- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
Esin höt dese, o kız oyle el kol hareketi yapamaz. Esin isteseydi onu def edecek her yolu bulurdu. Demekki esin izin veriyor. Esinin hosuna gidiyor acik ve net. Senin de bu konuya genelleme yaparak bakman, asil kiskanc ve fesatin sen oldugunu gosterir. Normal dusunceye sahip bir insan olsaydin, sadece o bayandan dert yanardin.esine hesabini soramamissin, bir kez evlenmissin ya onu da kaybetmemek icin herhaldemalum sizler gibiler icin evlilik hayattaki tek basariniz koca bulmussun ayol sıkı tut, kacmasin, sonra maazallah dul bayan olursun. Hani senin gibiler dul bayanlara da potansiyel tehlike gozuyle bakiyor ya. Uzgunum agir yazdim ama hakettin. Esinle o kizin cilvelesmesi, en cok esini, daha sonra o kizi baglar. Toplumdaki tum bekar ve dul bayanlari degil. Git hesabini esine sor, esine haddini bildir, yerse!
Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
yıktın geçtin buraları,sözünün üstüne söz sölemıcem,ama istatıslıkler gösterıyorki,türkiyenın en ünlü profu mehmet sungurun ıddiası kı kesınlıkle katılıyorum,yuzde 80 evli erkek aldatıyor,ama aynı oranda evli kadınlar aldatıor dıyor,dışarda bekarlar hazır beklemıyor dıyor adam,hem iki evli birbirine daha ıyı analyıp arıza çkarmıyormuş,bekar bır yere kadar çeker,bayram dı,doğumgunu ıdıama ıkı evlilinin sorumlulukları aynı olunca daha ıyı anlaşırlar,hanı bekar kadınlardan dert yanmışya konu sahıbı,sungur hocam sizin evli kadaınlardan dert yanmanız gerektığını söylüyorEsin höt dese, o kız oyle el kol hareketi yapamaz. Esin isteseydi onu def edecek her yolu bulurdu. Demekki esin izin veriyor. Esinin hosuna gidiyor acik ve net. Senin de bu konuya genelleme yaparak bakman, asil kiskanc ve fesatin sen oldugunu gosterir. Normal dusunceye sahip bir insan olsaydin, sadece o bayandan dert yanardin.esine hesabini soramamissin, bir kez evlenmissin ya onu da kaybetmemek icin herhaldemalum sizler gibiler icin evlilik hayattaki tek basariniz koca bulmussun ayol sıkı tut, kacmasin, sonra maazallah dul bayan olursun. Hani senin gibiler dul bayanlara da potansiyel tehlike gozuyle bakiyor ya. Uzgunum agir yazdim ama hakettin. Esinle o kizin cilvelesmesi, en cok esini, daha sonra o kizi baglar. Toplumdaki tum bekar ve dul bayanlari degil. Git hesabini esine sor, esine haddini bildir, yerse!
kocan onu bı bozsa daha yapamaz canım.Gerçekten kadının dusmanı yıne kadınHanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
o yaşında mı...o yaşında bekar birini de zor bulur zaten derdi evli olup olmaması değildir bence..
Suç tamamen esinizde benim esimde çok eski hayatında zibidi çevresi kızlar felen ben dedim bak kardeşim diğer kızları tercih edersen sen kaybedersin senin anani diye başladım sovdum sovdum yaptığı şey siritmak şimdi bu yavsak kizlardan çok heryerdeler malesef!! evli erkekler hoşlarına gidiyor tecrübeli ve birine ait ya onu elde ederse kendini bi pok sanacak esime yavsak yavsak bi kız carpsin hemen kızar ne yapiyon manyakmisin kizim önüne bak gibi kızlar kestiginde hemen bana sarılır öper koklar kız bakış atarsa zaten ben usenmeden karnimdaki b ebegimle girisirim kiza adam olacak bana ait birine bakmayacak sende kocana tavrını koy git onu elle de elletme kendini senden soğudum de o kariyida S enide biplerim de kizada senin yolunu yordamini diye basla dal gitsin (kadınlar şimdi yok çok siddetkarsin diyen varsa burası türkiye dayak şart.!