Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ewet simdi hamilelik belirtileri kismina yazcamda her ay bisey cikiyo soruyorum diyecekler bu kafayi yemisss basi agrisa hamillelikten biliyor

hoşgeldin canım,,,karında şişkinlik,karın altını sert olması gebelik belirtisi olabiliyomuş,canım psikolojik te olabilirr,,,inşlhhh hamilesindir,kaç gün var gününe,,,kendi her ikisine de hazır hisset sen,

valla canim, bebek rahme ekildikten sonra baslar herhalde ilk belirtiler, bide okadar cok belirti varki ama herkez ayni belirtileri yasamiyor herkezde farkli oluyor bakalim bizde nasil olucak :44::44:

bencede her ikisinede hazirlikli ol, yoksa sonu cok kötü olabiliyor

evet ya adetin ne zamandi senin ???

ewet simdi hamilelik belirtileri kismina yazcamda her ay bisey cikiyo soruyorum diyecekler bu kafayi yemisss basi agrisa hamillelikten biliyor

ay sen çok yaşa ne diyeyim sana. valla çok hoşsun

valla canim, bebek rahme ekildikten sonra baslar herhalde ilk belirtiler, bide okadar cok belirti varki ama herkez ayni belirtileri yasamiyor herkezde farkli oluyor bakalim bizde nasil olucak :44::44:

evet haklısın herkeste farklı olur gibime geliyo bana da. o yüzden artık kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum bende. yoksa hayal kırıklığı oluyo hamile olmayınca. en iyisi günümüzün geçmesini beklemek

ama herhalde bu ayda kırmızıyı göreceğim. göğüslerim falan acıyo şişecekler. regl belirtileri başladı sanki. neyse hayırlısı olsun ne yapayım.

insallah canim...esimede diyorumm ben kesin bu ay hamileyim diye insallah bosa cikmazz

canimm gecmis olsun dileklerin icin cok tesekkurlerdemin yazmayi unutmusumda

insallah...6 gun var ama gunlerim sasiyor...haklisin fazlada umutlanmasam iyi olurr gecen ay 1 gun geciktide gecenin korunde otomattan hamilelik testi almaya gittim

evet canim bencede, hem zaten insan ister istemez psikolojikmen tüm belirtileri yasiyor :97:
mesela ben sorunumun ne oldugunu ögrenene kadar tüm gebelik belirtilerini yasadim ama simdi hic bir belirti yasamiyorum, ilac bittikten sonra yine baslarim kesin yine tüm belirtileri yasamaya
Allah bize akil fikir versin

ayy o gunlerde gecmek bilmiyor ha bire gidip bak gelmismi gelmemismi ben oyleyim yani bisey hissetsem kalbim gum gum atior genemi geldiler diye yoksa cok sevindirik oluorum ama er yada gec gelior
ama herhalde bu ayda kırmızıyı göreceğim. göğüslerim falan acıyo şişecekler. regl belirtileri başladı sanki. neyse hayırlısı olsun ne yapayım.

bize kirmizi hic yakismiyorrr

e az kalmis bari hadi insallah bosa cikmaz canim
otomattan mi

amin amin. ama elimizde değil k, canım bebek istiyo insan ne yapsın hemen olsun diye kötü bi niyetimiz yok ki. biraz tutmamız gerek işte kendimizi. oldugu kadar

iste tam benden bahsediyorsunn...karnim agrir direk yaziorum buraya belirtimi diye gunum 1 gun gecerek direk yaziyoummilk zamanlar bende cok belirti hissediyordumm ilac sorunumu ogrendim ilaca basladimmm daha fazlaaa artti bendeee ilac tedavi ediyor ya bizi hemen hamile kalcam saniyorummm

aaa sende mi ay sonunda olacaksın regl. benimde ayın sonunda olması gerek hadi bakalım inş. olmayız... hamiş oluruz

amin amin. ama elimizde değil k, canım bebek istiyo insan ne yapsın hemen olsun diye kötü bi niyetimiz yok ki. biraz tutmamız gerek işte kendimizi. oldugu kadar

aynen oldugu kadar

ben ilaca baslayali beri cok rahatim yaa... nasil olsa 3 ay olmicak diye hic düsünmüyorum bile puffff

disarda otomatlar oluyor a cikolata icecek oraya gebelik testide koymuslargittim aldimmm geceydi yani 12de falan

hehe

kuzular ben biraz kestireyim en iyisi, sabahtan beri ayaktayim cok uykum geldi beeee :97:

sora görüsürüzzzz öptüm hepiniziiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…