Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

selam kızlar ben geldim nasılsınız? çok özledim sizleri.

ebrucum kadercim bu arada dediğim testi yaptıramadım. sağlık ocakları yapmıyormuş. kaldı artık bi daha ki aya nasipse yaptıracağım. zaten yeni geldim eve de bugün. siz neler yaptınız bakalım inş. sağlıgınız sıhhatiniz iyidir..

kimsecikler yok

çıkayım bari küstüm size. beni yalnız bıraktınız. neyse yarın görüşürüz inş.

Dilekcimmm hosgeldin kuzuuum
nasil gecti günlerinnnn, iyimisinn??
saglik ocaklari yapmiyordu benim bildigim kadariylada ama olsun bakalim biraz daha bekle sonra yaparsin artikk

dün misafirim vardi benim o yüzden giremedim canim,
Kadercim nerde bilmiyorum ama :26:

evliyim mutluyum çocuksuzum

hoşgeldin aramıza dilşad..

iyiyim şekerim nasıl olsun tatil yaptım geldim çok güzel geçti günlerimde. ama dediğin gibi sağlık ocağına gittim orda kaydım hala ordaydı ama çok kapsamlı bi test oldugundan yapamıyoruz dedi dr. bende bi sonraki ay yaptırayım artık dedim neyse bu ay kızmet değilmiş ne yapayım. kader girmemiş herhalde bugün hiç. sizde ne var ne yok

kimsecikler yok

çıkayım bari küstüm size. beni yalnız bıraktınız. neyse yarın görüşürüz inş.

hoşgeldin canımmm,,,,nasılsın iyimisinn,,,
iyice gezdinmi,kafa dağıttın mı?
ayy bende gidebilsem anacığımın yanına
sağlık ocaklarında yapılmıyo ,bende öle biliyorum hormon testleri
hayırlısı olsun bi sonraki ay gidersin olmadı
bizde neolsun işte aynı,reglime 1 hafta var benimde
bende gidecem testi tekrarlamaya,

iyiyim canım gezdim geldim deşarj oldum be. ama testimi yaptıramadım gezerken. hayırlısı olsun bakalım. sende yaptır testlerini ihmal etme benim gibi :) ya hala beni düşündürüyo şu regl olayı ya. adetim olmadan pembe pembe geldi ama olmadım ayın 31 inde çok az çok az oldum bugünde bitti. ya ilaç kullandım ondan oldu. adet çözsün diye dr ilaç verdi onu kullandım sanırım ondan biraz tuhaf oldu. tam adet olamadım. hala da şişim ya karnım falan. neyse düzene girer herhlade bi şekilde

cnm ben yaptırıorum sağlık ocağında. yasadığınız yer küçük bi yerse belki yapmazlar ama benim bildiğim yapmaları lazım

oh iyi yapmissin canim,
testte artik önümüzdeki aya kaldi olsun bakalim
bizde bi degisiklik yok canim, adet günümde yaklasti yarin öbür gün olurum herhalde

nasılsınız kızlar bıraz kendımden bahsedeyım ıstersenız
2010 temmuzda evlendım cok sevdıgım bır kocısım var cocuk dusunmuyorum henuzcalısyorum matematık mezunuyum szılerı sevıyorum bu arada bulusmalar duzenlıyormusnuz merak ettım

cnm ben yaptırıorum sağlık ocağında. yasadığınız yer küçük bi yerse belki yapmazlar ama benim bildiğim yapmaları lazım

merhaba yenisin sanırım aramızda hatırlamıyorum da. ya aslında çok küçük bi yer değildir ama neden yapmadılar anlamadım. hastanede yaptırmanız gerekiyor dedi dr. kapsamlı bi test dedi işte. neyse bi sonraki ay yaptırırım artık.

iyiyiz şekerim bende aynı temmuz 2010 da evlendim. nerdesin şuanda valla buluşma düzenleniyo mu benim de haberim yok. ben çalışmıyorum ev hanımı oldum maalesef. evlendikten sonra ayrıldım işimden. ama çalışmayı düşünüyorum güzel bi iş bulursam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…