- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.842
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar :92::92: nasılsınız bakalım?? neler yapıyorsunuz nasıl gidiyo ramazan?
napalım canım benim için bugünlerde hayat çok sıkıcı sen neler yapıyosun
aa niye öyle diyon canım hayırdır? canını sıkan bişey mi oldu. sıkılmasın canın ya. bende dün evdeydim bişey yapmadım kpss ye çalıştım tv falan derken. bugünde kursum var oraya gideceğim az sonra. böyle günler geçiyo işte nasıl olsun benimde.
slm kızlar nerdesinizzzzzzzzzz
canım ben işten çıktım daha doğrusu iflas ettikleri için mecbur kaldım burdada öyle bi çevremde yok hergün evde olunca insan ister istemez depresyona giriyo temizlik ve yemek yapıyorum sürekli amannn valla çalışmak bana iyi geliyodu benim tiroidin de iyice şaftı kaydı dr izine çıkmış onu bekliyorum kolumu zor kaldırıyorum artık seninde canını sıkmayayım
kpss ye mi gireceksin inşallah olur canım iyi biyer
anladım canım demiştin işten ayrıldım diye. seni çok iyi anlıyorum çalışmaya alışkın olup birden çıkınca çok kötü oluyo insan. evde sıkılıyo zaman geçmiyo pasifleşiyo ben aynen öyle oldum. işten ayrılınca evde vakit geçiremez oldum maalesef. kpss ye çalışmaya başladım ama konular zor geliyo bayadır ders çalışmıyordum. sözelde iyiyim biraz mat a hiç bakmadım bile. bilmiyorum kendi çabalarımla kazanabilir miyim. zaten lisansdan gireceğim biraz zormuş sanırım sınav iki yıllıklarınkine göre. neyse bakacağız artık yapacağız bişeyler. inş. kazanırım ya sende sıkma canını inş. iyi bi iş bulursun yine. şimdilik evde olmanın tadını çıkarmaya çalış.
ay ay ayyyy ayyyy tam benlik bir konu bu.bende evli mutlu çocuksuz gurubundanım kızlar.2 yıllık evliyim.çokda mutluyuz Allahım nazarlardan sakınsın.
tek eksğimiz bebeğimiz.kendimden bahsedeyim biraz.ev hanımıyım ben.aydında yaşıyoruz.ilk yılımızda çalışıyordum baktım yürütemiyorum hem ev hem iş çıktım bende.
ohh sefam olsun
varmı acaba aydında oturan aranızda.
canım hoşgeldin umarım en kısa zamanda bebişinde olur. benim halamda aydında kız kardeşimin nişanlısıda aydınlı ben çok sık gidemiyorum gerçi ama genede seviyorum aydını
hoşbulduk gülüm.aydınımız şirindir güzeldir her zaman bekleriz.sağol tatlım güzel dileklerin için inşallah tez vakitte gelir bebeğim.
ne güzel isim bulmşunuz valla bende yanlız sayıyodum kendimi.ne çok varmış evli mutlu çocuksuz.
sen çalışıyomusun seminim?
teşekkürler tatlım gelmek istiyorum aydına nasip kısmet. ben çalışıyodum fakat bizim patron iflas etmiş ben memleketteyken tabi beni arayıpda söyleme zahmetinde bulunmadılar bande hasta hasta geldim bi baktım durum içler acısı herkes çıkmış bende ortada kaldım malesef şimdi evdeyim ama çok sıkılıyorum kardeşimin eylülde düğünü var gidicem tekrar ondan sonra inşallah bi iş bulurum. canım kaç yaşındasın neler yaparsın vakit geçirmek için?
Ay ne insanlar var adam bi haber verir sende ona göre iş güç bakardın ne ayıp biz olsak hemen çalışanlara haber ederiz ilk iş.
boşver gülüm Allahım gönlüne göre bi iş verir seninde,sana iş mi yok ay patron düşünsün derdine yansın.bi düğün derneği atlatında iş bulunur
ben çalışmıyorum tatlım 1 sene çalıştım baktım olmuyo iş ev arası helak oluyorum dedim çıkayım.iyiyim şimdi napayım gelenim gidenim bol.
yemek yap et kaldır kondur sofrayı,temizliğiydi,günüydü zaman kalmıyo bana.
bide bebeğimiz olsa tam olcazda nasip be gülüm.30 yaşımdayım ben en kocamanınız benim herhalde hahahaha
senin yaş kaç?
canım çok teşekkür ederim valla moral oldu yazdıkların bana inşallah dediğin gibi olur herşey. bende 30 yaşındayım 16 ağustosta 31 e adım atıcam bende kendi kendime düşünüyodum bitek benmi varım bu yaşta herkes benden küçükmü diye süper oldu
canım siz daha yenimi düşünmeye başladınız bebişi bizde istiyodukta malesef ben düşük yaptım gerçi böylesi hayırlıymış demekki ama genede insan çok üzülüyo
inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım bizim için kpss biraz daha zor benim gözüm yemedi 4 yılı tekrar etmeyi asıl istediğim okulda kalmaktı mezuniyet derecemde iyiydi fakat benim koca engel oldu kıskançlığının kurbanı oldum yani ilerde kendime allah izin verirse mimari çizim bürosu açmak istiyorum biraz daha autocad i ilerletmem lazım tabi biraz da sermaye bakalım inşallah yoksa bu özel sektör ve iş arayışı beni öldürecek rabbim hepimizin gönlüne göre versin
ay ay ayyyy ayyyy tam benlik bir konu bu.bende evli mutlu çocuksuz gurubundanım kızlar.2 yıllık evliyim.çokda mutluyuz Allahım nazarlardan sakınsın.
tek eksğimiz bebeğimiz.kendimden bahsedeyim biraz.ev hanımıyım ben.aydında yaşıyoruz.ilk yılımızda çalışıyordum baktım yürütemiyorum hem ev hem iş çıktım bende.
ohh sefam olsun
varmı acaba aydında oturan aranızda.
inş. canım sende sıkma canını allah gönlüne göre verir inş. geri kalma tabi mesleğinde geliştir kendini canım. Allah hayırlısını versin hakkımızda..
merhaba canım hoşgeldin. allah daha da mesut etsin inş. bende manisada yaşıyorum 1 yıllık evliyim. bebiş istiyoruz 5 6 aydır ama olmuyo şimdilik. Allah bi zamana koymuştur herhalde bekliyoruz. Herşeyin hayırlısı..
çok mutlu oldum şimdi demek tek değilimtatlım biz düşünüyoruz bayadır hiç korunmadık yani.hemen olur sandım ama olmuyomuş.çok zor günler geçirdim inan.koca tarafım çok düşkün oğullarına hemen bebek istediler ama napayım benim elimdemiki.susturdum uzun zamandır sesleri çıkmıyo ama arkamızdan konuşuyolardır tabi.2 yıllık evliyiz işte bizde.hiç gebe kalamadım beninşallah bu yakınlarda olur bişeyler.ay bide benim kilo proplemim var vermem lazım aslında belki ondan ötürü olmuyo.
doktor hormonsal hastalık yok dedi ama artık bi direm et bin ayıp örtmüyokihahaha
nasıl vercem acaba.