Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

Prolaktin: 44.80
LH: 5.45
FSH: 8.53
Östradiöl: 14.9
Testosteron: 0.39
DHEAS: 2963
TSH: 3.98

adetin 4. gününde degerlerim bu sekilde cikti canim :26::26::26::26:

olması gereken değer aralığı yanlarında yazıyorr canım,benim yazdığımın,,,
fsh senin 8.53
benim de 7.47
ne anlama geliyor aralıktaki değerden yüksek ama dr bi yorumlasın bakalım

canimmm esim geldi alisverise gitmem lazim ya ben cikiyorum simdilik ok sonra yine bakariz biraz degerlerimizeee öptüm görüsürüz canimm

benim degerlerim seninkinden daha yüksek oldugu kesindeee ama normal degeri ne bunun onu bi bilsemmm :44::44::44:

senin degerlerinin yaninda yazanlar normal olan herhalde canim galiba biraz yüksek cikmis evet :26:

ayy rahim filmi çektirmeden bu değerleri ve eşimin sperm testini başka bi hastaneye götürebilirim belkii,,,

devlet hastanelerinde ücretsiz canım,,,ben üniversite hastanesinde ücretsiz yaptıracağım
ssk varsa eğer,ben ssklıyım,diğer durumda fiyatları bilmiyorum canım

anladim canim cunku ucretsiz dedin sasirdim ben sskli degilim trde de degilim yinede saol ebrucum gelsin bide ona soriyim

anammm kizzz burdamiydinnn ulasamadim sana yahuu
ayyyy sen yani biz kisiriz mi demek istiyorsun nasil dersin bunu kader nasil nasiiiilll

anam şimdilik öle,ama ilaçlarla geçicek inşlhh,,,kalıcı olmasındaaa,yoksa hepten giderim vallaaa
çok mu açık sözlüyüm ne:2::2:

anam şimdilik öle,ama ilaçlarla geçicek inşlhh,,,kalıcı olmasındaaa,yoksa hepten giderim vallaaa
çok mu açık sözlüyüm ne:2::2:

hehe
ilaclarda olmasa :97:
insallah gecicek canim yaaa... bugün benim 9 günümmm ilaca baslayali beriii ne kadarda cabuk gecmis zaman yahu simdiden cok merak ediyorum yaa acaba bi degisiklik varmi diyeee,
ya bide ben yumurtluyorum galiba :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…