herkese günaydınnnn nerdesiniz kızlar![]()
slmlar günaydın![]()
selammmmm
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınnnn nerdesiniz kızlar![]()
slmlar günaydın![]()
iyiyim cnm sağol sizler nasılsınız![]()
slm ebru ,nasılsın kuzucumm,,,,
hem prolaktinim yüksek,ama o aç karnına olmalıymış önümüzdeki ay bir daha gidicem,hemde yumurtlamada problem varmış,bunları burdaki dr sölemedi,gıcık şeyy,,,
tecrübeli arkadaşlardan öğreniyom iştee,demekki yumurtlama tam gerçekleşmiyoo,,,
iyiyim cnm sağol sizler nasılsınız![]()
iyyim canim benim ya acimmmmm bisey yemedim dahasen nasilsinn
hmmm evet ya olabilirr bendede öyle demisti doktorum yumurtlama tam gerceklesmiyor diyee
iyyim canim bendee.. sendemi bebis istiyorsunn![]()
bende öğlen yemeğimi yiyorum şuan,sende ye anacım ,aç kalma doyur karnını![]()
o doktor sanadami dogru düzgün bi cevap vermedi yahuuu
yicemm canimm ozaman ben simdilik cikayimm karnimi doyurayim yine girerim oldumu kuzuuu :80: bu arada güllüyüde merak ettimm gelmedii 2 gündürr :44::44:
hadi canim görüsürüzz öptüm yine girerim benacim acccc
![]()
kızlarrrrrrr ben test yaptım 2içizgi silik çıktıpazartesi kan testi yaptırcam inşallah oda pozitif çıkar
nerdesiniz kızlar,patladım sabahtan beriiii pofffffffffffffff![]()
çok güzel bi haber buu,tebrik ederimmmmmmmmmmm,gözün aydınnnn![]()
selam kızalrr napıyosunuzz ebru kader geçmiş olsun kzıalrr morailinizi ozmanyın benimde 3 ay önce yüksektii proklatinim düştü şimdiii normal çok şükürr...ğülüüü nerlerde kzıalrrr ..![]()
ben burdayım kuzu![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr
hastaneden geldim şimdi,hormon testlerimi yaptırdımm,bakalım sonuçlar öğleden sonra yada yarın çıkacak:18:
ama internetten de bakabilirim bugün
kızlar yaa ben şimdi hastaneye giderken 2 tane kurabiye yedim,1 bardak çayla,sanırım aç olmak gerekiyomuşş,,,
acab sonucu çok etkilermi,neysse dr ye sorarım artık ,ama 2 saat geçmişti aradan kan verirken
yani doymadımda ama neysee
eşimde ürolojiden randevu alcakmış,sperm testi için
birde rahim filmi çekilecekmişim,orda çekilmiyomuş başka hastanelerde:44:
gerekli belgeler istedi,evlilik cüzdanı fotokopisi
nüfüs cuzdanı fotokopisi
nüfus kayıt örneği
bunların hepsini tamamlayıp,öle dr ye gidecekmişizzz,,,:26:
hele ben bi hormon sonuçlarımı alayımda ,sonrasında eşim gider,ondan sonra diğerlerine gerek kalırsa yaptırırız artıkk....:86::89:
kızlar sonuçlarımı netten buldum,prolaktin,fsh,lh hormonları yüksek yazıyo anladığım kadarıyla,
prolaktinim 41,66 çıkmışşş
gebelik bölümündeki dr ye yazdım bakalım naısıl yorumlayacakkk
ayy rahim filmi çektirmeden bu değerleri ve eşimin sperm testini başka bi hastaneye götürebilirim belkii,,,
canım yaa kaçgundur giremedim görümcelerım falan gedı bı telaş sorma aklım sendeydı faceden bile yazamadım düşünn
prolaktinin yüksek çıkmış, hayırlısı canım benım sakın üzülüp sıkılma ilaçlarla düzeltilir sen kan sonuclarını al gıt doktora 1 hafta dolmadan randevu almadan bakıyolar, rahim filmindende korkma çektir dedıyse çektir mutlaka
güllü nerdesin anacımmmmm yaa,,,,ya güllü bu prolaktin aç karnına olcakmışş,bende bişiler atıştırmıştım,,,bi sonraki adetimde tekrar kan verecem,,,ayrıca yumurtlama da da sorun var fsh ve lh yüksek çıkmışşş,drye sonuçları göstersem bakarmı,çünkü diğer istediği rahim filmini filan en son aşamada ,zorunda kalırsam eğer yaptırmayı düşünüyorumm,hormonlarımı düzeltipp,,,
bide üni hastanesi olduğundan hepsini yaptır diyo yaaa,,,,diğer hastannelerde kimseden ilk aşamada böle bişi istemiyorlar,olmadı başka hastaneye gidicem,
hafta içi eşimi götürcem ,o arada tahlil sonuçlarımı gösteririmm artık
sen naptın,nasılsın canım
ah canım sorma ya sölemiştim ya eltimin kuranı var diye görümcemler geldi bi kalabalık çoluk çocuk kaç gundur kıçımın üstüne oturamadım, canım benım aç olmak gerekıyo ama sen zaten ıkı kurabıye yemıssın ondan bısey olmaz sen pazartesi al sonuclarını gıt doktoruna telaşlandım de yuksek cıkmıs randevu almanada gerek yok öğleden sonra gıdersen daha rahat gösterırsın.
ayrıca rahım fılmınıde isterse yaptır canım şimdi bi tedavını yaptırırken sonradan baska bıyerde sorun cıkmasın, herseyını tam olarak yaptır, doktorları gercekten cok ıyı