:))) yürüyüş yapıyorumm ama bisikletee bacakalrım agrıyorr yaaaozaman daha cok alt taraflari hareket ettir canikom
bende aldimmi her tarafimdan aliyorum
bisiklet sür bari cnm belki gider toton
insallah hayirli haberler verenlerimiz bol olurrrr
birakmayalim tabiiii bizsiz kalmasin topikimizzz
efett aynı günn hamiş kalam günleirmizz ozamn ayın 14.ğününüe geliyorrr
bendede var aman kilo yaza çok var verizz:90:
canımm 7 aayıı geçti nerdeyseee ama yok dahaaa senn
oooo yöntemlerrr süperr kızz incir kürüdemi yapsak neee işe yarıyomuşşş yapanalrr diyorrr:97:
kader patlıcanı sooydumkiii kocasııı geliyormuş evde bi kaşık yemek yokk ne yaptınnn
kadınalrr kulubundee sohbettkızzz soy patlıcanalrıı yemegini yappp gecede gelirizz akşamm giren olurmu kızlarr topiğee
valla benım kociş akşam 10 da geliyo ozaman kadar gelırım sonra pc yi biraz zor almam elınden
resmen kıskanıyo pc yigerçi bende arabasını kıskanıyorumm bugun öyle diyo, sen arabayımı kıskanıyosun diyo bana
sogan suyu igrenc yaa... ben uygulamadim ama uygulayan birininkinden denemistim cok kötüydü:120::120: keciboynuzunada yine baslicam diyorum bi türlü onada baslayamadim gitti bee
ver anacim ver yapistilar üstümüze gitmiyolarkurtulalim su kilolardan
merhaba kızlar hayırlı lsun topiğiniz..
ben de melisle yakın özellikleri taşıyorum
istanbuldayım
kaader gitiii yemek yapmayaaa yokknyeseki buğün erken yapmıştım yemegii:78:
[
:))) yürüyüş yapıyorumm ama bisikletee bacakalrım agrıyorr yaaa
o zorr geliyorr ev işide yapıypzz azcıkta az yeresek 60 insem yeter banaaa
ebruşşşş hadi bakemm kimlerr olcak listede yaaprızzz hamiş kalanlar listesii:98:
2ayy varrrkızz nee yiyonn senn ebuşşyok ölleeeehemen vericez kilolariiii yaz gelmeden yok edicez
ondan sonrada bebislerle beraber yine alicaz o kilolari
topimiziiçan arkdaşımızı tebrik ederimmm kız süperr topik fiikriii bileee
yazmalı gitimii kızlarr:2:
deneyelim tabiii kaderr senin adetlerin düzenliyse hiç bulaşma soogana en iysiii keçi boynuzu incirr ona başlıcaz bizz sende yapppayy evet bende duydum olabilirr,,,kür çokk bakalım onuda deneriz anacımm
yemeğimi fırına vericem birazdan,,,hem okuyup,hem yemek yapıyorummm,amma marfetliyim haa
soğan suyu adet düzenleyici olarak kullanılması öneriliyor,benim adetlerim düzenli,ben kullansam olurmuki:26::26:
hoşgeldin canım,bende 25 yaşındayım,istanbuldayımm
geldim bebişimmmmm,,,,:86::86:
herşeyy yapcaz biz ebruşummm diyet listesii çoçuk listesiibende yürüyüse basladim simdilikk bide ev isi
az ve sık yiceksin bol su ve spor oldumu 60a inersin insallahbende 60a inebilirsem daha ne istiyiiiimmm
yapariz yapariz, diyet listeside yapariz
canlarimmmmm ben kactim arasira girip bakarim yine simdilikk öpüyorum siziii kocisin karnini doyurup geliyorum ok miiii cicislerrr
:80::80::80::80::80::80:
tamammm şekerim bende çıkıyorum birazdanncanlarimmmmm ben kactim arasira girip bakarim yine simdilikk öpüyorum siziii kocisin karnini doyurup geliyorum ok miiii cicislerrr
birimizz hepimizz içinn demiii şahğülğmmmsagol canım benim
artık hepimizin topaçı
selamkızlarr melis deniz beni hatırlarsın kistim vardı hani rumuzum değişti
kistim hala duruyor ama cok şükür bebiş geldi sonunda ama cok ağrı yapıyo bazen
kızlar ALLAH dileyen herkeze nasip etsin bende cok uğraştım cok bebk kaybım oldu erken gbelikten ALLAH yardımcımız olsun
hoşgeldin canım
maşallah ne güzelllrabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
darısı başımıza artık
kötü günler geçmişte kaldı canım düşünüp üzülme bebişinin tadını çıkarr
deneyelim tabiii kaderr senin adetlerin düzenliyse hiç bulaşma soogana en iysiii keçi boynuzu incirr ona başlıcaz bizz sende yappp
herşeyy yapcaz biz ebruşummm diyet listesii çoçuk listesii
sagol canım benim
artık hepimizin topaçı
canlarimmmmm ben kactim arasira girip bakarim yine simdilikk öpüyorum siziii kocisin karnini doyurup geliyorum ok miiii cicislerrr
fıstıkklarr bende çıkıyorumm adam eve alışverşe gitii marketee ben daha pc yapışık:))
haydi gece görüşürüz yavruşkilarrrr
selamkızlarr melis deniz beni hatırlarsın kistim vardı hani rumuzum değişti
kistim hala duruyor ama cok şükür bebiş geldi sonunda ama cok ağrı yapıyo bazen
kızlar ALLAH dileyen herkeze nasip etsin bende cok uğraştım cok bebk kaybım oldu erken gbelikten ALLAH yardımcımız olsun
sağol canım bende bir arkadaşıma yazdırdıgım duayı suya koyup içmiştim
ALLAH vesile etti işte subatta içmiştim kendiliğimden gebe kalamıyordum ve
ilaç la kaldımıda düşüyordu
o suyu içtim hazırladığı musklarıda üzerimde taşıdım koruyucu musklar cok şükür bu kadar ilerlettim ama korkularım hala var tabiki ohh diyemiyorum heralde ne zaman kucama alırım ozaman oh derim
sağol canım bende bir arkadaşıma yazdırdıgım duayı suya koyup içmiştim
ALLAH vesile etti işte subatta içmiştim kendiliğimden gebe kalamıyordum ve
ilaç la kaldımıda düşüyordu
o suyu içtim hazırladığı musklarıda üzerimde taşıdım koruyucu musklar cok şükür bu kadar ilerlettim ama korkularım hala var tabiki ohh diyemiyorum heralde ne zaman kucama alırım ozaman oh derim
canım benim adetim yeni bitti,,,keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum,inciride kaynatıp suyunumu içirecezz
kız nereye kayboldun sennn
tama canım sonra görüşürüzzz
görüşürüz bebekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?