Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

selam kızlar nasılsınız?.. Evlilik nasıl gidiyor?. ne alemdesiniz?

merhaba canım.sağol iyiyiz işte idare ediyoruz:)evlilik iyi de bir de bebiş olsaydı...sıra ona da gelecek inşalh:)))

ohh ne güzel.bizim yerimize de yüz.sen de akrabalar bitmiyor canım.bir kocanla söyle rahat rahat oturamıyorsunuz galiba evde...

slm kızlar bende evli mutlu ama cocuksuz bayanlardanım. herkese meraba

merhaba canım.hoşgeldinnn...sen de çocuk istiyor musun yoksa yok böyle iyi mi diyorsun?:))

ahhhh sorma lalecim ya sürekli misafir eşim artık evin kapısını yerinden söküp perde takmayı düşünüyo. sürekli birileri geliyo hiç boş kalamıyoruz. 5 gündür adamın yüzünü zor görüyorum. (( offff offfff. neyse ama bugün inanılmaz süper zaman geçirdik.. görümcemler geldi işte dün gece. bugün de kuşadasına gittik. yüzmedik pek ama kaydıraklarda geçti zamanımız. aqua parka gittik. yarında denize gideceğiz sanırım. ama çok fenayım bugün çok yoruldum. sizleri de çok özledim. inş. yakında nete girecek vakit bulurum bol bol. neyse şimdilik hoşçakalım. öpüyorum sizleri

gerçekten öyle.siz bu tempoyla nasıl çocuk yapacaksınız ki zaten :)))iyi eglenceler bakalım.çabuk dön buraya:)))

selam canım kımsecıkler yok buralarda

ben burdayım canım nasılsın ??

kızzlarrr ben gewldimm birazz griptimm fazla giremedimmm kk yaa sizler naptnızzz özledim:)

gecmis olsun,
bende giremedim iste Annemler vardi anca girebiliyorum bende, sen daha daha nasilsin

Dilekcim sen nasilsin hersey yolundami

sedosumm, lale ve diger arkadaslar sizler nasilsinizzz

gerçekten öyle.siz bu tempoyla nasıl çocuk yapacaksınız ki zaten :)))iyi eglenceler bakalım.çabuk dön buraya:)))

ayyy sorma şekerim ya bide bizden çocuk istiyorlar hiç boş kalmıyoruz ki. devamlı misafir. ya normalde gelenden yakınmam ama valla artık bünyem kaldırmıyo. ruhen ve bedenen çok yoruluyorum. isyan bayrağını açacağım yakında

eşimin yüzünü gördüğüm yok. regl de oldum zaten sinirlerim tepemde. bu ayda bebek işi yattı. ve gelecek aylardan da umutlu değilim. anlarsın ya yumurtlama dönemimi bile değerlendiremiyoruz artık. adetim gecikecek umudum tükeniyo artık. allah bana kolaylık versin. haftaya yine tek kişilik bi misafirim gelecek. şuanda zaten kayınvalidem var. iyice psikopata bağlayacağım

bu arada ebrucum kadercim sedacım sizleri de çoook özledim. artık nete girebilirim biraz biraz. hafta sonu misafirler var diye pc ye bakamadım. bundan sonra girerim. sizde girin de iki muhabbet edelim.

ben burdayım canım nasılsın ??

gecmis olsun,
bende giremedim iste Annemler vardi anca girebiliyorum bende, sen daha daha nasilsin

ebrucum ya yolunda değil. çok stresli bi hayatım var. artık çok sıkıldım. evde beş dk yalnız kalamıyorum. sürekli birileri var evde. misafir geliyo devamlı. biz bebek falan yapamayız bu gidişle. allahtan mucize isteyeceğim.

gecmis olsun,

merhaba canım ...iyim sen nasılsın?takılıyorum işte evde:)))sen ne yaptın?

lalecim on line görünüyorsun nerelerdesin???

burdayım canım.vallahi işin zor .ben olsam hiç kaldıramazdım çoktan cekerdim isyan bayragını.evde misafir varken olmuyor valla o işler.ben hiç rahat olamıyorum.sen biran önce gönder bu misafirleri ondan sonra da uzun süre hiç kimseyi davet etme:)))

ahhh güzelim olmuyo işte. sadece eşiminkiler gelmiyo ki bizimkilerde geliyo. valla bende çok sıkıldım ama yapacak bişey yok. yakında geleceklerin bile zamanını biliyorum. haftaya bi kişi. haftasına annem. kayınvalide zaten burda. neyse hayırlısı olsun bakalım. ben artık çocuk düşünmemeye başladım. bizde bu tempo varken çok zor. eşimle bazen otele bile gitmeyi aklımızdan geçirmiyo değiliz şaka şaka. ama yakında oda olacak.

canım az sonra gelirim. çamaşırlarım yıkandı asmam gerek.

Son düzenleme:

tamam canım ben burdayım sen as gel ...

tamam canım ben burdayım sen as gel ...

geldim sayi senin kanaman ne oldu hiç soramadım ayrı kaldıgımız günler. adettin ya. :44:

geldim sayi senin kanaman ne oldu hiç soramadım ayrı kaldıgımız günler. adettin ya. :44:

11 gün sürdü canım.sonuda bitti.insallah temmuzdaki baslasın da tekrar baslıcaz doktor sürecine...uff çok sıkıntılıyım bu konuda.

11 gün sürdü canım.sonuda bitti.insallah temmuzdaki baslasın da tekrar baslıcaz doktor sürecine...uff çok sıkıntılıyım bu konuda.

olsun hayırlısı olsun canım sıkılma inş. bu defa tutar. baya da uzun sürmüş adetin. doktoruna söyledin mi sorun yok demi?

olsun hayırlısı olsun canım sıkılma inş. bu defa tutar. baya da uzun sürmüş adetin. doktoruna söyledin mi sorun yok demi?

canım ben çıkıyorum. doktora gideceğiz kayınvalidemle. hoşçakal. görüşürüz akşama...

yok canım sorun yokmuş.kullanılan ilaçlar rahim duvarını kalınlaştırıcı ilaçlar.zaten adet de rahim duvarının atılması olduğu için benimkinin bu ay atılmasının biraz uzun sürmesi normalmiş. güle güle canım.insallah önemli birseyi yoktur kayınvalidenin? bu arada farkettim de sen bayagı evcimen birisin galiba.yeni evli olmana ragmen kayınvalidenn bu kadar kalması falan?:)benmk çok çok ama çok titiz belki de ben o yüzden bu fikre hiç sıcak bakamıyorum...o varken bir yer kirlendi mi tozlandı mı bir yer dağıldı mı diye düşünmekten bitap düşüyorum...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…