• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

:74:[
ozaman daha cok alt taraflari hareket ettir canikom :52::52::52::52:
bende aldimmi her tarafimdan aliyorum :12::12: :1:
bisiklet sür bari cnm belki gider toton :1::1::1:
:))) yürüyüş yapıyorumm ama bisikletee bacakalrım agrıyorr yaaa:74:
o zorr geliyorr ev işide yapıypzz azcıkta az yeresek 60 insem yeter banaaa:52::61:

canımm 7 aayıı geçti nerdeyseee ama yok dahaaa senn:55:

oooo yöntemlerrr süperr kızz incir kürüdemi yapsak neee işe yarıyomuşşş yapanalrr diyorrr:97:

ayy evet bende duydum olabilirr,,,kür çokk bakalım onuda deneriz anacımm:10::9:

kader patlıcanı sooydumkiii kocasııı geliyormuş evde bi kaşık yemek yokk ne yaptınnn

kadınalrr kulubundee sohbett:1:kızzz soy patlıcanalrıı yemegini yappp gecede gelirizz akşamm giren olurmu kızlarr topiğee:49:

yemeğimi fırına vericem birazdan,,,hem okuyup,hem yemek yapıyorummm,amma marfetliyim haa:60::60::60:

valla benım kociş akşam 10 da geliyo ozaman kadar gelırım sonra pc yi biraz zor almam elınden:1:
resmen kıskanıyo pc yi:60::60: gerçi bende arabasını kıskanıyorumm bugun öyle diyo, sen arabayımı kıskanıyosun diyo bana:60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

sogan suyu igrenc yaa... ben uygulamadim ama uygulayan birininkinden denemistim cok kötüydü:120::120: keciboynuzunada yine baslicam diyorum bi türlü onada baslayamadim gitti bee :19:

ver anacim ver yapistilar üstümüze gitmiyolar:1: kurtulalim su kilolardan :8:

soğan suyu adet düzenleyici olarak kullanılması öneriliyor,benim adetlerim düzenli,ben kullansam olurmuki:26::26:

merhaba kızlar hayırlı lsun topiğiniz..

ben de melisle yakın özellikleri taşıyorum :60:

istanbuldayım :74:

hoşgeldin canım,bende 25 yaşındayım,istanbuldayımm

kaader gitiii yemek yapmayaaa yokk:55:nyeseki buğün erken yapmıştım yemegii:78:

geldim bebişimmmmm,,,,:86::86:

topimiziiçan arkdaşımızı tebrik ederimmm kız süperr topik fiikriii bileee

yazmalı gitimii kızlarr:2:

:74:[

:))) yürüyüş yapıyorumm ama bisikletee bacakalrım agrıyorr yaaa:74:
o zorr geliyorr ev işide yapıypzz azcıkta az yeresek 60 insem yeter banaaa:52::61:

bende yürüyüse basladim simdilikk bide ev isi :1:
az ve sık yiceksin bol su ve spor oldumu 60a inersin insallah :24::24: bende 60a inebilirsem daha ne istiyiiiimmm :23::23::23:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ebruşşşş hadi bakemm kimlerr olcak listede yaaprızzz hamiş kalanlar listesii:98:

yapariz yapariz, diyet listeside yapariz :1:

canlarimmmmm ben kactim arasira girip bakarim yine simdilikk öpüyorum siziii kocisin karnini doyurup geliyorum ok miiii cicislerrr :16::16:
:80::80::80::80::80::80:

ayy evet bende duydum olabilirr,,,kür çokk bakalım onuda deneriz anacımm:10::9:

yemeğimi fırına vericem birazdan,,,hem okuyup,hem yemek yapıyorummm,amma marfetliyim haa:60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

soğan suyu adet düzenleyici olarak kullanılması öneriliyor,benim adetlerim düzenli,ben kullansam olurmuki:26::26:

