Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

3 ay oldu canım bak 3 aydır tık yok. neyse hayırlısı bakalım. üzmeyeceğim kendimi.

doktora gitsene, 1 senedir cocuk olmuyor kan testi yaptirmak istiyorum de
ondan sonra kanda zaten hersey cikar, belkiii prolaktinin yüksektir seninde, hemen ilac tedavisine baslarsin, ne dersin dileekkk git bi kan testi yaptir benceee

ondan sonra kanda zaten hersey cikar, belkiii prolaktinin yüksektir seninde, hemen ilac tedavisine baslarsin, ne dersin dileekkk git bi kan testi yaptir benceee

ya güzelim iyi hoş aklıma geldi de bugün evdeyim ve biraz işlerim var. yarın gidiyorum ya ondan kalacak sanırım. neyse oralarda oyalanırım dönünce zaaten ilk işim gideceğim hem hormon testi falan yapılacak ya. kan testi de isterim olmadı. dedim ya zaten 5 6 gün sonra adet olmam gerek zaten olmazsa oralarda da kan testi yaptırırım. özel polikliniklerde yapıyorlar kandan gebelik testi.

zaten hemen git demedimki canim ama git diyorum isteee hani eger bi sorun varsa hemen baslarsin tedaviye diye, hayirlisi olsun bakalim

ayy dilek bende hamilesin sandım kızz,,,neyse canım daha regline var,bekle bakalım,,,hayırısı olsun,daha çok yeni sizin,

canım bişey soracağım. hani diyorsunuz ya prolaktin yüksek olabilir diye. kan testinden mi çıkıyo o. eğer öyleyse elimde kan testim var bakayım. ama hepsinin adı kısaltmalı anlamadım?

degerlerini yaz buraya bi bakalim

kan testinin mi baya uzun ama. :)

WBC 7.7
RBC 5.27
HGB 11.9
hct 38.40
mcv 72.90
plt 171.00
mpv 9.8
%lymph 31.20
#lymph 2.40
rdw 15.50
mch 22.60
mchc 31.10
pdw 12.30
pct 0.16
gran 4.60
gran% 60.70
mıd 0.70
mıd% 8.10

evet değerlerim bunlar :)

bu baska biseye benziyo sanki :26:
ya ben seni zaten anlamadim. kan testi yapmadilar dedin idrar testi yaptirdin peki bu kan testi nerden cikti, hem bu belkide gebelik icin olanidir, sorunun ne oldugunu ögrenmek istiyorsan doktora diyeceksin zaten ona göre bakip degerlendirirler, ama bu gebelik testi :44:

o testler adetin 3. günü yapılıyor,normal zamanda yapılmıyor,,,en doğru sonucu ozaman veriyor çünkü,bunda sadece kan değerlerin filan var
hgb değerin 12 üzerinde olucak diye biliyorum,demir eksikliği yani,kan yapıcı şeyler ye,
benim 10.6 idi şimdi 12,5 olmuş,demir hapı kullandım bi ara,hamilelik düşündüğüm için devam etmek lazım,çünkü hamilelikte bebek annenin kanından alıyor,kansız kalmamak için,,,kanımızı artıralım

çok sıkılıyorum kızlar bugün yaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:2:
ebru ne alemdesin kankiiiiiii

canlarım ben bu testi geçen kadın doğum uzmanına gittim dedim ya o zaman yaptırdım regl değildim ama bunu yaptırdıgımda. bununla beraber ultrason da çekmişlerdi hatta. bu anladığım kadarıyla kan değerleri için yani düşükse falan diye sanırım. ama kan ilacı vermedi. zaten verse bile benim evde de kan ilaçlarım var sürekli. şuan kullanmıyorum ama. merak ettiğim bu testle ilgili prolaktin değeri var mıydı burda diye. sanırım yok ama

çok sıkılıyorum kızlar bugün yaaaaaaa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:2:
ebru ne alemdesin kankiiiiiii

bendeeeee :97::97::97:

ya 1 saat önce kalktimm biraz biseyler atistirdim, simdide kendime gelmeye calisiyorum
temizlik beni bekliyor ama bugün nedense hic yapasim yok offf offf

sen napiyon bacimm

prolaktin degeri yok canim, yani anladigim kadariyla yok

evet canım hormon testi değil bu,,,prolaktin filan yok bunda,,,

bendeeeee :97::97::97:

ya 1 saat önce kalktimm biraz biseyler atistirdim, simdide kendime gelmeye calisiyorum
temizlik beni bekliyor ama bugün nedense hic yapasim yok offf offf

sen napiyon bacimm

aynen ya evi toparlamam lazım,ama hiç kalkasım yok,,,hava da çok sıcak,,,iş yapasım gelmiyoo
denize gitmek istiyorum
ayyy napayım işte 10. günümdeyim,çalışmalara başlayacaz,,,ama yumurtlamay dair belirti yok ,akıntı filan,
bu sonuçlar üzerine yumurtlayamayacam heralde ben bu defa,,,
ama soğan suyu etkilermi bilemem
düzenli olarak içiyorum 4 gündür

hmmm olsun sen yinede calis
denize benimde gidesim varrr hemde cokkk
suya dalip dalip cikasim var
sogun suyu insallahhhh ise yarar, 21 gün icecektin degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…