ben de lisanstan girmiştim ..bi türlü aksilikler yakamı bırakmadı ..kendi derslerime çalışıyrdum sınavlara o yüzden kpssye çalışamadım hiç ..dolmuşu kaçırdım ,sınava yarım saat geç girdim ,psikoloji alt üsttü ..ama çok şükür 83 ile atandım ..nasibinde varsa mutlaka oluyor .inş. hakkında hayırlısı olsun ..inş kazanırım ya. lisanstan gireceğim sınava zor diyorlar ama bakalım. çalışmalara devam. (hatta daha yeni başladım sayılır :)) bebek için doktora gittim canım değerlerimi falan ölçtürdüm normal çıktı ama. eşimde gitti onun tedavisi sürüyo şimdilik. bu arada dediğim gibi adetim gecikti yarın sabah test yapacağım. :)ayyy inş. hamileyim çıkar ya çook istiyorum çok. hayırlısı olsun bakalım.
merhaba ankaralı deli kız:) ben de lale.27 yasında 2 yıllık evliyim ve yaklasık 1.5 yıldır çocuk istiyorum.iki basarısız tüp bebişim var.bir de öğretmenim...memnun oldum
dilekcimmm insallah hadi bakalım.sen de bari kaç kurtar kendini aramızdan:) insallah pozitif cıkar da kpss falan hayal olur o zaman ama olsun di mi....:)
merhaba ankaralı deli kız:) ben de lale.27 yasında 2 yıllık evliyim ve yaklasık 1.5 yıldır çocuk istiyorum.iki basarısız tüp bebişim var.bir de öğretmenim...memnun oldum
bi evli mutlu ve çocuksuzda burada.....
ben de lisanstan girmiştim ..bi türlü aksilikler yakamı bırakmadı ..kendi derslerime çalışıyrdum sınavlara o yüzden kpssye çalışamadım hiç ..dolmuşu kaçırdım ,sınava yarım saat geç girdim ,psikoloji alt üsttü ..ama çok şükür 83 ile atandım ..nasibinde varsa mutlaka oluyor .inş. hakkında hayırlısı olsun ..
geçmiş olsun eşin için de ..inş. en yakın zamanda hepimiz güzel haberler veririz
meraba televole :))) geçmiş olsun lale ..tüpü devlette mi yaptrdın ..inş. en yakın zamanda sen de muradına erersin.. oo hocam bransş ne ? :))) sen nerde yaşıyorsun ..
gerçekten öyle canım kısmetse oluyor hay8ırlı olsun senn işinde .branş ingilizce canım eskişehirdeyim benben de lisanstan girmiştim ..bi türlü aksilikler yakamı bırakmadı ..kendi derslerime çalışıyrdum sınavlara o yüzden kpssye çalışamadım hiç ..dolmuşu kaçırdım ,sınava yarım saat geç girdim ,psikoloji alt üsttü ..ama çok şükür 83 ile atandım ..nasibinde varsa mutlaka oluyor .inş. hakkında hayırlısı olsun ..
geçmiş olsun eşin için de ..inş. en yakın zamanda hepimiz güzel haberler veririz
meraba televole :))) geçmiş olsun lale ..tüpü devlette mi yaptrdın ..inş. en yakın zamanda sen de muradına erersin.. oo hocam bransş ne ? :))) sen nerde yaşıyorsun ..
evet canım erkek faktörü.hem 2011 den ne kaldı zaten şurda.2012 de düşünüyorum bende.çok üst üste zorlamamak lazım vücut ta dayanmayacak bir yerden sonra.alınan ilaçlar az buz değil.ben gecen sefer ohss oldum çok zor geçti günler vallahi.bir haftada 5 kilo aldım ilaçlardan ve ikinci haftada hiç birsey yiyemedigim,sürekli çıkardıgım için 5 kg kaybettim.hayırlısı olsun diyelim insallah bir gün olacak,Allah baska dert vermesin...lale sendemı erkek faktoru sebebıyle tup denedın pekı?bızde 3 ay ara vererek denedık sayılır.Son tedavımı nısanda oldum ben ama kurtajımı hazıranın 9 unda oldugum ıcın esım en az 6 bekleyelım dedı.Hatta 2012 de deneyelım tekrar mumkunse dıyor
ya canım sabah test yaptım sonuç her zamanki gibipozitif çıksa bişey düşünmeyeceğim zaten sınav falan. ama olmadı yine. bu sabah testi yaptım. 11 gibi de adet oldum iyi mi? bilseydim bigün daha beklerdim .nasip kısmet bakalım gireceğim sınava olursa olur olmazsa bebek için yogunlaşırım bende aaa. :)
evt canım ya haftasonu olunca biraz girmek zor oluyor:)sözde evdeyiz ama yatıp yuvarlanmaktan olmuyor:)napıyorsun,nasılsın bu aralar.incir kürünü kendime yapmaya başladım aslında benm yumurtlama sorunum yok ama yine de başladım işte daha fazla yumurtlayayım diye:)2gün oldu daha ama akıntı bayagı arttı...bu yumurladıgımı gösteriyor herhalde di mi? bir ddeDilekcim bu incir kürünün erkeklere uygulandıgını hiç duymamıstım ben bu bayanlar için değil mi?
hımm duymamıstım daha önce.ben de şu keçiboynuzu kürünü bitirteyim de ondan sonra baslarım incire.Saraçoglu diyor ya hep iki kür aynı anda uygulanmaz diye.gerçi bu keçiboynuzu da 3 ay sürcek ama insallah o kadar beklemeye gerek kalmadan gelir bebişler:)) biraz zor ama iinsallah diyoruz tabii...:)))
canım nezaman istersen yanındayız üzme kendini benim şuan bebiş çalışmalarına başlamamda yasak benim kan örneğini istanbula göndermişlerdi emin olmak için tahlilde bi sorun varmı diye çünkü 2 hastane 2 farklı sonuç çıkarmıştı tsh da bugün sonuçlar geldi tsh 45 ve işin kötü tarafı bitürlü dengeyi sağlıyamıyorlar hapın dozajını düşürüyo tsh yükseliyo arttırıyo tsh çok düşüyo amannn valla bende kendimden iice sıkıldım ama bunada şükür napalım
ayy kiz bende bisey sandim
kiz 6 aydir olmamasi normalll... hatta 1 seneye kadar normal cnm yaa takma bu kadar kafana..
olur insallah... 1 sene olmadiysa bi doktora gidersini... hatta gittinizmi ??
bi sorun varmi ??
topik terk edilmiş bi şehre benziyo..
bir de bir arkadastan bir ped ismi duydum kızlar.kullanmaya basladıgının 2.ayında hamile kalmış.vücuttaki negatif iyonları falan alıyormus aslında bir denemek te fayda var.hiç duydunuz mu 'Anion'muş adı...bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?