hele bennnnnnnnnnnnnn bugün pek kimse yoktu,başka topiklere girdim durdum,doktorlara yazdım bakalım ne dicekler,,,
sana cvp yazdımı burdaki dr ler,ne dedilerrr
hehe
ilaclarda olmasa :97:
insallah gecicek canim yaaa... bugün benim 9 günümmm ilaca baslayali beriii ne kadarda cabuk gecmis zaman yahusimdiden cok merak ediyorum yaa acaba bi degisiklik varmi diyeee,
ya bide ben yumurtluyorum galiba :26::26:
ya ebru bu prolaktin varya yumurtlamayı bozuyomuş,o yüzden gebeliği zorlaştırıyomuş,ee ozaman been hep yumurtladığımı hissediyordum
peki o neydi acabaaa:26::26:
e bende hissediyordum :26::26: ya anlamiyorumkiiii cok kafa karistirici seyler bunlar yaa :111::111::111: mesela suanda akintim var 12. günümdeyim galiba yumurtluyorummm :44::44::44::44::44:
anam sen yine ilişkiye devam et,korunmuyorsun değilmi,korunmaa bence,devam hiç bişi yokmuş gibi,,
ebru ben bu ay soğan kürü ve incir kürünü uygulaayacam,bişey kaybetmem,,,,adetim biter bitmezzz başlayacam
yaaa canim doktorum nedennnnnnnse hic bisey demedi ya bide illaki sormakmi gerekiyor onuda bilmiyorum amaaaben yinede tamam korunmicam ama iliskiye girmiyim diyorum bu günlerde cünkü hamile kalirsam bebekte zeka geriligine yol aciyormus yani netten baktim öyle yaziyordu ondan diyorum iliskiye girmiyim simdi nolur nolmaz,,, ilaclar bitince sonuclara göre iliskiye girerim ama simdi biraz tehlikelii:18::18::18:
tamam canim kürler insallah ise yararr:)))
hımmmm,öyleyse tamam ozaman,sen bu günlerde girme,,,valla canım burdaki drye sor dicem,oda cvp yazmamışş:26::26::26:
ya ebru bu prolaktin varya yumurtlamayı bozuyomuş,o yüzden gebeliği zorlaştırıyomuş,ee ozaman been hep yumurtladığımı hissediyordum
peki o neydi acabaaa:26::26:
iyi aksamlar canim hosgeldinnn
ben aranıza yeni katıldım gerçekten prolaktin hanileliği zorlaştırıyor mu
maalesef canim niye seninde prolaktinin yüksekmi cikti:26::26:
zorlastiriyor ama bi ilacla düsürülebiliniyor cok sükürrr:97::97:
sen ne zamandir istiyorsunn
evet zorlaştırıyomuş,ama ilaç tedavisi görüp hamile kalabiliyomuşsun
evet yüksek 58 di 39 a düştü doktor hala yüksek olduğunu söylüyo dostinex kullanıyorum.ben evlendi evleneli çocuk istiyorum 8aydır yani ama olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?