Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hehe :27::27::27:
ilaclarda olmasa :97::37:
insallah gecicek canim yaaa... bugün benim 9 günümmm ilaca baslayali beriii ne kadarda cabuk gecmis zaman yahu :24::24: simdiden cok merak ediyorum yaa acaba bi degisiklik varmi diyeee, :31:
ya bide ben yumurtluyorum galiba :26::26:

ya ebru bu prolaktin varya yumurtlamayı bozuyomuş,o yüzden gebeliği zorlaştırıyomuş,ee ozaman been hep yumurtladığımı hissediyordum
peki o neydi acabaaa:26::26:

ya ebru bu prolaktin varya yumurtlamayı bozuyomuş,o yüzden gebeliği zorlaştırıyomuş,ee ozaman been hep yumurtladığımı hissediyordum

e bende hissediyordum :26::26: ya anlamiyorumkiiii cok kafa karistirici seyler bunlar yaa :111::111::111: mesela suanda akintim var 12. günümdeyim galiba yumurtluyorummm :44::44::44::44::44:

e bende hissediyordum :26::26: ya anlamiyorumkiiii cok kafa karistirici seyler bunlar yaa :111::111::111: mesela suanda akintim var 12. günümdeyim galiba yumurtluyorummm :44::44::44::44::44:

anam sen yine ilişkiye devam et,korunmuyorsun değilmi,korunmaa bence,devam hiç bişi yokmuş gibi,,
ebru ben bu ay soğan kürü ve incir kürünü uygulaayacam,bişey kaybetmem,,,,adetim biter bitmezzz başlayacam

anam sen yine ilişkiye devam et,korunmuyorsun değilmi,korunmaa bence,devam hiç bişi yokmuş gibi,,
ebru ben bu ay soğan kürü ve incir kürünü uygulaayacam,bişey kaybetmem,,,,adetim biter bitmezzz başlayacam

yaaa canim doktorum nedennnnnnnse hic bisey demedi ya bide illaki sormakmi gerekiyor onuda bilmiyorum amaaa:47::47: ben yinede tamam korunmicam ama iliskiye girmiyim diyorum bu günlerde cünkü hamile kalirsam bebekte zeka geriligine yol aciyormus yani netten baktim öyle yaziyordu ondan diyorum iliskiye girmiyim simdi nolur nolmaz,,, ilaclar bitince sonuclara göre iliskiye girerim ama simdi biraz tehlikelii:18::18::18:

tamam canim kürler insallah ise yararr:)))

yaaa canim doktorum nedennnnnnnse hic bisey demedi ya bide illaki sormakmi gerekiyor onuda bilmiyorum amaaa:47::47: ben yinede tamam korunmicam ama iliskiye girmiyim diyorum bu günlerde cünkü hamile kalirsam bebekte zeka geriligine yol aciyormus yani netten baktim öyle yaziyordu ondan diyorum iliskiye girmiyim simdi nolur nolmaz,,, ilaclar bitince sonuclara göre iliskiye girerim ama simdi biraz tehlikelii:18::18::18:

tamam canim kürler insallah ise yararr:)))

hımmmm,öyleyse tamam ozaman,sen bu günlerde girme,,,valla canım burdaki drye sor dicem,oda cvp yazmamışş:26::26::26:

ben aranıza yeni katıldım gerçekten prolaktin hanileliği zorlaştırıyor mu

maalesef canim niye seninde prolaktinin yüksekmi cikti:26::26:
zorlastiriyor ama bi ilacla düsürülebiliniyor cok sükürrr:97::97:

sen ne zamandir istiyorsunn:emir_bebek::emir_bebek:

evet yüksek 58 di 39 a düştü doktor hala yüksek olduğunu söylüyo dostinex kullanıyorum.ben evlendi evleneli çocuk istiyorum 8aydır yani ama olmuyo.

Arkadaşlar merhaba,topiğinize ziyarete geldim..Çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlar,inşallah en uygun zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalıp,zamanında doğum yapıp anne olursunuz..Allah yuvanızı daha da mutlu eder...Dualarım sizinle....

evet yüksek 58 di 39 a düştü doktor hala yüksek olduğunu söylüyo dostinex kullanıyorum.ben evlendi evleneli çocuk istiyorum 8aydır yani ama olmuyo.

hmmm benimde 44.80 cikti bende yeni basladim ilaca 9 gün olduu, benimde 1 sene ve 3 ay oldu insallahh ilacla dürürebilirizz yaa:97::97:

prolaktinin normal degeri 28mis hadi az kalmis seninde ya :46::46:

kac aydir kullaniyorsun dostinexi ????

Back