Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kızlar ramazan dolayısıyla pek giremiyoruz, genelde gece sahura kadar uyumadığımız için sabahta geç kalkıyoruz sonra ev işi şubu derken bide ya iftara misafir oluyor yada biz gidiyoruz yoğun geçiyor yani oyuzden pek giremiyoruz ramazandan sonra normale döner

evet canım haklısın gerçekten dediğin gibi ramazan olunca girilmiyo ya zaten annem ve kayınvalidem var. yarın gidecekler. onlar olunca da giremedim bende. ama ramazanda iyice sersemleştim açlıktan sıcaktan. sizleri de muhabbetlerimizi de çook özledim.

aynı bizde geceleri yatıyoruz sahur için tabi sahurada hamur işleri joşaf yapıyorum gündüzde geç uyunaıyoruz misafirlerim vardıı dün iftardaa ama ugraduım cnmm buğün rahatım bir semizotu yemegi yapcam kocişle başbaşayız buğün dündede çorbam vardı yeterrr bereket versinn

slm kızlar nerelerdesiniz??? bayrama kadar girersiniz demi? ebrucum sana haberim var girersen oku. misafirlerim gitti düşünebiliyo musun evimde özgürüm artııııkkkk gittiler dün. eşimle ben uzun zaman olmuş yalnız kalmayalı ne değişik bi duyguymuş evde yalnız olmak neyse işte bayramda memlekete gideceğiz ve eylül ortası gibi döneriz o zaman hiç görüşemeyeceğiz. bari bayrama kadar girin de görüşelim azıcık. ben arada bakıyorum kimsecikler yok.

hadi sizleri bekliyorum güzellerim....

slm canım hadi gözün aydınn yanlızlığın tadını çıkar canım benimmm

slm canım hadi gözün aydınn yanlızlığın tadını çıkar canım benimmm

sağol canım gerçekten özlemişim evimde tek başıma olmayı. e 2 aya yakın kayınvalidem kalmış yanımda hesapladım da. insan ister istemez sıkılıyo yalnızlık istiyo. neyse buna şükür

gözün aydin canim artik keyif yaparsin tadini cikarin valla

ebruşum nerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaa

burdayim ben ya burdayim ya burdayim isteeeee burdaaaaa :86::86:

ayy sağolun canım ya. gerçekten öyle keyif yapıyorum artık

ebru sen adet oldun mu ne zamandır görüşemedik. olacaktın ya

ohoooooo coktan oldum ben canim yaa... ay ben buraya yazmistim aslinda adet oldugumu ama..
yumurtlama günlerim bile geldi geciyooo
ama bu ay calisma olmadi maalesef...
artik eylüle kaldi umutlarim

ahhh canım benim hayırlısı olsun. üzülme eylül de artık güzel haberler alırız inş. valla iyice uzak kaldık birbirimizden bak görmemişim ben senin adet oldugunu da.

neyse herkese hayırlı iftarlar... afiyetler olsun inş.

Amin cnm insallah... bundan sonra sende ugrarsin artik.. misafirlerinde gitti

Amin cnm insallah... bundan sonra sende ugrarsin artik.. misafirlerinde gitti

evet canım ugrarım tabi. bak ugradım bile evde özgür olmak bambaşka. bugün ögleden sonra nasip olursa mukabele okunuyo oraya gideceğim kuran dinlemeye. okumayı bilmeyince maalesef sadece dinliyorum

iyiim bacım nerlerdesin yaa kaç gündür bakıyorum yoksun

sorma canım ya kaynanam geldi haftasonu için göya gitmek bilmedi kadın ay.kaldı 3 gündür bende bugün gönderdim.eksik olmasın biraz lafçıdır o varkene giremedim tabi.yemek yap sofrayı kur kaldır çayıydı kavesiydi.ayy içim şişti sorma.neyseki gitti bu akşam oğluşu götürdü.böyle yazıyorum ya sanma uzakta oturuyo diye aynı şehirdeyiz ama kadına aynı şehirde nefes almak bile yetmiyoay hafta 7 o 10 bende.bide anlaşamayız anlaşsak demek birlikte oturalım dicek.giremedim o sebepten.kocişte biraz asabımı bozdu bende attım kendimi buralara kafayı dağıtayım dedim.sen nasılsın tatlım nasıl gidiyo hayat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…