günaydın kızlarrr,,,,
dün misafirim vardı ,eşimin halasının oğlu gelmişti,,,ayağım altıma gelmedi valla,,,,
çok yoruldumm,,,sofrayı topladım ,bulaşıkları dizdim ,çayı da verdim hemen kaçtım odama uzandım,yoksa düşüp bayılacaktım ,ayakta durmaya takatim yoktu,,,
uyandığımdada burnum kanadı,,,sanırım yorgunluktan,oluyo böle ara sıra,,,eşim sahura tek başına kalkmış,bişiler yemiş yatmış,beni uyandırmadı,,,,
işte böyle,,o yüzden giremedim gece nete,,,
neyse sabah ta kalktım hastaneye gittim ,kan ve idrar testini verdim,,,
sonuçları perşembe günü dr ye göstericem....
e sonunda ama canim, ben senin gecmis adet tarihini napim canim :97:
gelecek adet tarihini söylede bilelim ama degilmi ne zaman adet olacagini :86:
hoşbulduk tatlımm,
bızım kızlar yok ortalıkta ohhh ne guzel kocişlerıne sarılmış yatıyorlardır, bizde senle böyle bi başımıza kaldık
günaydın kızlarrr,,,,
dün misafirim vardı ,eşimin halasının oğlu gelmişti,,,ayağım altıma gelmedi valla,,,,
çok yoruldumm,,,sofrayı topladım ,bulaşıkları dizdim ,çayı da verdim hemen kaçtım odama uzandım,yoksa düşüp bayılacaktım ,ayakta durmaya takatim yoktu,,,
uyandığımdada burnum kanadı,,,sanırım yorgunluktan,oluyo böle ara sıra,,,eşim sahura tek başına kalkmış,bişiler yemiş yatmış,beni uyandırmadı,,,,
işte böyle,,o yüzden giremedim gece nete,,,
neyse sabah ta kalktım hastaneye gittim ,kan ve idrar testini verdim,,,
sonuçları perşembe günü dr ye göstericem....
bende evliyim bende mutluyum bende çocuksuzum benide alın aranıza yüffeeeenn
kızlar merhaba....dun ıftara esımın arkadasları geldı...mutfagın halıı hıcte ıc acıcı degıldı...ben bu bulasıkları nasıl yıkıycam dıye seslı dusunurken esım mutfaga gectı vee bulasıkları yıkamaya basladı...bırlıkte bulasık yıkadık...canımmm kocamm benım yaaaaa...bu aksam cok guzel yemek yapıcamm kocıskomaaa....
bende evliyim bende mutluyum bende çocuksuzum benide alın aranıza yüffeeeenn
anam yapayalnız kaldım yahuuuuuuuuuuuu
günaydın canım
aşkolsun valla ne demiştik fazla yorulmak yoktu
neyse bidaha olmasın
iyi yapmıssın canım kontrollerını falan aksatma sakın, sonuclarında guzel çıkar ınsallah doktor ilç falan verdımı vitamin demır hapı faln
ay canım kocişimle yatmıyordum diğer aptden komşum var ona gittim sevimli minik bir kızı var onunla oynadım vallahi sahur vaktine kadar
ay canım ya dikkat etsene kıyamam taman buarada burun sıcaktan kanıyordur canım....inş sonuçlarında iyi çıkar hayırlısıyla...
hoşgeldin canım aramızabende evliyim bende mutluyum bende çocuksuzum benide alın aranıza yüffeeeenn
öppp öpppkızlar kızlarrrrrrrr gelem mi yanağınızdan öpem mi?ayol şimdide ben geldim kimsecikler yukkkkkkk hu huuuuuu kızlar ya yeni kalktım sayılır ondan geç geldim yaneeeee ebrum hayırlısı olsun tatlım yola devammmmm
kılzar sonuçlarıma netten baktım kan değerim düşmüşş,,,hgb:12.1 olmuş hamilelikte 12.50 -17 arasında olmalı yazıyor karşısında,,,kesin demir ilacı yazıcak bana dr,,,onun haricinde ben normal gördüm diğer değerllerimi,,ama dr ye de göstermekte fayda var tabi...
kılzar sonuçlarıma netten baktım kan değerim düşmüşş,,,hgb:12.1 olmuş hamilelikte 12.50 -17 arasında olmalı yazıyor karşısında,,,kesin demir ilacı yazıcak bana dr,,,onun haricinde ben normal gördüm diğer değerllerimi,,ama dr ye de göstermekte fayda var tabi...
canım ben geldim ama sen çıkmışsın:44:
kızlarr ben geldimmmmmmmm bilğisayarım tırlattmıştıııı ondan giremedimm yeni gelen hanımalr hoşgelmişlerr bizim kızlrda nasılar aceppppppp
ooo hoşgeldin canım benimm, biz iyiyizz tatlım sen nasılsın[/Q
ğülümm sennide özlemiştik eski arkdaşlarımız geldi sen ben ebru kader dilek karo asları tamamlandı:)
iyim bende aynı tas iştee napım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?