selaaaaammmmmmm
insallah canim insallah
ben istiyorum canim, ah bide olsa
kac yillik evlisin? zamanami birakiorsun yoksa
Henüz 8 Aylık Evliyim..
Yıl Olmadı..
Çocuk İçin Biraz Daha Zamana İhtiyacım Var..
Kendimi Doğum Yapmaya Hazır Hissetmiyorum..
Çok Korkuyorum..:78:
canim inanirmisin bugün bütün gün aklimdaydin hic haber yok bu kizdan faceden bi ara msj atayim diyordum ki sen geldin
nasilsin canim ya ne zamandir görüsemiyoruz kizin nasil kac aylik oldunuz sen nasilsin??? anlat canim anlat yaaaa özlettin kendiniii
selamlar kızlar nasılsınız benı sorarsanız ıdare eder cunku esım bensız ıznınde memleketeıne gıdıor benı yalnız bırakarak..
ayy temmizlik deme bana bende yarın yapacam ,dip köşe,,perdeler filan,,,
kızlar bugün 9.gün ve hala bitmedi.ben endişeleniyorum iyiden iyiye.yarın da bitmezse arıcam artık doktoru.ok 7 okuyoruz hepimiz,lalenin 6 yıda alırız sonra yada katılmak isteyenlere dağıtırız...
Henüz 8 Aylık Evliyim..
Yıl Olmadı..
Çocuk İçin Biraz Daha Zamana İhtiyacım Var..
Kendimi Doğum Yapmaya Hazır Hissetmiyorum..
Çok Korkuyorum..:78:
iyiyim canım ya bende merak ediyodum sizi ama bi türlü fırsat bulamıyodum okulda çok yoruluyorum akşamda gelince
şöyle bir internete bakıp çıkıyorum neyseki tatil başladıda rahatladım artık.. bel ağrılarım başladı bide bilgisaya başında uzun süre kalamıyorum... kızım iyi çok şükür 27. haftaya girdik... son üç ayım artık. bekliyorum işte.. sizde ne var ne
yok? nasıl gidiyor??
hmm anladim canim ama sonra bizim gibi yapmadigina pisman olmada
dogumdan sanirim herkez korkuyor :18:
kızlar bugün 9.gün ve hala bitmedi.ben endişeleniyorum iyiden iyiye.yarın da bitmezse arıcam artık doktoru.
evet şu an böyle düşünmen çok normal.ben de öyle diyordum.insallah sonun bana benzemez ama şimdi tüp bebekle ugrasıyoruz ama olmuyor.2 yıllık evliyim etraftan soranlara hala istemedigimi söylüyorum sırf sorup durmasınlar diye((
iyi bari canim ya tatilde dinlenirsin artik
3 ayin mi kaldi ne kadar cabuk gecmis zaman canimm
daha dün hamile kaldin gibime geliyor
bizde iyyiz canim, ben ilaclara devam ediyorum temmuzda kontrile gidicem sonuclari ögrenmek icin :18:
kaderde cok iyi maasallah sapasaglam o herseyi temiz cikti
gülsahta iyi yakinda hamile haberini aliriz ondanda insallah
Daha Çok Yeni Evliliğim..
Ben İstemiyorum Dediğimde İçim Bir Tuhaf Oluyor..
İlerde Bir Gün Allah Nasip Etmez Diye..
Neyse Allah Herkese Hayırlı Evlatlar Nasip Etsin..
iyiyim canım ya bende merak ediyodum sizi ama bi türlü fırsat bulamıyodum okulda çok yoruluyorum akşamda gelince
şöyle bir internete bakıp çıkıyorum neyseki tatil başladıda rahatladım artık.. bel ağrılarım başladı bide bilgisaya başında uzun süre kalamıyorum... kızım iyi çok şükür 27. haftaya girdik... son üç ayım artık. bekliyorum işte.. sizde ne var ne
yok? nasıl gidiyor??
Amin canim insallah, sen kendini ne zaman hazir hissediyorsan ozaman yap tabi, ama insallah bizim gibi ilk bastan yapmadigina pisman olmazsin, isteyipte olmamasi cok zor
hatta karar verdikten sonra ilk yapacagin is doktora gidip bi muayne olmak olsun, yoksa seni 1 sene bekletiyorlar bosu bosuna, o yüzden hemen yaptir kan testini falanki sonuca göre yol alirsin oldumu canim
evet kadere sevindim mesajlaşmıştık dün faceden orda söyledi temiz çıktığını... inşallah seninde öyle olur canım...
gülşahla beraber sizinde haberinizi alırız inşallah...
zaman çabuk geçiyor gibi ama bana hiç öyle gelmiyo yaa birde sıcaklar başladı nasıl atlatıcam bilemiyorum yani
ahh canım ne kadar güzel.belki su an senn için sıkntılı zamanlar ama ödülün çok güzel olucak.insallah birgün bizimde olur dimi kızlar...
Hayırlısı Arkadaşlar..
İllaki Olacak veya Olmayacak Diye Bir Şey Yok..
Olmaz Diye de Hemen Yapamam, Ben Gece Çalışan İnsanım..
hosgeldin canim
niye öyle oldun yaa, ara bari canim ya cok uzun sürdü cünkü :44:
sen okuyamassan bizde okuruz canim sorun degil,
Şimdi Sizlerle Takılınca Belki İsterim Yahu..
Çok Karamsar Olmayın Sizde..
üstüne cok gittik sanirimhehe
öyle tabikide canim haklisin
ahh canım ne kadar güzel.belki su an senn için sıkntılı zamanlar ama ödülün çok güzel olucak.insallah birgün bizimde olur dimi kızlar...
insallah canim herseyin hayirlisi olsun bakalim, ya evet sicaklarda basladi eylül gibimi dogum yaparsin sen canim?? insallah cok kolay atlatirsin hamileligini, sicaktada zor oluyordur kesin, bende bi ara tel acip randevu alayim diyorum ya zaten gec veriyorlar randevuyu en iyisi simdiden almak, gerci kan testi icin randevu gereklimi bilmiyorum ama :44:
inşallah canım allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder...
evet canım eylülün ortaları gibi olacak sanırım doğum... şimdiden korkusu sarmaya başladı zaten:18::18::18:
neyse kızlar hepinize iyi geceler ben çıkayım artık
ebrucum görüşürüz uğrarım artık arada okul bitti ya
hoşçakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?