-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Kesinlikle katılıyorum aman neyini kıskanacaz alsın tepe tepe kullansın eski sevgilisini bize ne gıııAdam bunun ne olduğunu bildiği icin nikahina almıyor ama takılmak istiyor işte gecelik baksın oda daha seviyo agliyo diye burda show yapiyo kiskancazzz bizzz beybisi
Kesinlikle katılıyorum aman neyini kıskanacaz alsın tepe tepe kullansın eski sevgilisini bize ne gııı
Sefan olsunÇekirdek yiyip yorum okuyorum valla keyiflicekiskanmam için aynı tiyniyette olmam lazım
Hangi cagda yasiyoruz? Zorla evlilikmi olur. Kucuk kucuk kizlar bile zorla evlendiriliyorum diye devlete siginabiliyor polise siginabiliyorken koskoca adam, babam zorla evlendirdi diyor. Zorla evlendyse de kadina zorla dokun diyen oldu mu? Siz de gercekten aşk ile hevesi karistiriyorsunuz saniyorumHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Şaka mı bu konuHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Madem o kadar seviyordunuz ne diye ayrıldınız? 5 aydır ayrı durabildiniz madem bundan sonrada duracaksınız. Hiçbir erkeği zorla evlendiremezsiniz bu hayatta. 5 yaşında çocuk değil. Her yerden engelleyin elalemin yuvasındanda uzak durun.Hanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Birde bu çıktı ben mi söz verdim ben mi sadakat bağı kurdum ben mi evlendim, adam sadık kalsın karısına .. bla bla bla …Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
Nasıl ya?Canım ben bikere hiç ilişki yaşamadım yanlış anlaşılmasın
Of ne anlatıyorsun ya böyle kadınlar anlar mı? Normalde kullanmayı hiç sevmem ama bu kadın OBJE. ''Karısını bırakıp yanıma geliyor'' diye gururlanıyor ama oysa adam s***k için geliyor eve gidince de karısının kollarında uyuyor hahahahahahahaKöylü varoşu dediğin kadının resmi kocasıyla neden hâlâ muhatap oluyorsun, öpüştüğün yetmiyor; bir de çağırıyorsun ve bununla gururlanıyorsun o zaman? Seviyenin düşüklüğüne bakar mısın? Adam ellerini ovuşturan sinek gibi tabii ki de atlar gelir iki dirhem et için, sen de kendini nimetten sayıyorsun. Şehirli metreslik daha yüce bir mertebe mi?
Ni ye miHanımefendi ben zaten engelledim o akşamdan sonra bana neden bunlari söylüyorsun ya birdaha aramadım ama içimde kaldı neyini anlamıyorsunuz ben size soruyorum ne yapmalıyım diye ettiğiniz laflara bak eski sevgilimi melek yaptınız başıma
Bence konu sahibi paronayak hayal çok amaNasıl ya?
E konunuz var "Eski sevgilimle seviştim" diye?
Eski sevgilimle seviştik
Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti...www.kadinlarkulubu.com
Eski konusunu da okuyunca net anlaşılıyor kiNasıl ya?
E konunuz var "Eski sevgilimle seviştim" diye?
Eski sevgilimle seviştik
Kızlar 2 ay önce 3.5 yıllık sözlümden ayrılmıştım. Öyle ya da böyle ayrıldık benimde onunda hatası olmuştu ve onu alkol alırken yakaladım ve tamamen bitirmiştim. Ondan sonra beni aradı birkaç kez bakmadım. Sonra yaşadığım şehre geldi fakat ben görüşmek istemedim gitmedim yanina. Bir ay geçti...www.kadinlarkulubu.com
Konu sahibi haklı dağılalımNi ye mi
Sonunda engellemiş olsan bile
Hala aklın orda biz he desek gidecen metres olacan, sadece içini rahatlatmaya ihtiyacın var
Ve evli olduğunu bile bile buluşup öpüşmüşsün
Daha neyi anlayacaz ki
Ha birde ne yapmalıyım diye sürekli şerefsiz ve şeytan dediğin adam için soruyorsun
İçinde kalmış bu harika adam
Sizin dayadılar sanırım öpüşürkensanki kafasına silah dayadılar geri zekalının.
Hanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Kapasiteniz şunu anlamaya yeter miSiz beni anlamıyorsunuz çocuk zorla evlendi hala beni seviyor ama siz burda beni linçleyin ki öpen ben değildim oydu