Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunun diğer versiyonu da çok meşhur biliyor musunuz siz?
Ben boşan desem boşanır ama küçük çocuğu var ona kıyamıyor, çocuk büyüyene kadar mecbur katlanacak evdekine zaten ayrı yatıyorlar adam beni seviyor

Evlenmiş artık neden bulusuyorsun.Gercekten sevse ailesine karşı gelirdi.Yuva yıkan kadın olmayı kimse istemez.

Bence de ayrıl derseniz ayrılır.

Ay yazık nasıl üzüldüm anlatamam.e ne yapalım olan olmuş kumalığın pardon metres demeliydim heralde.. hayırlı olsun

Hepsine çok güldüm ama bu yorumda artık patlamalı güldüm
Gözyaşları içinde

Sen niye o kadını bu kadar dert ettin yahu.
Çatır çatır çatlıyorsun kadını kıskanmaktan

Son düzenleme:
Kadına demediğinizi bırakmamışsınız da tapu gibi NİKAH onda, o karısı eşi imzalısı. Siz istediğinşz kadar beni seviyor diye kendinizi avutun hatta havalara girin, ikinci kadınlara ne denir biliyorsunuz

e dedi zaten ayrıl desem ayrilir diyee hatta cagircam yanıma gecelik bakayim diye bu kisinin sosyal deney olduğunu dusunuyoom yok yani bir kadın kıvrak zekalı olur çünküü.

Son düzenleme:
kadın beni sevdiğini biliyordu lafına da artık ifrit olmaya başladım. yanında seni de elde tutmak için uyduruyor herif yiyorsunuz siz de . seni konuşturduğu kişinin eşi olduğu ne malum? yüzyüze geleyim desen kırk dereden su getirir mıy mıy eder ama anlayacak olan kim?
yine günahsız birinin başı yanmış sizin gibiler yüzünden çok seviyormuşsa sahip çıksaymış aşkına.
ayrıl desem ayrılır dediğin adam sevse totosu yese ben onu seviyorum der baştan evlenmezdi

Ayni benim gibi hahaha dikkat et boyle seuler yazinca ban yiyebiliyorsun konu disinda diye

Ama hakaret etmedim ki ya konu dışıda değil.Kendisi nispet yapıyor bende kıskanan biri değilim ki o tiyniyette onu diyorum valla bundan da ban yersem yine 3 yıl küser gelmem siteye zaten kırılmış bir kızım ldkdkdkrkr

senin hayatın Dallas bacım bizim aklımız ermez 1 sene önceki konulara bak

Evli adam için arayayım mı demeniz çok yanlış. Sizi anlıyorum 4 sene uzun bir süre anılarınız var ama madem sizi bu kadar çok seviyordu ne olursa olsun direnmeliydi evlenmemeliydi. Ben zorla evlendim diyen erkeklere zerre inanmıyorum hadi kız olsa baskı şiddet görse bi derece zorla evlenmiştir derim. Erkek ne olursa olsun tavrını eğer işine geliyorsa koyar. Gayet ikna olarak evlenmiş belki sonradan pişman olmuş olabilir ama o anda isteyerek evlenmiş emin olun. Karısı da pek akıllı bir kadın değil belli ki bunları bilerek evli kalması akıl işi değil. Ama ne olursa olsun bu saatten sonra onunla birliktelik yaşamak size yakışmaz asla muhattap olmamalısınız. Gerekirse numaranızı adresinizi değiştirin zor biliyorum ama herkes için doğru olan bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…