• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

çokk gıcık oluyorumm vede moıralim bozuluyor mahcup oluyor gibi hissediyorum kendimiii ne salakça demii bi çoçuk eli kolu saglam olsun da ama eger hamiş kalırsanızz yazalımm kızlarrr:49:

yazarizz tabi cnmmm :emir_bebek::emir_bebek: eli kolu saglam olsunda gerisi önemli degil Rabbim ne zaman isterse ozaman verir zaten ikidebir sormalarina gerek yok demi :63::63:

ebrumm bu arada diyet nasıl gıdıyorr:1::1:

cnm diyet idare eder :1::1:
su icme konusunda biraz iyi degilim ama zorlada olsa aklima geldikce iciyorum artik napim :46::46:

Son düzenleme:
sor cnm sor bende sorucam zaten :121::121:

cnm benim uyguladigim bi yöntem yok suanda :26: senin var mi ????
yasmin kulandım işk evlendigimzde 7 aydır kulanmıyorumm pofffffffffff:59:

ben burdayimmm :16:

aminn canım, hepimizin gönlüne göre inşallahhhh:106:

ne kadardır deniyorsunuz??
canımm 7 aayıı geçti nerdeyseee ama yok dahaaa senn:55:

evet canımmmm ,iyidir nolsun işte canım yaa,bebek yapmaya karar verdik ,şimdide o gelmiyo,bekletiyo bizi:39:
6 ay oldu,eşimi sperm testine götürmeyi düşünüyorum,,,:31:
yaza hamiş girmek istiyorum bende hayırlısıyla,:34:
eşime keçiboynuzu içiriyorum,ateş ölçüyorum,:10:
oooo yöntemlerrr süperr kızz incir kürüdemi yapsak neee işe yarıyomuşşş yapanalrr diyorrr:97:

patlicana bende bayilirim aslinda tüm sebze yemeklerine bayilirimmm :56::56::56:
bende bendeee dolma biber fasulye patetess hımmm:56:açıktıkmı nee kızlar
yazarizz tabi cnmmm :emir_bebek::emir_bebek: eli kolu saglam olsunda gerisi önemli degil Rabbim ne zaman isterse ozaman verir zaten ikidebir sormalarina gerek yok demi :63::63:

efett ebru yaa deprosyana sokalar adamıı:1: sanki bizz istiyozda yapmıyoz gibiii:47:

su icme konusunda biraz iyi degilim ama zorlada olsa aklima geldikce iciyorum artik napim :46::46:
ebuşş senii zayıflama topiğinee de yazdırakk bende ordayımm heee:55:

canımm 7 aayıı geçti nerdeyseee ama yok dahaaa senn:55:

oooo yöntemlerrr süperr kızz incir kürüdemi yapsak neee işe yarıyomuşşş yapanalrr diyorrr:97:

benim 1 sene ve 2 ay oldu :58:
bence keciboynuzu dene cnm o daha iyi bence... bende hem kendim hemde esime icirdim bi ara ama sonra bidaha icmedik tadi biraz kötüde :120::120::120::120::120:
ama 3 ay kadar icilmesi gerekiyormus aslinda :44:

ayy sorma ya bende bı pet şişeyi zor bitiriyorum:50::50:
bugun sporda yapmadım yapayım barii:1::1:
musakkada yedim bugun ama az yedim bişye olmaz demi:1::1:

kader patlıcanı sooydumkiii kocasııı geliyormuş evde bi kaşık yemek yokk ne yaptınnn

kadınalrr kulubundee sohbett:1:kızzz soy patlıcanalrıı yemegini yappp gecede gelirizz akşamm giren olurmu kızlarr topiğee:49:

bence keciboynuzu dene cnm o daha iyi bence... bende hem kendim hemde esime icirdim bi ara ama sonra bidaha icmedik tadi biraz kötüde :120::120::120::120::120:

sen almadınmı daha kan sonuclarını ne kadar uzun sürdü yaa:53:

ayy sorma ya bende bı pet şişeyi zor bitiriyorum:50::50:
bugun sporda yapmadım yapayım barii:1::1:
musakkada yedim bugun ama az yedim bişye olmaz demi:1::1:

bende daha spor yapmadim sadece ev isi yaptim :32::32:
off hic yapasimda yok ama yapicam mecbur:50:
kiz musakkadan nolcak az yediysen bisey olmaz :24::24:

kader patlıcanı sooydumkiii kocasııı geliyormuş evde bi kaşık yemek yokk ne yaptınnn

kadınalrr kulubundee sohbett:1:kızzz soy patlıcanalrıı yemegini yappp gecede gelirizz akşamm giren olurmu kızlarr topiğee:49:

valla benım kociş akşam 10 da geliyo ozaman kadar gelırım sonra pc yi biraz zor almam elınden:1:
resmen kıskanıyo pc yi:60::60: gerçi bende arabasını kıskanıyorumm bugun öyle diyo, sen arabayımı kıskanıyosun diyo bana:60::60:

kız neden bııraktınn içine balmı atsaydınkii...geçen yıl denedik bizde sogan suyu bilee içtimm poffffff:31:
bende ordayim zaten cnm, 70-79 kilo araligindakilerdeyim sen hangisindesin
sendemi diyet yapiyon :1:
canım bende zayıflamak isteyenler buyurun topiğindeyim:))hee kilo verim azcıkk:52:

valla benım kociş akşam 10 da geliyo ozaman kadar gelırım sonra pc yi biraz zor almam elınden:1:
resmen kıskanıyo pc yi:60::60: gerçi bende arabasını kıskanıyorumm bugun öyle diyo, sen arabayımı kıskanıyosun diyo bana:60::60:
:60::60::60::60::60:arabayıı mı oda pcyii bizimkidee akşam bii oturuyorr zor kalkıyor göbiş yapcak hamişş gibiii:52::52:

kız neden bııraktınn içine balmı atsaydınkii...geçen yıl denedik bizde sogan suyu bilee içtimm poffffff:31:

canım bende zayıflamak isteyenler buyurun topiğindeyim:))hee kilo verim azcıkk:52:

sogan suyu igrenc yaa... ben uygulamadim ama uygulayan birininkinden denemistim cok kötüydü:120::120: keciboynuzunada yine baslicam diyorum bi türlü onada baslayamadim gitti bee :19:

ver anacim ver yapistilar üstümüze gitmiyolar:1: kurtulalim su kilolardan :8:

kızzlarr bu ay hasta oldunuzmuu yadaa umutt varmı belirti lerr ben oldumm mayısda alalah kerimmmm:94:

Back