Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım iyilik...sen nasılsın? bu arada dün hızınıza yetişemedim saatlerce okudum sayfaları.bugün kimsecikler birsey yazmamıs...kayınvalidem myom ameliyatı olucak.tatil planları yatıyorr galibaslm kızlar nabersiniz????
![]()
iyiyiz canim sen nasilsin![]()
slm kızlar nabersiniz????
![]()
slm kızlar nabersiniz????
![]()
iiylikk canımm senden naberr kızlarr hamiş kalan yokkmuuuuuuuu![]()
slm kıslarrrrrrrrr kimse yokmu????? nerelerdesiniz
![]()
sagol canım iyilik...sen nasılsın? bu arada dün hızınıza yetişemedim saatlerce okudum sayfaları.bugün kimsecikler birsey yazmamıs...kayınvalidem myom ameliyatı olucak.tatil planları yatıyorr galiba((
iiylikk canımm senden naberr kızlarr hamiş kalan yokkmuuuuuuuu![]()
dilekcim iyilik senden naber![]()
slm kıslarrrrrrrrr kimse yokmu????? nerelerdesiniz
![]()
ben burdaydım da çıkıyorum iki annemler burda kaynanam ve kendi annem. onlarla ilgilenmemek olmaz şimdi ayıp olur yeni geldiler :)
arada girer hal hatırınızı sorarım. Görüşürüz arkadaşlarrrr öpüyorum hepinizi![]()
iyiyim bende şekerim. geçmiş olsun canım allah şifa versin. senin adetin ne oldu hala devam ediyo mu? kaynanam beni rüyasında gelinlikle görmüş. öyle rüyada yeni evli birini gördün mü bebişi olur hadi hayırlısı![]()
ayyy inşallah gerçekleşir..
iinşallah canım.benm adet hala devam ediyor ama artık damla damla.aradım sordum normal deidler yogun olmadıgı sürece.benm de kayınvalidem ameliyat olucak.bilmiorum napcaz önemli bir ameliyat değil ama gitti bizim yaz tatili(( çok sıkılıyor canım yaa ne bebek var ne bu stresten sonra kafa dagıtabilecek bir tatil.üstüne hasta nazı cekicem.sagolsun kendisi elini kesse evhamdan ya kolumu keserlerse der.:))) off....vardır br yolu dimi...bu yaz da gecer...
insallah kayınvalidenin rüyası gerçekleşir.benmki bana hiç öyle bir konu açmaz.biraz da ben izin vermiyorum aslında ama :))görümcem actıkca da sen yap da sennkini sevelim diyorum birsey diyemiyorlar bir daha.sanki bebek oluyor da biz yapmıyoruz....
]
dün aşılamayı yaptırdım hayırlısıyla, şimdi sonucu bekliyorum merakla hepimiz için çok çok dua ediyorum
iyiyim bende şekerim. geçmiş olsun canım allah şifa versin. senin adetin ne oldu hala devam ediyo mu? kaynanam beni rüyasında gelinlikle görmüş. öyle rüyada yeni evli birini gördün mü bebişi olur hadi hayırlısı![]()
ayyy inşallah gerçekleşir..
iinşallah canım.benm adet hala devam ediyor ama artık damla damla.aradım sordum normal deidler yogun olmadıgı sürece.benm de kayınvalidem ameliyat olucak.bilmiorum napcaz önemli bir ameliyat değil ama gitti bizim yaz tatili(( çok sıkılıyor canım yaa ne bebek var ne bu stresten sonra kafa dagıtabilecek bir tatil.üstüne hasta nazı cekicem.sagolsun kendisi elini kesse evhamdan ya kolumu keserlerse der.:))) off....vardır br yolu dimi...bu yaz da gecer...
insallah kayınvalidenin rüyası gerçekleşir.benmki bana hiç öyle bir konu açmaz.biraz da ben izin vermiyorum aslında ama :))görümcem actıkca da sen yap da sennkini sevelim diyorum birsey diyemiyorlar bir daha.sanki bebek oluyor da biz yapmıyoruz....
]
ahhh kıyamam ya allah kolaylık versin. benimki de aynı biraz hastalık konusunda evhamlılar. benimki de şuanda yanımda fizik tedavi olacak dolayısıyla burada kalacak bi süre. bebiş işine gelince pek baskı yapmıyorlar ya.
slm dilekcim naber nasılsın?slm kızlarrrr nabersiniz? ayrı kalıyoruz bu aralar((((
slm kızlarrrr nabersiniz? ayrı kalıyoruz bu aralar((((
slm dilekcim naber nasılsın?
evet kızlar yaa kimseciklerin ugradıgı yok
kızlar herkes nerede kaç gündür nerelerdesiniz neler apıyorsunuz...???![]()