geçmiş olsun canım valla sormuşsun da hiçbir fikrim yok. inş. hamilesindir. hislerinde yanılmıyorsundur şekerim. bende çok merak ediyorum eğer hamile kalsak ilk belirtiler neler olur diye???? valla bilen varsa aydınlatsın bizi :44::44::44::44:
selam kizlar hosbuldukkk:79::79::79: ayy sabahtan beri hapsuruyorummm:2::2::2: bahar nezlesi olacam herhalde
bu arada bisey sormak istiyorum eger hamileysen acaba ilk aydan karninin genisledigini hissedermisin acaba bu ay kendimdi bi tuhaflik hissediyorumm gerci her ay bole hissedioyrummpsikolojikmi degilmi cozemedim ama sanki hamile gibiyimm ayy insallah oyledirr:44:
geçmiş olsun canım valla sormuşsun da hiçbir fikrim yok. inş. hamilesindir. hislerinde yanılmıyorsundur şekerim. bende çok merak ediyorum eğer hamile kalsak ilk belirtiler neler olur diye???? valla bilen varsa aydınlatsın bizi :44::44::44::44:
hoşgeldin canım,,,karında şişkinlik,karın altını sert olması gebelik belirtisi olabiliyomuş,canım psikolojik te olabilirr,,,inşlhhh hamilesindir,kaç gün var gününe,,,kendi her ikisine de hazır hisset sen,
ewet simdi hamilelik belirtileri kismina yazcamda her ay bisey cikiyo soruyorum diyecekler bu kafayi yemisss basi agrisa hamillelikten biliyor
ewet simdi hamilelik belirtileri kismina yazcamda her ay bisey cikiyo soruyorum diyecekler bu kafayi yemisss basi agrisa hamillelikten biliyor
valla canim, bebek rahme ekildikten sonra baslar herhalde ilk belirtiler, bide okadar cok belirti varki ama herkez ayni belirtileri yasamiyor herkezde farkli oluyor bakalim bizde nasil olucak :44::44:
insllh canim, ama bu sefer unutma kesin ac git
yaa sorma benimde var alerjim cok kötü oluyoo :95:
ayy insallahh canim yaaa, ya ilk aydan genislermi bilmiyorum ama herkezde farkli oluyordur kesin, kimisinin cok gec büyüyo karni kimisininde hemen ilk aylardan :26:
insallah hislerin dogru cikar
hoşgeldin canım,,,karında şişkinlik,karın altını sert olması gebelik belirtisi olabiliyomuş,canım psikolojik te olabilirr,,,inşlhhh hamilesindir,kaç gün var gününe,,,kendi her ikisine de hazır hisset sen,
ay sen çok yaşa ne diyeyim sana. valla çok hoşsun
evet haklısın herkeste farklı olur gibime geliyo bana da. o yüzden artık kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum bende. yoksa hayal kırıklığı oluyo hamile olmayınca. en iyisi günümüzün geçmesini beklemek
ayy o gunlerde gecmek bilmiyor ha bire gidip bak gelmismi gelmemismi ben oyleyim yani bisey hissetsem kalbim gum gum atior genemi geldiler diye yoksa cok sevindirik oluorum ama er yada gec gelioray sen çok yaşa ne diyeyim sana. valla çok hoşsun
ayy bide hamile kalsam daha hos olacam ammmaaa nerddeee
evet haklısın herkeste farklı olur gibime geliyo bana da. o yüzden artık kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum bende. yoksa hayal kırıklığı oluyo hamile olmayınca. en iyisi günümüzün geçmesini beklemek
ama herhalde bu ayda kırmızıyı göreceğim. göğüslerim falan acıyo şişecekler. regl belirtileri başladı sanki. neyse hayırlısı olsun ne yapayım.
insallah canim...esimede diyorumm ben kesin bu ay hamileyim diye insallah bosa cikmazz
canimm gecmis olsun dileklerin icin cok tesekkurlerdemin yazmayi unutmusumda
insallah...6 gun var ama gunlerim sasiyor...haklisin fazlada umutlanmasam iyi olurr gecen ay 1 gun geciktide gecenin korunde otomattan hamilelik testi almaya gittim
evet canim bencede, hem zaten insan ister istemez psikolojikmen tüm belirtileri yasiyor :97:
mesela ben sorunumun ne oldugunu ögrenene kadar tüm gebelik belirtilerini yasadimama simdi hic bir belirti yasamiyorum, ilac bittikten sonra yine baslarim kesin yine tüm belirtileri yasamaya
Allah bize akil fikir versin
evet canim bencede, hem zaten insan ister istemez psikolojikmen tüm belirtileri yasiyor :97:
mesela ben sorunumun ne oldugunu ögrenene kadar tüm gebelik belirtilerini yasadimama simdi hic bir belirti yasamiyorum, ilac bittikten sonra yine baslarim kesin yine tüm belirtileri yasamaya
Allah bize akil fikir versin
insallah canim...esimede diyorumm ben kesin bu ay hamileyim diye insallah bosa cikmazz
canimm gecmis olsun dileklerin icin cok tesekkurlerdemin yazmayi unutmusumda
insallah...6 gun var ama gunlerim sasiyor...haklisin fazlada umutlanmasam iyi olurr gecen ay 1 gun geciktide gecenin korunde otomattan hamilelik testi almaya gittim
e az kalmis bari hadi insallah bosa cikmaz canim
otomattan mi
aaa sende mi ay sonunda olacaksın regl. benimde ayın sonunda olması gerek hadi bakalım inş. olmayız...hamiş oluruz
amin amin. ama elimizde değil k, canım bebek istiyo insan ne yapsın hemen olsun diye kötü bi niyetimiz yok ki. biraz tutmamız gerek işte kendimizi. oldugu kadar
iste tam benden bahsediyorsunn...karnim agrir direk yaziorum buraya belirtimi diye gunum 1 gun gecerek direk yaziyoummilk zamanlar bende cok belirti hissediyordumm ilac sorunumu ogrendim ilaca basladimmm daha fazlaaa artti bendeee ilac tedavi ediyor ya bizi hemen hamile kalcam saniyorummm
disarda otomatlar oluyor a cikolata icecek oraya gebelik testide koymuslargittim aldimmm geceydi yani 12de falan
ewet 30 mayis 1 hazirannn arasi bekliyorum ama gelmezsse cok sewinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?