selam kızlar ben geldim nasılsınız? çok özledim sizleri.
ebrucum kadercim bu arada dediğim testi yaptıramadım. sağlık ocakları yapmıyormuş. kaldıartık bi daha ki aya nasipse yaptıracağım. zaten yeni geldim eve de bugün. siz neler yaptınız bakalım inş. sağlıgınız sıhhatiniz iyidir..
kimsecikler yok
çıkayım bariküstüm size. beni yalnız bıraktınız. neyse yarın görüşürüz inş.
evliyim mutluyum çocuksuzum
Dilekcimmm hosgeldin kuzuuum
nasil gecti günlerinnnn, iyimisinn??
saglik ocaklari yapmiyordu benim bildigim kadariylada ama olsun bakalim biraz daha bekle sonra yaparsin artikk
dün misafirim vardi benim o yüzden giremedim canim,
Kadercim nerde bilmiyorum ama :26:
ebrucum kadercim bu arada dediğim testi yaptıramadım. sağlık ocakları yapmıyormuş. kaldıartık bi daha ki aya nasipse yaptıracağım. zaten yeni geldim eve de bugün. siz neler yaptınız bakalım inş. sağlıgınız sıhhatiniz iyidir..
kimsecikler yok
çıkayım bariküstüm size. beni yalnız bıraktınız. neyse yarın görüşürüz inş.
hoşgeldin aramıza dilşad..
iyiyim şekerim nasıl olsun tatil yaptım geldimçok güzel geçti günlerimde. ama dediğin gibi sağlık ocağına gittim orda kaydım hala ordaydı ama çok kapsamlı bi test oldugundan yapamıyoruz dedi dr. bende bi sonraki ay yaptırayım artık dedim neyse bu ay kızmet değilmiş ne yapayım. kader girmemiş herhalde b ugün hiç. sizde ne var ne yok
hoşgeldin canımmm,,,,nasılsın iyimisinn,,,
iyice gezdinmi,kafa dağıttın mı?
ayy bende gidebilsem anacığımın yanına
sağlık ocaklarında yapılmıyo ,bende öle biliyorum hormon testleri
hayırlısı olsun bi sonraki ay gidersin olmadı
bizde neolsun işte aynı,reglime 1 hafta var benimde
bende gidecem testi tekrarlamaya,
hoşgeldin aramıza dilşad..
iyiyim şekerim nasıl olsun tatil yaptım geldimçok güzel geçti günlerimde. ama dediğin gibi sağlık ocağına gittim orda kaydım hala ordaydı ama çok kapsamlı bi test oldugundan yapamıyoruz dedi dr. bende bi sonraki ay yaptırayım artık dedim neyse bu ay kızmet değilmiş ne yapayım. kader girmemiş herhalde b ugün hiç. sizde ne var ne yok
oh iyi yapmissin canim,
testte artik önümüzdeki aya kaldi olsun bakalim
bizde bi degisiklik yok canim, adet günümde yaklasti yarin öbür gün olurum herhalde
cnm ben yaptırıorum sağlık ocağında. yasadığınız yer küçük bi yerse belki yapmazlar ama benim bildiğim yapmaları lazım
nasılsınız kızlar bıraz kendımden bahsedeyım ıstersenız
2010 temmuzda evlendım cok sevdıgım bır kocısım var cocuk dusunmuyorum henuzcalısyorum matematık mezunuyum szılerı sevıyorum bu arada bulusmalar duzenlıyormusnuz merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?