Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

mrb kızlar.ben de size katılayım dedim.dertliyim de biraz.şu dünyaya neden erkek gelmemişim diyorum da kendime bircogumuzun sık sık dediği bir sey gerçi bu da. eşimin arkadasları aradı.telefonu tamam hemen geliyorum diyerek kapattı saat 11 itibariyle gitti.ahh yaaww....ne güzel erkek olmak ne benm bu saatte arkadslarım arar dısardayız gel oturuyoruz die ne de zaten oturabilirler çoluklu çocuklu halleriyle...bana da kaldı evde pineklemek....gecen sefer 2 saat kalacaktı en fazla 5 saatte geldi bakalım şimdi nolcak...

mrb kızlar.ben de size katılayım dedim.dertliyim de biraz.şu dünyaya neden erkek gelmemişim diyorum da kendime bircogumuzun sık sık dediği bir sey gerçi bu da. eşimin arkadasları aradı.telefonu tamam hemen geliyorum diyerek kapattı saat 11 itibariyle gitti.ahh yaaww....ne güzel erkek olmak ne benm bu saatte arkadslarım arar dısardayız gel oturuyoruz die ne de zaten oturabilirler çoluklu çocuklu halleriyle...bana da kaldı evde pineklemek....gecen sefer 2 saat kalacaktı en fazla 5 saatte geldi bakalım şimdi nolcak...

kader burçtaşım ne olduuu dertledin senn

ğülününn netii acılmıcakmıkii kızlarr

ebruu agrıların ne durumdaa canımm iyleştinmii

dilekkk sen nasılsınnn

ya kizlar bugün laptopumu istemeden yere düsürdüm ve suanda zar zor girdim kkya, laptopum bi türlü acilmadi, A harfinide zor yaziyorum ya resmen maaf ettim,
o yüzden simdiden haber vereyim dedim, belki bidaha acilmayabilir simdi bile zor girdim yani, eger girmezsem bilinki laptopum bozulmustur

artik yenisini alana kadar görüsemeyebiliriz, tabi bidaha acilmazs oldumu canlarim

simdiden cok öpüyorum siziii kendinize iyi bkinnn

87 lyiim bir yıl oldu evleneli daha erken cnm:97:

dogumdan korkuyorum ben hayatım..çoçuktan degil

hııım anladım canım korkma ya bende hiç doğum yapmadım ama ne bileyim korkmuyorum. bebişimiz olsun istiyorum hep. sen bi düşün allah içinden o korkuyu alır bence

valla bilmiyomki canim yaaa, dün aksamdan beri gelmiyordu simdi yine geliyo gerci ama cok az :18:
neyse bakalim ya hayirlisi olsun
endişelenme canım olursun. bazen kadınlar değişebiliyo gelip gelmemesi. benimde çok az geldi oldum olmadım gibi bişey oldu bu aya ama bak ben endişelenmiyorum.
bişey olmaz korkma hayatım.

merhaba lale hoşgeldin. üzüldüm eşinin öyle yapmasına. ama o saatte de çıkılmaz ki önemli bişey olmadıktan sonra. gece o kadar uzun kalıyo çalışmıyo mu eşin? neyse inş. herşey yoluna girer. sıkma canını..

kader burçtaşım ne olduuu dertledin senn

dilekkk sen nasılsınnn
ete bu aralar hayırdır?

bende iyiyiym meliscim. sende hiç girmiyon n

ya canım ya çok üzüldüm pc ni düşürmene umarım bozulmaz. anlarım pc nin bozulmasını netin olmamasını insanın canım çok sıkılıyo iletişim kuramayınca. neyse inş. bozulmaz da ayrı kalmayız bende seni öptüm kib. hoşçakal.

zamanı gelince düşünürz bizde dilekcim ..o kesin allah büyüktür:26:

bende bi senelik evliyim yaklaşık. 11 ay oldu yani. artık bizde düşünmeye başladık ama 3 aydır denemeler boşa çıkıyo. üzülüyorum bende ya eşim ve ben zaten çocuk hastasıyız. hemen olsun istiyoruz. inş. yakında olur ya. çok sevineceğim olursa. allah size de ne zaman uygun görürseniz o zaman verir inş. hayırlı olsun hakkımızda.

teşekkür ederim canım.çalışıyor canım çalısıyor.dün gece 1 de geldi.her zaman cıkmıyor ama cıkınca da sagolsun arkadasları böyle saatlerde cagırıyor.benmki de hayır diyemiyor hiç.gecen 5 saatte geldiginde aksam saatleriydi gece değildi ama gece de olsa sabahta uyusa yine 8 de kalkar gider o işe uyku açısından hiç sorun olmaz ona...
haa birde o gittikten sonra ben kapının hem altını hem üstünü kilitlemiştim ama zinciri gecirmemiştim acabilsin diye ama anahtarı üzerinde unutmusum.o da tabii anahtar arkada olunca acamamıs.zile bastı ve sonra bana kızdı.niye onu orda unutmuşum diye...YORUMSUZ...

bende yorum yapamayacağım ne diyelim Allah yardımcın olsun canım. sıkma canını. herşey yoluna girer. eee sen kendinden bahseder misin bize? neler yapıyon yeni mi evlisin? çocuk? bende şimdi mutfak halımı yıkadım da ayy çok yoruldum bide kahve yapayım azıcık dinleneyim demi. muhabbet edelim biraz zaten yalnızım konuşalım.

sağol canım yok her zamn böyle bir adam değildir ama işte bazen böyle olabiliyor.kolay gelsin valla.mutfak halını yıkamak için geekli yerin var mı?benm küçücük br balkonum var hep yıkamaya veriyorum.2 yıl olucak birkaç ay sonra işte evliliğim.ama cocugumuz yok.tüp bebek yaptık bakalım heyecanla sonuc bekliyorum 4 günüm kaldı teste.eşimde bu ara stresten böyle galiba...((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…