Evli erkek meselesi

Söyledim benim basıma böyle bir şey gelse üzülmez misin dedim o da evlendiğinde kocanı elinde tutamazsan tabii başkasını bulur en büyük suç o kadının aldatılmalı hakediyor diyor anlayamıyorum hiçbirsey

Yazik kadin yuvasini kurtarmak icin senden yardim istemis

O kadina ve 2 cocuga yazik.
Demek ki bosanmak istemiyor kadin.

Annenle tekrar tekrar konus
Cocuklara yazik de ben de babasiz buyudum de.

Annen ve o adam yanlis yoldalar
Ne diyeceğimi bilemiyorum artık öğrendiğimden beri kavga kıyamet yıldım ama artık

Bir de 4 5 ay önce 4000 liraya telefon almıştı baya sıkıştırdım nasıl aldın diye eve giren para belli hatta alsa bilirim kenarda param vardı dedi daha ne hediyeler altınlar saat vs karısını da gördüm halini eve doğru düzgün para vermiyormus babam bana para gönderiyor sesi kadın

O adam elbet daha genç birisi ilgi gösterince annenizi şutlayacak.
Gönül eğlendiriyor işte sadakatsiz.
Evdeki altın saat vs al kadın bi daha gelirse ona ver annen sorarsa da haberim yok de.
Telefonunu da yanlışlıkla su dolu kaba düşür veya balkondan düşsün o telefon.
Ortada böyle pahada yüksek şeyler dönüyorken bir anda bunların yok olması aralarını bozar zaten.

Annen nasıl bir vicdana sahip yaa.
Ağlaması falan da timsah gözyaşıymış şu laflara bak.

Ben böyle bir seye cesaret edemem

Herkesin yapabileceklerinin sınırı vardır benim de öyle ne yapmamı tavsiye edersiniz
Telefonu imha etmekle başlayın.
Evet başka telefon mu yok sonuçta ama 4binlik telefon araları bozabilir.
Seyirci kalmaktan iyidir diye düşünüyorum

Evli insanlarla ilişki yaşayanları hiç anlamadım hiçte anlamayacağım .
İnsanlar heyecan , aşk adı altında belalarına depar atıyorlar haberleri yok .
Ne diyim Allah akıl , fikir , vicdan ve bir miktar mide versin .

Annemin yaptığının yanlış olduğunu biliyorum ama ben fikir istiyorum ne yapabilirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…