maşallah maşallahh canım benimmm
inşallah hersey güzel olucak kadercimde tam teşhisi koydurup tedavisine başlayabilse
evet ya insallah, kaderde basladimi hep beraber yola devammm.. ama simdi sorunumuzun ne oldugunu ögrenincee insan daha cok rahat ediyor hic yoktan yapabilecegimiz birsey varr
ya keciboynuzu pekmezimide gördüm biraz öncee yatmadan iceyim barii :120::120::120::120::120::120::120:
güllü sansli masayi izliyormusungülmekten yariliyorum yahu ahanda böyle->
iç canım iç ohhh şifa olsunnn
canım ya bende çıkayım öyle yorgunumki:26:
yarın görüşrüz inşallah çokk öprüm senii
bazen bakıyorum, bazı bölümler komikte bazen cok yapmacık geliyo sanki kurgu gibi:26:
ilaçlaa bide sogan suyu içmitim kadernapalım canım iyi olmaya çalışıyoruzzz,,seni sormalı,,,ilaçlamı düşürdün sen prolaktinii,,,
ilaçlaa bide sogan suyu içmitim kader
sogan suyu bu kadar ise yariyomu yaa :44::44:
yaroyorr faydasını çok gördüm ben kistimde vardı adet olamıypodum karnım küp ğibiydii 1 ays onra olumlu sonuç aldım ebruuu
hadiiiayy süpermiss yaa.. ya bizdemi yapsak yoksa su sogan kürünü nee :26: kader yapicam diyordu ama bilmemkiii belki bende yaparimm :44::44:
denee mutlaka bişey kaybetmesin akksine faydası nı görceksin cnm,her sabah miden rahatsız deilse aç iç yok-sa tok ılıtıp iççç bir ays onra bak biii yumurtlalıklar temizleniyor adet oluyosun artı kilo veriyosunn..mucize bu bitkii
ilaçlaa bide sogan suyu içmitim kader
yaroyorr faydasını çok gördüm ben kistimde vardı adet olamıypodum karnım küp ğibiydii 1 ays onra olumlu sonuç aldım ebruuu
hadiiiayy süpermiss yaa.. ya bizdemi yapsak yoksa su sogan kürünü nee :26: kader yapicam diyordu ama bilmemkiii belki bende yaparimm :44::44:
denee mutlaka bişey kaybetmesin akksine faydası nı görceksin cnm,her sabah miden rahatsız deilse aç iç yok-sa tok ılıtıp iççç bir ays onra bak biii yumurtlalıklar temizleniyor adet oluyosun artı kilo veriyosunn..mucize bu bitkii
günaydınnnnnnnnnnn canımmmmm,nbr:87:
günaydinnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnn canımmmmm,nbr:87:
günaydıın kızlar,,
günaydın kızlar nerdesiniz :84::84::84:
selammm kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?