar gelecek gibi
yarın bnmde reglımın günüüü..bgune kdr umdum vardı..hamısmıyımkı dıee..ama sanmıomm..bn saten sorunluyumm yumurtaa yetmeslğivrrr...tup bbk bılem tutmadııı...ahh hamiş olsakk eyluuu:78:
yarın bnmde reglımın günüüü..bgune kdr umdum vardı..hamısmıyımkı dıee..ama sanmıomm..bn saten sorunluyumm yumurtaa yetmeslğivrrr...tup bbk bılem tutmadııı...ahh hamiş olsakk eyluuu:78:
iyiyim canım iyi gidiyo?sen nasılsın canımmmnasıl gidiyor
yok ebrucum yok. valla dinlendim hebende iyyim canim, bugün misafir yok demi
hoşgeldin eylu..nasılsın kendinden bahsetsene biraz tanışalım bi mahsuru yoksa.. ne kadardır evlisin nerdensin?
hoşgeldin eylu..nasılsın kendinden bahsetsene biraz tanışalım bi mahsuru yoksa.. ne kadardır evlisin nerdensin?
Evli mutlu çoçuksuz evet bu benim =)
SELAMLAR HERKEZE..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?