dogru diyonn demek bebek icin o vitamin oyhhh bide mesela ewliligin 1 seneyi gectimi cocuk yoksa hemen diolar aha bunlarda sorun var diye...of off 1 seneyi doldurdumm bebek hasretiyle ewlendigimden beri istiorummm ilk aydan hamile kalirim saniodum ama nerdeee
hoşbul duk iyiyim aslında uykum var ama yataga girince kaçıyo uyuyamıyom
ikimizde ayniyiz bende diorum yarin uyansamda hamile oldugumu ogrensemmm diyee
hehe e biraz kal ozaman iyice gelsin uykunda öyle yat bariiii
benmi canimm :44::44::44: ben iyyim canim ya nasil olim istee... buzdolabiyla firin aldim yarin gelicek onun heyecani varda
hoşbulduk nassın
ayni benim gibi cokmu türk filmi izledin canimilk denemede bende hemen olur sandiydimm ama olmadi
ya varya öyle haaaamesela benim komsum 3 senelik evli 3 senedir cocugu olmadi ama nedenini söylemiyorlar ama bal gibide istedigi belliii simdi millet onlarin arkasindanda konusuyor acaba olmuyormu diye yahu sizeneeeeee ne karisiyorlarsaaa
keskeeee ama o sadece rüyalarda olur suandaaa
iyiyimm sen nasilsinn :) sende bizle ayni derttemisin acaba :)
ya o kadar film izlioz millet ilk seyden hamile kaliyor fazla kaptirmisim kendimi RABBIM HERSEYIN IYISIINI BILIR AMA O KADAR COCUK ISTEMEYENE NASIP EDIYOR GUNAHSIZ YAVRULAR CILE CEKIYOR ISTEYENEDE NASIP ETMIYOR VARDIR BUNDADA BI HAYIR ISYAN ETMIYORUM TABI HASA ALLAHIM HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN SAGLIKLI OLSUN HAYIRLI OLSUN GEC OLSUN GUC OLMASIN...AMIN
Bugun bi video izledim kadin 4 aylik bebegini bogmaya calisiyor ama doktorlar hemsireler yetismis kurrtarmislar bebegi ne vicdansiz anneler var ya ALLAH ISLAH ETSIN YARABBIM AMIN...
oyle gorunuyorr...bide mesela soruyorlar ya bebek dusunuomusun diemiorki olmuor yalan solemek zorunda kaliorumm dusunmuoruz daha erken die
saol canim ya, firinim bozulmustuu buzdolabimda fazlasiyla kücüktüü hic birsey sigdiramiyordum o yüzden degistirdikk
iyiyimm sen nasilsinn :) sende bizle ayni derttemisin acaba :)
ya o kadar film izlioz millet ilk seyden hamile kaliyor fazla kaptirmisim kendimi RABBIM HERSEYIN IYISIINI BILIR AMA O KADAR COCUK ISTEMEYENE NASIP EDIYOR GUNAHSIZ YAVRULAR CILE CEKIYOR ISTEYENEDE NASIP ETMIYOR VARDIR BUNDADA BI HAYIR ISYAN ETMIYORUM TABI HASA ALLAHIM HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN SAGLIKLI OLSUN HAYIRLI OLSUN GEC OLSUN GUC OLMASIN...AMIN
Bugun bi video izledim kadin 4 aylik bebegini bogmaya calisiyor ama doktorlar hemsireler yetismis kurrtarmislar bebegi ne vicdansiz anneler var ya ALLAH ISLAH ETSIN YARABBIM AMIN...
oyle gorunuyorr...bide mesela soruyorlar ya bebek dusunuomusun diemiorki olmuor yalan solemek zorunda kaliorumm dusunmuoruz daha erken die
guleee guleee kullan canim sen yine iyi degistirebilmisin bizde oda yok kucucuk dolab bisey sigdiramiorummmm
saol canimmm,,, einbauküche mi canim seninkide hani mutfak dolaplarinin icinde olan buzdolabi :26: benimki ondan kücüktü, hele bide yeni alisveris yaptimmi hic sigdiramiyordum dolaptan aldigim sey yere düsüyorduonlami ugrasicam yahu en iyisi degistirmek dedik gecen aldik yarin gelicek iste sükürrr
napalim ALLAH BASKA YALANLAR SOYLETMESIN OLMUOR DIEMEYIZ YA MILLETIN AGZI TORBA DEGIL DEDIKODUNU CIKARIRLAR HEMEN...
ewet ya o dolablardan sanirim sizde mutfagi kendiniz dosuyorsunuz bizde oyle degil hazir mutfak ama bit kadar dolap ALLAHTAN AYRI BI BUZLUK aldik YOKSA MIINNACIK buzlugu var saten mutfagimda kuccucukkk...
öyle valla canim ya, bide bizim burda akrabalar doluu ama Allahtan fazla görüsmüyorum onlarla aslinda görüsüyorduk ama görüsmeyi kesdimmyoksa herseyimi bilmek icin ugrasirlardi bide,
aynen canim bizde ayri bi buzluk aldik yahu minnacik buzluga ne sigdirabilceksin ki :97::97:
ya bide hazir mutfakta olsa degistirebilirsiniz canim, istediginiz gibi yaptirabilirsiniz mesela buzdolapsizzz, ben simdi öyle yaptirmayi düsünüyorum yeni bi mutfak firinsiz ve buzdolabisiz hatta daha ucuza geliyor onlarsiz oldugu icin :26::26:
sizin sev kendinize ait sanirsam bizim kira ondan masrafa gerek yok bigun ewim olursa kendime gore dizayn ederim insAllah
bizimde kira canimparalari öteki dünyaya götürmicez ya
ben kactimmm görüsürüz canim öptüm seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?