esin ilac kullaniyormu?? belki bi gelisme oldumu diye gitmesi gerekiyordur
ben ikitane iciyorum birisi gebelik icin ivtamin gibi digeride prolaktin icin aksamlari iciyorum cunku halsizlik felan yapiomus galiba bilmiom yatmadan once iciorum iste senin ilaclarinin adi neyy ben bide prolaktin icin olani yarim iciyorum diger yarisini obur gun doktor ole dedi...
yok ilac kullanmioda sanirim ben ilac kullaniorum kac aydir bisey cikmadi bide onu kontrol edecekler ondami bisey var diye...
evet bende folik asit iciyorum ama onu yatmadan önce, tiroid icin olanida sabahlari kahvaltidan yarim saat önce 1 tane, bu tiroid ilaci prolaktinide düsürüyormus benimkinin adi L-Thyrox Jod HEXAL :S:S:S
hmmm tamam canim, simdi benimde 3 ayim var 3 ay sonra ilacim biticek, bu 3 ay icinde esimide gösterelim dedik zamanimiz varkeninsallah onlarda bari bisey cikmaz
walla benim hic bi fikrim yok o folik asit felan prolaktinlemi alakali :Sbenm birisi andrefol mu ne digeri norprolac genelde prolaktin icin herkes dostinex die bise kullanio ama bilemiorum hepimizin sorunu ayni olmayabilir saten biraz daha gecsin olmassa su sogan kürü varmis burda okudum onu deniyecem...
esin icin acele etme doktor saten yonlendiriyor sizi yani bizde oyle kendi basiniza bosuna masraf etmeyin derimm saten doktor olmassa sizdende isteyecektir genede sen bilirsin
kiz dostinex burda yok herhalde bi türkiyede var o yani galibaa ondan bizim kullandigimiz ilaclarin adi degisik :44:
folik asitte bebegin gelisimi icin cok önemli, folik fortel benimkisi, 3 ay öncesinden baslanmasi gerekiyor hamileligin 3. ayina kadardi galiba :26:
sogan kürünü bende düsündüm ama önce bi ilaclarimi kullanayimda onlar ise yaramazsa bende kürlere basvururum artik
öyle canimda simdi ben düzelirim bu seferde esim yüzünden olmazsa yine bekle yine bekle :97::97: o yüzden zamanimiz varken baktiralim dedik, doktorada sorduk o da baktirirsaniz daha iyi olur dedi yoksa hicte meraklisi degilim
valla bana folik asitle ilgili bisey dimedi demkki ihtiyacim yok :44::44: oy walla omrumden omur gidiyor dusunmekten biri var benden sonra ewlendi simdi hamile onun adina sewindim ama kendime uzuluyoruminsan kiskaniyor resmenn
o zaman yap canimmm :) bence sen hemen yarina hamile kalmak istionn :)) su hizina baksanaaay insallah ikimizde burda soleriz hamileyiim diye
vitamin hapi dedinya canim o folik asit istee.. banada bisey demedi ne icin kullanicam diye ama kutusunda yaziyor bebegin gelisimi icin yariyor diye bide nettede yaziyoo
evet ya benim arkilerde hep hamile kaldiii hemde ilk denemede :97::97: ah keske bizde ilk denemede hamile kalabilseydikkk ama bundada vardir bi hayir
hadiiiie hosgeldin ozaman canim nasilsinn
hehee ama öyle canim yaa 1 sene ve 3 ay olduu artik usandim valla bi türlü atamiyorumki kafamdan simdi biran önce olsun istiyorumm
merhaba hosgeldiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?