- 3 Mayıs 2018
- 49
- 21
- 3
- 32
- Konu Sahibi Avludakisesler
-
Söyledim benim basıma böyle bir şey gelse üzülmez misin dedim o da evlendiğinde kocanı elinde tutamazsan tabii başkasını bulur en büyük suç o kadının aldatılmalı hakediyor diyor anlayamıyorum hiçbirseyKusura bakmayin ama anneniz cok igrenc bisey yapiyor. ALLAH KORUSUN misal veriyorum kizinin basina boyle birsey gelse o kadinda bosan demiyormki seviyorum dese acaba nasil karsilar?cok acayip ben sevginin pad diye oldugunada inanmyorum zamanla tanirsin seversin evli oldugunu bildiyi biriyle niye sevmeye kalkmiski?cocukta degil yasini basini almis kadin. ne diyeyim Allah islah etsin
Ne diyeceğimi bilemiyorum artık öğrendiğimden beri kavga kıyamet yıldım ama artıkYazik kadin yuvasini kurtarmak icin senden yardim istemis
O kadina ve 2 cocuga yazik.
Demek ki bosanmak istemiyor kadin.
Annenle tekrar tekrar konus
Cocuklara yazik de ben de babasiz buyudum de.
Annen ve o adam yanlis yoldalar
Hic bir kadin aldatilmagi hak etmez ne olur olsun. Ne diyeyim Allah yardimciniz olsunSöyledim benim basıma böyle bir şey gelse üzülmez misin dedim o da evlendiğinde kocanı elinde tutamazsan tabii başkasını bulur en büyük suç o kadının aldatılmalı hakediyor diyor anlayamıyorum hiçbirsey
O adam elbet daha genç birisi ilgi gösterince annenizi şutlayacak.Bir de 4 5 ay önce 4000 liraya telefon almıştı baya sıkıştırdım nasıl aldın diye eve giren para belli hatta alsa bilirim kenarda param vardı dedi daha ne hediyeler altınlar saat vs karısını da gördüm halini eve doğru düzgün para vermiyormus babam bana para gönderiyor sesi kadın
Söyledim benim basıma böyle bir şey gelse üzülmez misin dedim o da evlendiğinde kocanı elinde tutamazsan tabii başkasını bulur en büyük suç o kadının aldatılmalı hakediyor diyor anlayamıyorum hiçbirsey
Ben böyle bir seye cesaret edememO adam elbet daha genç birisi ilgi gösterince annenizi şutlayacak.
Gönül eğlendiriyor işte sadakatsiz.
Evdeki altın saat vs al kadın bi daha gelirse ona ver annen sorarsa da haberim yok de.
Telefonunu da yanlışlıkla su dolu kaba düşür veya balkondan düşsün o telefon.
Ortada böyle pahada yüksek şeyler dönüyorken bir anda bunların yok olması aralarını bozar zaten.
Şahit olmaya devam mı edeceksiniz?Ben böyle bir seye cesaret edemem
Herkesin yapabileceklerinin sınırı vardır benim de öyle ne yapmamı tavsiye edersinizŞahit olmaya devam mı edeceksiniz?
Ben böyle bir seye cesaret edemem
Ne yapayım yani ?anneniz kadar cesur olun yeter
bu çok kötü birşey
Telefonu imha etmekle başlayın.Herkesin yapabileceklerinin sınırı vardır benim de öyle ne yapmamı tavsiye edersiniz
Ne yapayım yani ?
Tepkimi sert bir şekilde gösteriyorum Zatentepkini sert göster
valla ben evde yemek yerken bile acaba o adamın cocuklarının rıskındamı yiyorum diye şüphe ederim belk alısverişi falanda adam yapıyodur
Tepkimi sert bir şekilde gösteriyorum Zaten
Konuşmaya çalıştım kavga ettim elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım söz veriyor yine görüştüklerini öğreniyorum baska nasıl tepkimi koyabilirimnasıl mesela? kavga ederek??
Konuşmaya çalıştım kavga ettim elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım söz veriyor yine görüştüklerini öğreniyorum baska nasıl tepkimi koyabilirim
Annemin yaptığının yanlış olduğunu biliyorum ama ben fikir istiyorum ne yapabilirim diyeEvli insanlarla ilişki yaşayanları hiç anlamadım hiçte anlamayacağım .
İnsanlar heyecan , aşk adı altında belalarına depar atıyorlar haberleri yok .
Ne diyim Allah akıl , fikir , vicdan ve bir miktar mide versin .
Çalışıyorum ben ayda 2300 lira maaş alıyorummesela sen çalışıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?