Evli Erkek Aşık olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de aklıma takılan yer o. Bilmiyorum bazen içim içimi yiyor.

yaaaa uzme kendini lutfen yipratma ama unutma ASKTA HER SEY MUBAHTIR.... guclu ol,stay strong yakinda aldatilan kandirilan ama paragoz olan kadinin pencesinden cekersin minik tatli kelebegini uzulme lutfen...

İnşallah evlenirsiniz. Tencere kapak.

Gurur duymuyorum asla. Ben defalarca kez konuşmayı kestim. Bu yüzden sırf ama hep tekrar başladı bir şeyler oldu. İnanın ben de istemezdim.

Konusmayi kesmis haliniz mi bu? Kararliliginizi gostermis haliniz mi bu? Zavalliligi birakin bence.

Zaten fix savunma istemezdim....ulen bizde oralardan geçtik kimse bize istemediğimiz bir şeyi yaptırmadı, size nasıl oluyor?
Ne istemicek bakmış adamda mal mülk var, eli yüzü de azcık düzgünse ben bunu kapayım, karısından da ayırayım, nikahı basabilirsem ne ala mala mülke konarım yok basamazsam kullandığım kadarıyla idare ederim demiş. Kadının çetin ceviz çıkacağını hesap etmemiş

Gurur duymuyorum asla. Ben defalarca kez konuşmayı kestim. Bu yüzden sırf ama hep tekrar başladı bir şeyler oldu. İnanın ben de istemezdim.
Siz istemeseydiniz başlamazdi hanımefendi.

İnternette tanıştığımız adamın sizin hayatınızda ne kadar bağlayıcılığı olabilir ki normalde?

Yokluk başka birşey demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…