Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

sagol canım iyilik...sen nasılsın? bu arada dün hızınıza yetişemedim saatlerce okudum sayfaları.bugün kimsecikler birsey yazmamıs...kayınvalidem myom ameliyatı olucak.tatil planları yatıyorr galiba((

iyiyim bende şekerim. geçmiş olsun canım allah şifa versin. senin adetin ne oldu hala devam ediyo mu?

iiylikk canımm senden naberr kızlarr hamiş kalan yokkmuuuuuuuu

iyilik canım senden naber? valla bende yok bişey şimdilik ama bugün umutlandım. kaynanam beni rüyasında gelinlikle görmüş. öyle rüyada yeni evli birini gördün mü bebişi olur hadi hayırlısı ayyy inşallah gerçekleşir..

dilekcim iyilik senden naber

iyiyim canım benim sen nasılsın. okudunuz mu yasinleri??

slm kıslarrrrrrrrr kimse yokmu????? nerelerdesiniz

ben burdaydım da çıkıyorum iki annemler burda kaynanam ve kendi annem. onlarla ilgilenmemek olmaz şimdi ayıp olur yeni geldiler :)

arada girer hal hatırınızı sorarım. Görüşürüz arkadaşlarrrr öpüyorum hepinizi

anacım sadece ben girmiyo muşum ki foruma. kimsecikler yok. bende giremiyorum diye üzülüyordum. kızlar valla özledim sizle muhabbeti he. annem gitti bugün yolcu ettim. şimdi de gelecek yolcular var yani misafirler. görümcemler geliyo izmire tatile gideceğiz hafta sonu kaçamağı :) biraz güneşleneceğim. ebrucum senin yerine de girerim havuza öptüm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…