evli erkekle neden birlikte olur bekar bayanlar?

Siz işyerinden biriyse nasıl bu kadar çok görüyorsunuz bu kadını ayrıca neden hiç tepki vermiyorsunuz hiç olmazsa eve gittiğinizde eşinizle konuşmuyorsunuz. Baş harflerine kadar yapmış diyorsunuz belki hayatında başkası var kızın. Sizin gözünüzün önünde mahrem yerlerine dokunacak değil herhalde ya da beraber nereye gidiyorsunuz ki karşısına oturuyor eşinizin ben olsam çoktan lafımı söylerdim yani.

Sorun o kadından çok eşinizde, o bayan eşinizin orasını burasını elleme cesaretini nereden buluyor, hadi diyelim ki yüzsüz ve densiz eşiniz yüz vermediği halde o cesareti gösterdi o anda eşiniz neden tepki vermiyor bunu anlayamıyorum.

Yeni nesil or.......lar arasinda moda bu aklinca sana meydan okumus istersem kocani elinden alirim diye yeri cehennem boyle su.......lerinyanliz sende de ne sabir varmis allah muhafaza o kadina ben ne yapardim kestiremiyorum suan esinin tutumunu tepkisini merak ettim

soruyu bir de soyle sormak gerek neden evli bir erkek bekar bayanlara asilir? hep bekar bayanlarin sucu zaar. bekar bayana goz diken evli erkek ise sutten cikmis ak kasik.
Yanlis iste tmm erkekte suclu ama boyle .........lar baska sitelerde(anladiniz siz )evli erkeklerle nasil kiristigini ovune ovune anlatiyo yani kisacasi kadinin dusmani yine baska bi kadin

ne olursa bekar kadından biliniyor! bıktım bu durumdan... madem öyle kocalarınıza sahip çıkın... güzel giyinsek suç, gülümsesek suç.. bu toplumda bekar olmak demek potansiyel erkek avcısı demek...

bekarlara sorun bakalım bu erkekler gibi kimbilir kaçı geldi de hödük, ayı, cahil, yobaz diye eledi eledi...

dokunmak derken? ortam nasıl bi dokunmaya müsaitti merak ettim.

ayrıca kadınlar ne kadar suçlu ise erkekler de o kadar suçlu. sizin rahatsız olduğunuz yakınlıktan eşiniz rahatsız olmuyor demek ki.

eşinizden cesaret almasa bu kadarını yapamaz, orasını burasını elledi diyorsunuz zaten rezillik diz boyu hala rezil olacağız diye düşünerek sessiz kalmak, olaya davetiye çıkartmaktır.

Böyle bir olay mümkün olamaz siz eşinizin iş yerinde ne yapıyorsunuz ,o kız sizin yanınızda nasıl öyle davranıyor çok abartılı ya..Adamıda kadını da yolarlar , içini oyarlar, içinede badem koyarlar olamaz böyle bir olay çok saçma..

Oluyo canim oluyo bu fakelerin yuvalandigi sitelerde ovune ovune anlatiyo su.......ler

Gecen bi site de .........sizin teki yazmis evlendim kismetim acildi nisanliyken yuzugumu takmiyodum simdi takmadan cikmiyorum diye yani sanildigi gibi bekar hemcinslerimizin bazilari o kadar da masum degil

Profil resmi eşinle onun baş harfimi bence bu cesareti yapmasının sebebi artık size göstermek olsa gerek...

30 yaş bu konuda baz alınamaz 18 yaşında bunu yapan da var,konuşmaya şahit olmuşluğum var, lise diplomasını yeni almıştır bahse konu kız, metroda kız arkadaşına öğretmenini anlatıyo, öğretmeni 37 38 yaşında falanmış karısı 30 olsa ben en aşağı 10 yaş küçüğüm karısından, erkekler genç kadın tercih ediyo diyo, hani bugün olmasa yarın ayartırım modunda

Kadınlar elbette herkese kocaman asılıyo yazılıyo gözüyle bakmasın öyle tipler de var,norm muhabbeti bile kıskanan, ama evet böyle kevaşeler de var, amaç şu:meydan okuma, ben senden bu adamı alırım egosu

o tip ...... lar çoğaldı gerçekten ama ben eşinizin de çok masum olabileceğine inanmadım nedense. Kız mesafesini korumuyorsa eşiniz koruyacak en başından. Belki de aralarında bi ilişki var ve kız sizi ayırmak için ve adam kendisine kalsın diye sizin gözünüze sokmak için yaptı o hareketleri. Siz de rahatsız olup eşinize söyleyince kızı payladı daha dikkatli olması için.

aşağılanmak ve malum kadınlar sıfatında olmak hoşlarına gittiği için beraber oluyorlardır.
özgüvenleri ve kendi benlikleri o kadar yoktur ki başkasının koynunda ki adamla olabilirler.
onlar için tek kadın olmanın önemi yoktur adam gelip besliyo mu doyuruyo mu ona bakarlar yoksa metres olmus seks işcisi sıfatında olmus umurlarında değildir.

paranın tatlı geldiği zamanlar o kutsal ''aşığım ayrılamıyorum'' derler.

Yanlis iste tmm erkekte suclu ama boyle .........lar baska sitelerde(anladiniz siz )evli erkeklerle nasil kiristigini ovune ovune anlatiyo yani kisacasi kadinin dusmani yine baska bi kadin

hırsızin hic sucu yok zaten. neyse ki bazi arkadaslar yeterli aciklamayi yapmis. ovunerek anlatanlar icin de adam kendine sahip olsun evdeki karisinyla ilgilensin.

sevgili olabilirler, profilinde eşinin baş harfi varsa, eşin illaki biliyordur ve birşey demiyorsa kıza, muhtemelen sevgilidirler, sen bilmiyorsundur. bide kız eşine o kadar şeyi yaparken eşin napıyor

E siz demişsiniz ya, kimseyi "bulamamış" diye. Kendisine YÜZ VEREN bir erkek BULUNCA DA evli, bekar diye ayırmadan BULDUĞUNA şükretmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…