Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

cok saol canim aminn zaten bizimde duaya ihtiyacimiz varr:97:

senin varmi bebisinn??

hmmm benimde 44.80 cikti bende yeni basladim ilaca 9 gün olduu, benimde 1 sene ve 3 ay oldu insallahh ilacla dürürebilirizz yaa:97::97:

prolaktinin normal degeri 28mis hadi az kalmis seninde ya

kac aydir kullaniyorsun dostinexi ????

yeni başladım ben 1 hafta oldu daha 39 çıktı işte.bundan 5ay önce kullanmıştım ama ilaç bittikten sonra doktora giemedim.

çok sevindim ,süpper bi gelişmeeeişte budurrrrrrr

heeehheee güldürdün beni yahuuuu ama evet öleee ama neden ölee cünkü sözünüzü tutuyorummm sigarayida azalttimmm bugün sadece 2 tane ictimm insallahh önümüzdeki günler tamamen birakabilirimm

evet yüksek 58 di 39 a düştü doktor hala yüksek olduğunu söylüyo dostinex kullanıyorum.ben evlendi evleneli çocuk istiyorum 8aydır yani ama olmuyo.

hadi yaa ,benimde 41,5 çıktı bugün,,,
hangi şehirdesin canım,yaş kaç,bizimde 6 ay bitti korunmayı bırakalı,olmadı halla
doktor bana da yazsın dostinexten
ama doktorum bana eşinde sperm testi yaptırsın ,sende smear testi ve rahim filmi çekil öle gel hepsine bakalım dedi,
bende rahim filmi çekilmek istemiyorum,önce hormonlarımı düzeltmek istiyorum,
sanırım başka hastaneye gidicemmm

ahh canım Allah razı olsun ,dualaraçok ihtiyacımız var,rabbim isteyen herkese nasip etsin

yaa aslinda ilacini hemen verseymis belki sanada dostinex verir :44::44:
esinde insallah hemen randevu alabilirrr

heeehheee güldürdün beni yahuuuu ama evet öleee ama neden ölee cünkü sözünüzü tutuyorummm sigarayida azalttimmm bugün sadece 2 tane ictimm insallahh önümüzdeki günler tamamen birakabilirimm

oooooo oda süpermişşşşşşşşş,buna daha çok sevindim hattaaa
inşlhhhhhhhhhhhh bırakırsın,,,,
birbirimizin sözünü tutuyoruzzz zaten ,yoksa ben bu adette de gidemeyecektimm

yaa aslinda ilacini hemen verseymis belki sanada dostinex verir :44::44:
esinde insallah hemen randevu alabilirrr

offff ne bilim bi sürü şey istedi işteeee,aşama aşama yapsa yaaa,,,
üniversite ve araştırma hastanesi olduğundan herşeyi illa inceleyecekk,,,,

oooooo oda süpermişşşşşşşşş,buna daha çok sevindim hattaaa
inşlhhhhhhhhhhhh bırakırsın,,,,
birbirimizin sözünü tutuyoruzzz zaten ,yoksa ben bu adette de gidemeyecektimm

insallahh canim yaaa bende cok istiyorummm aslinda istemiyorum amaa bebis icin istiyorummm
evet ya valla öle yoksa doktora falan gidecegimiz yokkk hatta fazla bi bilgimizde olmazdi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…