Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

canım seninle tanıştık mıydı hatırlamıyorum kusura bakma. kendinden bahsetsene. neler yapıyorsun.

iyim canım benidee aynı yapıyorr kafam mal gibi:)) ama çok şükürr iştee,,

şükür canım halimize yine şimdi bu saatlerde iyiyim :) ama saat 3 gibi çok fena oluyorum karnım acıkıyo, başım ağrıyo oyyy oyyyy

şükür canım halimize yine şimdi bu saatlerde iyiyim :) ama saat 3 gibi çok fena oluyorum karnım acıkıyo, başım ağrıyo oyyy oyyyy

akşam 5te başlıyorr banadaa alışveişe gidiyorum eve içinn böyle kafam sersem gibi:) kiloda veriyoruzz sen verdinmii dilekkk

bidee adet oldunmuuu bir bebek haberi daha alsaydık

akşam 5te başlıyorr banadaa alışveişe gidiyorum eve içinn böyle kafam sersem gibi:) kiloda veriyoruzz sen verdinmii dilekkk

bidee adet oldunmuuu bir bebek haberi daha alsaydık

vermez miyim şekerim vermez miyim. 52 idim 49 oldum. verdim kilo. canım yeni bitti adetim. şimdilik güzel haber yok. inş. bu ayın sonunda olur. Allahım dualarımızı kabul eder inş. hayırlısıyla. 27 ağustosta regl günüm bakalım bekleyeceğim yine her ay beklediğim gibi.

canım benim çıkmam gerek. öptüm görüşürüz yine. kendine iyi bak... kusura bakma acil işim çıktı

Son düzenleme:
off kızlar ya bi akıl verin bana gebelik belirtisi olabilirmiki bu kahverengi akıntı.5gün ya 5 gündür devam ediyo kafayı yicem.kist olsa ağrım olurdu diymi.

merhaba,
öncelikle Allah gönlünüze göre versin.
bende bu ay adetim bittikten 12 gün sonra tekrar kanamam oldu.senin anlattığın gibi kahverengi.bazen koyu, bazen sıvı.ilk defa başıma geldi.adetlerim dedüzenlidir. bu arada bende evli mutlu çocuksuzum
hamilemiyim diye şüphe ettim.test yaptım negatif.
5 gün sürdü benim de.
bitiminde doktora gittim.smear testi de yaptı, muayene etti. 2 günlük hap verdi.mantar oluşmuş.kaşıntı, ağrı hiçbirşey yoktu.kullandım.tekrar gittim.temiz çıktı.gebelik de yok tabi.
şimdi o akıntının bitiminden 12 gün geçti takrar adet oldum. :84: bu normal adetim.doktor eski düzenine girersin dedi.öyle oldu.
bence en kısa zamanda muayene ol canım.

Sağol canım benimde mantardır belki kaşıntı başladı çünkü.bakalım ne çıkçak.bu hafta içi hala aynıysa gidicem muayneye.çok teşekkür ederim cevabın için tatlım.

Sağol canım benimde mantardır belki kaşıntı başladı çünkü.bakalım ne çıkçak.bu hafta içi hala aynıysa gidicem muayneye.çok teşekkür ederim cevabın için tatlım.

rica ederim. çok geçmiş olsun diyeyim şimdiden.
bebek düşünüyorsun galiba. yaş kaç? ilk bebişin mi olacak?

rica ederim. çok geçmiş olsun diyeyim şimdiden.
bebek düşünüyorsun galiba. yaş kaç? ilk bebişin mi olacak?

Evet canım ilk bebişim olsun inşallah.30 yaşım benim.
sen 86lısın galiba.gençsin ablam ne güzel.biz yaşlandık artık.demek sende aynı şeyi yaşadın.benim adetten 4 gün önce falan geldi.4-5 gün sürdü.normal adet dönemi gibi ama kanama hiç yoktu.geçti bitti işte şimdi kaşıntı başladı.mantr diye düşündüm bende.ne yapsam bilemedim bende kan testi mi yaptırsam direkt kadın doğumamı gitsem ne etsem.
kadın doğuma gitsem zati test neyim yapçak onda belli eder kendini var ise bişey deyilmi.oda kan testi neticede.ayy akıl verin hadi el birliğiylen bi karar verelim ne yapacağıma:)

canım didoş dogru demiş. muayene ol göster kendini. dediğin gibi kan testi yapar ve varsa bebiş çıkar hemen zaten. kanda hemen çıkıyo ya. kadın doğuma git onlar işin ehli. direk kan testi yaptırırsan mantar varsa onu ögrenemeyebilirsin bence. sen garanti olsun kadın doğuma git canım. ihmal etme. ablamda da vardı mantar baya uğraştı. ama kanaması var mıydı pek hatırlamıyorum. ama tedaviyle yendi ablam. neyse canım geçmiş olsun inş. bebiştir de senin adına seviniriz.

slm kızlar nasılsınız?? bugün annem geliyo akşama iftara başka misafirlerimde var. :) değişiklik olacak benim içinde valla artık bunalımın eşiğindeyim. bu hafta sonu bitiyo inş.

slm kızlar nasılsınız?? bugün annem geliyo akşama iftara başka misafirlerimde var. :) değişiklik olacak benim içinde valla artık bunalımın eşiğindeyim. bu hafta sonu bitiyo inş.

slm dilekçim,bana da kaynımlar gelcek iftara akşam,ayy ne yapçaksın bacım yemeye,benim eteklerim zil çalıyor ne yapsam diye.iki çeşitimi bitirdim koştum kadınlar kulubünee ayy dedim biraz kafamı dağıtayım.ne yapçan gülüm sen banada fikr olsun.kaynım yemek ayırt etmezde karısı pek bi çaçaron.en ufak bi eksiğe gediğe laf sokar.göya benden becerikli haramat imajı cizcek kaynanamlara.döktüreyim diyorum marifetlerimi bende sülale gelin görsün

slm dilekçim,bana da kaynımlar gelcek iftara akşam,ayy ne yapçaksın bacım yemeye,benim eteklerim zil çalıyor ne yapsam diye.iki çeşitimi bitirdim koştum kadınlar kulubünee ayy dedim biraz kafamı dağıtayım.ne yapçan gülüm sen banada fikr olsun.kaynım yemek ayırt etmezde karısı pek bi çaçaron.en ufak bi eksiğe gediğe laf sokar.göya benden becerikli haramat imajı cizcek kaynanamlara.döktüreyim diyorum marifetlerimi bende sülale gelin görsün

ahh canım bilseydim sana yazardım ya tühhh. yaptık bişeyler ama herkes çoook beğendi. netten buldugum bi yemeği yaptım tarif ederim sana bi ara hatta sen de bak netten. adresi yazayım. köfte yaptım sarma limonata içecek olarak. salata çorba falan işte.
Fesleğenli Patlıcan Sarması tarifi, kolay, pratik, resimli, oktay usta Fesleğenli Patlıcan Sarması tarifi Resimli Oktay Usta kolay pratik yemek tarifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…