Bu sorunun cevabi gelmedi bi turlu zatensevgili olabilirler, profilinde eşinin baş harfi varsa, eşin illaki biliyordur ve birşey demiyorsa kıza, muhtemelen sevgilidirler, sen bilmiyorsundur. bide kız eşine o kadar şeyi yaparken eşin napıyor
Bence nasıl yaparsın Bilmiyorum ama iş ilerlemeden eşine ciddi bir konuşma yap. Etkilenir falan Allah korusun hata yapmadan resti çek. Bir olur iki olur üçüncü de o da kapılırEsimin tavrı diğer bayanlara nasılsa ona da aynı ,o kadar bayan arkadaşı var ,hiç biri bunun gibi değil.Seviyesizin önde gideni.Saf ve iyi niyetli ayağına yatıyor.Amaç başka tabi.Daha ilk gördüğümde anlatmıştım,,esimi uayrdim o arkadasim benim, yanlış anliyorsu n demişti o da farketti sonradan .bildiğin öküz ,saf ayağına yatiyor
Adamin bu olanlara olan sessizligi hayra alamet degil ya neyseBence nasıl yaparsın Bilmiyorum ama iş ilerlemeden eşine ciddi bir konuşma yap. Etkilenir falan Allah korusun hata yapmadan resti çek. Bir olur iki olur üçüncü de o da kapılır
evet öncesinde bir yakınlaşmaları olmalı diyorum benbu kadın eşinizin orasını burasını elleme cesaretini nereden buluyor
hem de karısının gözünün önünde insan öldürülmekten korkar
eşiniz mi yakın davranıyor kadına
evet yaa bence kesin varKadınlara saldırmışsın doğrudan ama bence kocanla o kadın arasında bir ilişki var.