Arkadaşlar merhaba,topiğinize ziyarete geldim..Çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlar,inşallah en uygun zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalıp,zamanında doğum yapıp anne olursunuz..Allah yuvanızı daha da mutlu eder...Dualarım sizinle....
ilaç kullanıyorum ama hamileliği zorlaştırdığını bilmiyodum
hmmm benimde 44.80 cikti bende yeni basladim ilaca 9 gün olduu, benimde 1 sene ve 3 ay oldu insallahh ilacla dürürebilirizz yaa:97::97:
prolaktinin normal degeri 28mis hadi az kalmis seninde ya
kac aydir kullaniyorsun dostinexi ????
yeni başladım ben 1 hafta oldu daha 39 çıktı işte.bundan 5ay önce kullanmıştım ama ilaç bittikten sonra doktora giemedim.
prolaktin zorlastiriyor canim o yüzden ilac kullaniyoruzya:97::97:
ama insallah dürüsürüzde en kisa zamanda bebis sahibi oluruzzz
hmmm yani 1 haftada bu kadar düstümü ? :26:
eger 1 haftada bu kadar düsebiliyorsa süpermis ya :44:
kader sana bisey diyimmiiiiiiii
ben varryaaaaaaa 3 gündür kahve icmiyoruuuummmm
amin canım.evet var..cok saol canim aminn zaten bizimde duaya ihtiyacimiz varr:97:
senin varmi bebisinn??
çok sevindim ,süpper bi gelişmeeeişte budurrrrrrr
amin canım.evet var..
evet yüksek 58 di 39 a düştü doktor hala yüksek olduğunu söylüyo dostinex kullanıyorum.ben evlendi evleneli çocuk istiyorum 8aydır yani ama olmuyo.
Arkadaşlar merhaba,topiğinize ziyarete geldim..Çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlar,inşallah en uygun zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalıp,zamanında doğum yapıp anne olursunuz..Allah yuvanızı daha da mutlu eder...Dualarım sizinle....
hadi yaa ,benimde 41,5 çıktı bugün,,,
hangi şehirdesin canım,yaş kaç,bizimde 6 ay bitti korunmayı bırakalı,olmadı halla
doktor bana da yazsın dostinexten
ama doktorum bana eşinde sperm testi yaptırsın ,sende smear testi ve rahim filmi çekil öle gel hepsine bakalım dedi,
bende rahim filmi çekilmek istemiyorum,önce hormonlarımı düzeltmek istiyorum,
sanırım başka hastaneye gidicemmm
heeehheee güldürdün beni yahuuuuama evet öleee ama neden ölee cünkü sözünüzü tutuyorummm sigarayida azalttimmm bugün sadece 2 tane ictimm insallahh önümüzdeki günler tamamen birakabilirimm
yaa aslinda ilacini hemen verseymis belki sanada dostinex verir :44::44:
esinde insallah hemen randevu alabilirrr
oooooo oda süpermişşşşşşşşş,buna daha çok sevindim hattaaa
inşlhhhhhhhhhhhh bırakırsın,,,,
birbirimizin sözünü tutuyoruzzz zaten ,yoksa ben bu adette de gidemeyecektimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?