çokk gıcık oluyorumm vede moıralim bozuluyor mahcup oluyor gibi hissediyorum kendimiii ne salakça demii bi çoçuk eli kolu saglam olsun da ama eger hamiş kalırsanızz yazalımm kızlarrr
ebrumm bu arada diyet nasıl gıdıyorr
sor cnm sor bende sorucam zaten :121::121:
cnm benim uyguladigim bi yöntem yok suanda :26: senin var mi ????
yasmin kulandım işk evlendigimzde 7 aydır kulanmıyorumm pofffffffffff
ben burdayimmm
canımm 7 aayıı geçti nerdeyseee ama yok dahaaa sennaminn canım, hepimizin gönlüne göre inşallahhhh:106:
ne kadardır deniyorsunuz??
oooo yöntemlerrr süperr kızz incir kürüdemi yapsak neee işe yarıyomuşşş yapanalrr diyorrr:97:evet canımmmm ,iyidir nolsun işte canım yaa,bebek yapmaya karar verdik ,şimdide o gelmiyo,bekletiyo bizi
6 ay oldu,eşimi sperm testine götürmeyi düşünüyorum,,,
yaza hamiş girmek istiyorum bende hayırlısıyla,
eşime keçiboynuzu içiriyorum,ateş ölçüyorum,
bende bendeee dolma biber fasulye patetess hımmmpatlicana bende bayilirim aslinda tüm sebze yemeklerine bayilirimmm
ebuşş senii zayıflama topiğinee de yazdırakk bende ordayımm heeeyazarizz tabi cnmmmeli kolu saglam olsunda gerisi önemli degil Rabbim ne zaman isterse ozaman verir zaten ikidebir sormalarina gerek yok demi
efett ebru yaa deprosyana sokalar adamıısanki bizz istiyozda yapmıyoz gibiii
cnm diyet idare eder
su icme konusunda biraz iyi degilim ama zorlada olsa aklima geldikce iciyorum artik napim
canımm 7 aayıı geçti nerdeyseee ama yok dahaaa senn
oooo yöntemlerrr süperr kızz incir kürüdemi yapsak neee işe yarıyomuşşş yapanalrr diyorrr:97:
yazarizz tabi cnmmmeli kolu saglam olsunda gerisi önemli degil Rabbim ne zaman isterse ozaman verir zaten ikidebir sormalarina gerek yok demi
cnm diyet idare eder
su icme konusunda biraz iyi degilim ama zorlada olsa aklima geldikce iciyorum artik napim
bende bendeee dolma biber fasulye patetess hımmmaçıktıkmı nee kızlar
ebuşş senii zayıflama topiğinee de yazdırakk bende ordayımm heee
benim 1 sene ve 2 ay oldu
bence keciboynuzu dene cnm o daha iyi bence... bende hem kendim hemde esime icirdim bi ara ama sonra bidaha icmedik tadi biraz kötüde :120::120::120::120::120:
ama 3 ay kadar icilmesi gerekiyormus aslinda :44:
ayy sorma ya bende bı pet şişeyi zor bitiriyorum
bugun sporda yapmadım yapayım barii
musakkada yedim bugun ama az yedim bişye olmaz demi
ayy sorma ya bende bı pet şişeyi zor bitiriyorum
bugun sporda yapmadım yapayım barii
musakkada yedim bugun ama az yedim bişye olmaz demi
kader patlıcanı sooydumkiii kocasııı geliyormuş evde bi kaşık yemek yokk ne yaptınnn
kadınalrr kulubundee sohbettkızzz soy patlıcanalrıı yemegini yappp gecede gelirizz akşamm giren olurmu kızlarr topiğee
benim 1 sene ve 2 ay oldu
bence keciboynuzu dene cnm o daha iyi bence... bende hem kendim hemde esime icirdim bi ara ama sonra bidaha icmedik tadi biraz kötüde :120::120::120::120::120:
ama 3 ay kadar icilmesi gerekiyormus aslinda :44:
canım bende zayıflamak isteyenler buyurun topiğindeyim:))hee kilo verim azcıkkbende ordayim zaten cnm, 70-79 kilo araligindakilerdeyim sen hangisindesin
sendemi diyet yapiyon
sen almadınmı daha kan sonuclarını ne kadar uzun sürdü yaa
valla benım kociş akşam 10 da geliyo ozaman kadar gelırım sonra pc yi biraz zor almam elınden
resmen kıskanıyo pc yigerçi bende arabasını kıskanıyorumm bugun öyle diyo, sen arabayımı kıskanıyosun diyo bana
valla benım kociş akşam 10 da geliyo ozaman kadar gelırım sonra pc yi biraz zor almam elınden
resmen kıskanıyo pc yigerçi bende arabasını kıskanıyorumm bugun öyle diyo, sen arabayımı kıskanıyosun diyo bana
kiz ben kan sonucumu dedimama evet ya daha almadim aslinda sonuclar coktaaann ciktida bi randevu alamadim yahu nekaaa tembelim dermisim
kız neden bııraktınn içine balmı atsaydınkii...geçen yıl denedik bizde sogan suyu bilee içtimm poffffff
canım bende zayıflamak isteyenler buyurun topiğindeyim:))hee kilo verim azcıkk
arabayıı mı oda pcyii bizimkidee akşam bii oturuyorr zor kalkıyor göbiş yapcak hamişş gibiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?