Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi cagda yasiyoruz? Zorla evlilikmi olur. Kucuk kucuk kizlar bile zorla evlendiriliyorum diye devlete siginabiliyor polise siginabiliyorken koskoca adam, babam zorla evlendirdi diyor. Zorla evlendyse de kadina zorla dokun diyen oldu mu? Siz de gercekten aşk ile hevesi karistiriyorsunuz saniyorum

Şaka mı bu konu
Sen birde adama mı hskaret ediyorsun Bravo vallaha

Madem o kadar seviyordunuz ne diye ayrıldınız? 5 aydır ayrı durabildiniz madem bundan sonrada duracaksınız. Hiçbir erkeği zorla evlendiremezsiniz bu hayatta. 5 yaşında çocuk değil. Her yerden engelleyin elalemin yuvasındanda uzak durun.

Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
Birde bu çıktı ben mi söz verdim ben mi sadakat bağı kurdum ben mi evlendim, adam sadık kalsın karısına .. bla bla bla …

Yahu tamam sen evli değilsin sen söz vermedin kadına ama sende evli bir erkekle ilişki yaşayacak çatur çutur öpüşecek karakterdesin
Seni hiç bir şey bağlamıyor mu yani bu durumda
Bu pisliğe ortak olan kişisin sonuçta

Canım ben bikere hiç ilişki yaşamadım yanlış anlaşılmasın
Nasıl ya?
E konunuz var "Eski sevgilimle seviştim" diye?

Of ne anlatıyorsun ya böyle kadınlar anlar mı? Normalde kullanmayı hiç sevmem ama bu kadın OBJE. ''Karısını bırakıp yanıma geliyor'' diye gururlanıyor ama oysa adam s***k için geliyor eve gidince de karısının kollarında uyuyor hahahahahahaha

Ni ye mi
Sonunda engellemiş olsan bile
Hala aklın orda biz he desek gidecen metres olacan, sadece içini rahatlatmaya ihtiyacın var
Ve evli olduğunu bile bile buluşup öpüşmüşsün

Daha neyi anlayacaz ki

Ha birde ne yapmalıyım diye sürekli şerefsiz ve şeytan dediğin adam için soruyorsun
İçinde kalmış bu harika adam

Bence konu sahibi paronayak hayal çok ama

Eski konusunu da okuyunca net anlaşılıyor ki
Tipik hödük erkeklerden
Kendi her haltı yiyip bekareti bozulmamış biriyle evlenen

Bu kızı da bunun için terketmiş
Beraber olmuşlar önceden seviştiiğini anlamış kavga etmiş ve konu sahibine şiddet uygulamış

Sonra gitmiş bakire kızla evlenmiş
Bunu da fuckbody olarak takılmalık kullanacak

Buda safım halen beni seviyor diyor

Valla hangi kafayı yaşıyor ne kullanıyorsunuz tertemizmiş

Konu sahibi haklı dağılalım

Sevişme hastalığına yakalandığınız sevgiliniz mi bu?

Siz beni anlamıyorsunuz çocuk zorla evlendi hala beni seviyor ama siz burda beni linçleyin ki öpen ben değildim oydu
Kapasiteniz şunu anlamaya yeter mi
Birini anlamak demek hak vermek haklı bulmak demek değildir. Yani biz seni haklı bulsaydık seni anlamış mı olacaktık. Hayır.
Biz seni gayet iyi anladık ki hepimiz hep bir ağızdan sana haksızsın diyoruz. Ve linçliyoruz.

Öpen sen değilsen bile karşılık vermiş öpmüşsün
Ya eğleme bizi allasen
Sen de bal gibi neyin ne olduğunun gayet farkındasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…