- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.134
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
görüntülü ara kız ,hatta ex aşkının eşini de bağla ,böyle ailecek minnoş minnoş otururuz :)))))Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Ayyyy ne kadar önemli bizim için bir bilsenAkşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Bize gerek yok.onlyfans a koyabilirsin..bide bazi siteler var ama vpn lazim orala atman icin..Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Biz niye çıldırıcaz pardon, başkasının kocasına göz diken sensin ciğercinin kedisiAkşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
He valla ne kadar önemliydi bizim için ne b*klar yiyeceğin. Bize giren çıkan yok evde oturup çekirdeğimizi çitleriz. Sen de kudurmaya devam edersin anca.Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Kız sen kendi yanıklığına bizi niye bahane ediyorsun ben onu anlamadımAkşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Karısından izin alabilirse gelir.Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Ay ben bunu aynada kendime söyleyememAkşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Eski sevgiliyle tencere kapakmişsiniz ya ayrılmamız üzüldüm şimdi.Ne kalicam ya istesem yarın evlenirim benimde sevgilim var aptal misiniz
Eğer karısını birakip gelsin ben adımı değiştiririm sen unut o yalanları.Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
Elin evli heriflerine biz mi meze oluyoruz da çıldıracağız? Tatlı niyetine gidersin işte mis gibi ohh.Akşam arar yanıma çağırırım neler yaptığımı da anlatırım size ahahah tam çıldırmalık bir konu olur sizin için beni iyice sinir ettiniz teşekkürler
O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterKarısından izin alabilirse gelir.
Karısı kapına dayanıp saçından tutup sokakta sürüklerse eğer konum at gecenin 3ünde izlemeye geleceğimSize inat gecenin üçünde arayasim geldi kızlar çok teşekkür
Ay cok komikHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Yav sürekli yapmicam yapmicam lütfen yap lütfen yapO gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten