Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Biz niye çıldırıcaz pardon, başkasının kocasına göz diken sensin ciğercinin kedisi
Eski sevgilinin karısı temsili

Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Elin evli heriflerine biz mi meze oluyoruz da çıldıracağız? Tatlı niyetine gidersin işte mis gibi ohh.

Karısından izin alabilirse gelir.
O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biter neyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten

Ay cok komik sen sey yap bacim aksm cagir de ki hayatim boyle gunah. Bi yigide 2 boynuz cok mu beni de imam nikahiyla al acarsin bi ev bi gece onda bi gece bende gul gibi geciniriz nolcek de. Karina soyle ikna oluyosa boyle yoksa bosan nokahi bana kiyarsin de nolcak caniiim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…