Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

erenayefecim çok geçmiş olsun zor zamanlar atlatmıssın.insallah hersey yolunda gider bundan sonra.nazarboncugucum sanırım aynı durumdayız yaklasık olarak.ben artık bir süre tedaviye başlamamaya karar verdim.haziran ve eylülde iki tüp deneme yaptık.çok sık oldu ve iki olumsuz alınca ardarda çok can sıkıcı oldu.en az 6 ay kadar ara vericemm bir yıl dayanamam herhalde ama

lale sendemı erkek faktoru sebebıyle tup denedın pekı?bızde 3 ay ara vererek denedık sayılır.Son tedavımı nısanda oldum ben ama kurtajımı hazıranın 9 unda oldugum ıcın esım en az 6 bekleyelım dedı.Hatta 2012 de deneyelım tekrar mumkunse dıyor

ben de lisanstan girmiştim ..bi türlü aksilikler yakamı bırakmadı ..kendi derslerime çalışıyrdum sınavlara o yüzden kpssye çalışamadım hiç ..dolmuşu kaçırdım ,sınava yarım saat geç girdim ,psikoloji alt üsttü ..ama çok şükür 83 ile atandım ..nasibinde varsa mutlaka oluyor .inş. hakkında hayırlısı olsun ..
geçmiş olsun eşin için de ..inş. en yakın zamanda hepimiz güzel haberler veririz
merhaba ankaralı deli kız:) ben de lale.27 yasında 2 yıllık evliyim ve yaklasık 1.5 yıldır çocuk istiyorum.iki basarısız tüp bebişim var.bir de öğretmenim...memnun oldum

meraba televole :))) geçmiş olsun lale ..tüpü devlette mi yaptrdın ..inş. en yakın zamanda sen de muradına erersin.. oo hocam bransş ne ? :))) sen nerde yaşıyorsun ..

ya canım sabah test yaptım sonuç her zamanki gibi pozitif çıksa bişey düşünmeyeceğim zaten sınav falan. ama olmadı yine. bu sabah testi yaptım. 11 gibi de adet oldum iyi mi? bilseydim bigün daha beklerdim

bi evli mutlu ve çocuksuzda burada.....

hoşgeldin aramıza. geçmiş olsun çok üzüldüm olanlara. Allah yardımcınız olsun. Şifa versin inş.

nasip kısmet bakalım gireceğim sınava olursa olur olmazsa bebek için yogunlaşırım bende aaa. :)

gerçekten öyle canım kısmetse oluyor hay8ırlı olsun senn işinde .branş ingilizce canım eskişehirdeyim ben
evet canım erkek faktörü.hem 2011 den ne kaldı zaten şurda.2012 de düşünüyorum bende.çok üst üste zorlamamak lazım vücut ta dayanmayacak bir yerden sonra.alınan ilaçlar az buz değil.ben gecen sefer ohss oldum çok zor geçti günler vallahi.bir haftada 5 kilo aldım ilaçlardan ve ikinci haftada hiç birsey yiyemedigim,sürekli çıkardıgım için 5 kg kaybettim.hayırlısı olsun diyelim insallah bir gün olacak,Allah baska dert vermesin...

canım sanırım yaptıgın kürle ilgilidr ondan gecikmiştir, insallah hersey yoluna girer en yakın zamanda hepimiz için.siz varikosel durumunu ne zaman ögrendinz? eşin dr gidince mi?
hem evet insallah ya iş ya bebek olur da ikisinden birine yogunlasırsın sende:)

Son düzenleme:
canım sanırım yaptıgın kürle ilgilidr ondan gecikmiştir, insallah hersey yoluna girer en yakın zamanda hepimiz için.siz varikosel durumunu ne zaman ögrendinz? eşin dr gidince mi?
hem evet insallah ya iş ya bebek olur da ikisinden birine yogunlasırsın sende:)[/QUOTE]

canım ben kür yapmıyorum ki kendime. sadece eşim içiyo şimdilik ben içmedim hiç incir küründen. neyse olmadı işte stres etkiliyo herhalde ister istemez düşünüp duruyorum olacak mı olmayacak mı diye. eşimin durumunu daha evvelden biliyorduk ama spermlerinde o kadar düşük çıkacağı aklımıza gelmedi hani olur diye üstüne gitmemiştik. çünkü varikoselden çocugu olanları okudum nette de. e artık işi sıkı tutalım dedik ondan gitti işte doktora. bakalım kısmetse olur ya. Allahtan gelen bişey buda. Allah verirse evlat sahibi olacağız uygun görmezse olamayacağız demek ki.

evt canım ya haftasonu olunca biraz girmek zor oluyor:)sözde evdeyiz ama yatıp yuvarlanmaktan olmuyor:)napıyorsun,nasılsın bu aralar.incir kürünü kendime yapmaya başladım aslında benm yumurtlama sorunum yok ama yine de başladım işte daha fazla yumurtlayayım diye:)2gün oldu daha ama akıntı bayagı arttı...bu yumurladıgımı gösteriyor herhalde di mi? bir ddeDilekcim bu incir kürünün erkeklere uygulandıgını hiç duymamıstım ben bu bayanlar için değil mi?

iyi yapmışsın şekerim. ya ben netten araştırdım erkeklere uygulanıyor diye gördüm yazının sonunda da aslında eşlerin ikisinin de bu kürü uygulaması yararlı olur diye yazıyordu. ama erkeklere diye okudum ben. sperm artırıcı özelliği varmış. bi keçiboynuzu bide incir kürü işte. zaten normalde incir yaşken de erkekler için çok yararlı. meyve olarak yani.

hımm duymamıstım daha önce.ben de şu keçiboynuzu kürünü bitirteyim de ondan sonra baslarım incire.Saraçoglu diyor ya hep iki kür aynı anda uygulanmaz diye.gerçi bu keçiboynuzu da 3 ay sürcek ama insallah o kadar beklemeye gerek kalmadan gelir bebişler:)) biraz zor ama iinsallah diyoruz tabii...:)))

evet canım iki kürü birden yapma ağır gelebilir. ben şuan sadece keçiboynuzunu yapıyorum eşime. iki hafta oldu herhalde zaman tutuyorum bakalım işe yarayacak mı? dediğin gibi inş. başka kürlere gerek kalmadan bebişlerimiz gelir.

selam kızlar iyi hafta sonları... nasılsınız? bende iyi olmaya çalışıyorum. tadilat var biraz evde. ugraşıyorum. lalecim nerelerdesin? hiç girmiyon foruma.

ayy kiz bende bisey sandim
kiz 6 aydir olmamasi normalll... hatta 1 seneye kadar normal cnm yaa takma bu kadar kafana..
olur insallah... 1 sene olmadiysa bi doktora gidersini... hatta gittinizmi ??
bi sorun varmi ??

kızlarr sizi çok merak etimmm hamişl kaldnızmııı huuuuuuuuuuuuuuuuuu

[Qbuuu topiği yeniden canlandırsakkk iyy olcakk evli muttlu çoçuksuzz kızlar nerdesiznzzz gelin sohbete:)

Ben kullanıyorum. Hem normalde yaprağını, hem de özel günlerde. Miyomum bunu kullandıktan sonra kayboldu. İnanamadım.
Son siparişimi yeni verdim. SağlıklıPed.com diye bir site var. Oradan verdim en son. Yeni geldi. İnanılmaz rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…