hoşgeldin canım,bende 25 yaşındayım,istanbuldayımm

geldim bebişimmmmm,,,,:86::86:
deneyelim tabiii kaderr senin adetlerin düzenliyse hiç bulaşma soogana en iysiii keçi boynuzu incirr ona başlıcaz bizz sende yappp :49:
bende yürüyüse basladim simdilikk bide ev isi :1:
az ve sık yiceksin bol su ve spor oldumu 60a inersin insallah :24::24: bende 60a inebilirsem daha ne istiyiiiimmm :23::23::23:

yapariz yapariz, diyet listeside yapariz :1:
herşeyy yapcaz biz ebruşummm diyet listesii çoçuk listesii:nazar::69:

canlarimmmmm ben kactim arasira girip bakarim yine simdilikk öpüyorum siziii kocisin karnini doyurup geliyorum ok miiii cicislerrr :16::16:

tamam canım doyur sen kocişini bende mutfagımı toplayayım geliyorum görüşrüzz:80::80::80:

fıstıkklarr bende çıkıyorumm adam eve alışverşe gitii marketee ben daha pc yapışık:))

haydi gece görüşürüz yavruşkilarrrr:16:

selamkızlarr melis deniz beni hatırlarsın kistim vardı hani rumuzum değişti

kistim hala duruyor ama cok şükür bebiş geldi sonunda ama cok ağrı yapıyo bazen

kızlar ALLAH dileyen herkeze nasip etsin bende cok uğraştım cok bebk kaybım oldu erken gbelikten ALLAH yardımcımız olsun

kızlar ALLAH dileyen herkeze nasip etsin bende cok uğraştım cok bebk kaybım oldu erken gbelikten ALLAH yardımcımız olsun

hoşgeldin canım

maşallah ne güzelll:nazar::nazar: rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:emir_bebek:
darısı başımıza artık

kötü günler geçmişte kaldı canım düşünüp üzülme bebişinin tadını çıkarr:16::16:

hoşgeldin canım

maşallah ne güzelll:nazar::nazar: rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:emir_bebek:
darısı başımıza artık

kötü günler geçmişte kaldı canım düşünüp üzülme bebişinin tadını çıkarr:16::16:

sağol canım bende bir arkadaşıma yazdırdıgım duayı suya koyup içmiştim

ALLAH vesile etti işte subatta içmiştim kendiliğimden gebe kalamıyordum ve
ilaç la kaldımıda düşüyordu:14:
o suyu içtim hazırladığı musklarıda üzerimde taşıdım koruyucu musklar cok şükür bu kadar ilerlettim ama korkularım hala var tabiki ohh diyemiyorum heralde ne zaman kucama alırım ozaman oh derim :59:

deneyelim tabiii kaderr senin adetlerin düzenliyse hiç bulaşma soogana en iysiii keçi boynuzu incirr ona başlıcaz bizz sende yappp :49:
herşeyy yapcaz biz ebruşummm diyet listesii çoçuk listesii:nazar::69:

canım benim adetim yeni bitti,,,keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum,inciride kaynatıp suyunumu içirecezz

sagol canım benim:1::1:
artık hepimizin topaçı:1:

kız nereye kayboldun sennn

tama canım sonra görüşürüzzz:54:

fıstıkklarr bende çıkıyorumm adam eve alışverşe gitii marketee ben daha pc yapışık:))

haydi gece görüşürüz yavruşkilarrrr:16:

görüşürüz bebekk

o suyu içtim hazırladığı musklarıda üzerimde taşıdım koruyucu musklar cok şükür bu kadar ilerlettim ama korkularım hala var tabiki ohh diyemiyorum heralde ne zaman kucama alırım ozaman oh derim :59:

hoşgeldin canımm,,,gözün aydın olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bizlerede dua ett canımm:73:

inşallah canım ama olumsuz şeyler düşünme, güzel düşün güzel olsunn:71::71:
canım benim adetim yeni bitti,,,keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum,inciride kaynatıp suyunumu içirecezz

kız nereye kayboldun sennn

tama canım sonra görüşürüzzz:54:

görüşürüz bebekk

burdayım:1:
mutfagımı toplamam lazım ama tembellık çöktü:1::1:

Back