• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

yok canim anliyorum ben seni, 5 aydirda yani dile kolay :53:
keske memleketinde gitseymis ya ama napalim olsun bakalim,
biraz daha sabret bari canim, az kalmis zaten gitmesine,
senin adet ne zaman canim ?

şuan da adetim güzelim. dedim ya hastaneye gittim cuma günü bide baktım eve gelince adet olmuşum. ne çöktüm ne çöktüm anlatamam. 29 temmuzda oldum yani. sanırım stresten gecikmiş bu ay.

BAT ini sordum canim, biliyorum suanda adet oldugunu :1::kkk:

saol canim, ramazanin ilk gününü disarda yiyelim dedi kocis, ay ben bu ramazanda kilo almazsam iyi heee :1:

bat neydi kafam durdu valla?:37:

iyi olmuş bakalım kaynana gitsin bizde bi ara çıkarız hep evde olmuyo değişiklik istiyo insan ramazanda da :) almazsın kilo sorun etme :56: eğlenmene bak. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

bat neydi kafam durdu valla?:37:

iyi olmuş bakalım kaynana gitsin bizde bi ara çıkarız hep evde olmuyo değişiklik istiyo insan ramazanda da :) almazsın kilo sorun etme :56: eğlenmene bak. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

beklenen adet tarihi (BAT) daha dogrusu beklenmeyen adet tarihi :27::27:
saol canim Amin hepimizin :16:

beklenen adet tarihi (BAT) daha dogrusu beklenmeyen adet tarihi :27::27:
saol canim Amin hepimizin :16:

nasıl yani? e adet oldum işte. bi dahaki ayı mı söyleyeyim?

olmadim canim 1-2 gün gecikti, burdan aldigim bi test vardi evde onu yaptim ama negatif cikti, TRden aldiklarimsa hep silik cikiyo bende anlamadim :37:

inş. hamişsindir canım ya. bak 1 2 gün gecikmiş. bakarsın olmazsın. stres yapma ama ay olmadım olacağım diye. benim gibi olma. canım idrarda da çıkmıyo ki hemen hem. en az 4 6 günde mi ne çıkıyormuş galiba.

slm kızlar dr den geldik şimdi,,,:71::69:bebişim 6+6 günlükmüşşş,,,:emir_bebek::nazar:kalbi de atıyomuş,herhangi bir problem yok dedi dr,,,,,:nazar:ama ben dinleyemedim kalp atışlarını:(((:50::50::50:
sata göre ben 7+1 olarak hesaplamıştım ama 2 gün daha küçükmüşş,,,kan ve idrar testi istedi birde,,,yarın aç karnına vericem,,,:86::86::86:

bu arada kepinie hayırlı ramazanlar diliyorum kızlarr...ben oruç tutmuyorum bu yıl ,,,çok acaibime gidiyo:85:

alışırsın canım sonrada tutarsın inş önemli olan bebişşşşşşş:nazar::emir_bebek:
hayırlısı olsun canım hakkınızda...canım bu içimdeki canlıyı henüz hissdemiyorum ,o yüzden bazen hamiş olduğumu unutuyorum,,,ama göbeğimin altı şiş gibi,sert yanii,,,arada midem bulanıyo gibi oluyo,orda hatırlatıyor kendini miniğimmm....rabbim sizede nasip etsinnn inşlhhh...:16::16::16:

aman canım unutma yani hareketlerine dikkat et merak etme annesi daha çok hatırlatacak kendini azcık geçsinde
:emir_bebek:
olmadim canim 1-2 gün gecikti, burdan aldigim bi test vardi evde onu yaptim ama negatif cikti, TRden aldiklarimsa hep silik cikiyo bende anlamadim :37:

hım enteresan canım ya pekı ordan aldığın testin tarihine baktın mı canım inşallah kırmızılar gelmez inşşşşş

inş. hamişsindir canım ya. bak 1 2 gün gecikmiş. bakarsın olmazsın. stres yapma ama ay olmadım olacağım diye. benim gibi olma. canım idrarda da çıkmıyo ki hemen hem. en az 4 6 günde mi ne çıkıyormuş galiba.

stres yapmiyorumki ben canim, gayet rahatim yani, benim hamile kalmam mümkün degil ama silik cizgileri görünce biraz umutlandim iste, bekliyorum bakalim yarinda adet olmazsam kan vericem

alışırsın canım sonrada tutarsın inş önemli olan bebişşşşşşş:nazar::emir_bebek:

aman canım unutma yani hareketlerine dikkat et merak etme annesi daha çok hatırlatacak kendini azcık geçsinde
:emir_bebek:

hım enteresan canım ya pekı ordan aldığın testin tarihine baktın mı canım inşallah kırmızılar gelmez inşşşşş

bakmadim canim :44: ama control cizgisi ciktigina göre bozuk degildir herhalde yaa :45: amaaan neyse bakalim yaa.. dur daha adet olmadim yarin son günüm yarinda gelmezse doktora giderim... niye gelmiyo bu adet nenn doktor derim :52::37:

buarada hepinize hayırlı ramazanlar....bol bebişli bir ay olur umarım.....:52::27:

Amin Insallah canim... Hayirli Ramazanlarrr :72::72::72:

bakmadim canim :44: ama control cizgisi ciktigina göre bozuk degildir herhalde yaa :45: amaaan neyse bakalim yaa.. dur daha adet olmadim yarin son günüm yarinda gelmezse doktora giderim... niye gelmiyo bu adet nenn doktor derim :52::37:

Amin Insallah canim... Hayirli Ramazanlarrr :72::72::72:

aman hayırlısı canım ya ahanda benim 3 gün boş geçti belkide yumurtladım aman ya napayım rabbim ne zaman dilerse ozaman olur inş bitanem....:38:

Back