Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

Geçen yıllarda KK da bir hatun iç çamaşırına bakıymış kocasının
sperm neyi arıyomuş hahaha

Psiko olcaz ogl bu kk kadınalrı yüüznden yeminle yaaa:mymeka:

zati psikosun cnm sen...kaç kere gördük...ama bu noktaya gelmezsin eminim...
hee bulunuyor.
hatta artıklardan fal bakıp kadının izine kadar ulaşılıyor.delikafadulden

yakında yapar bu kadınlar bekliyorum ben..

gebe bu falı bana da öğretmezsen kafanı gözünü yararım...çok merak ettim...

abartmayın bencede amaaa pek masum gelmedı bana..sonuctaa dus alırken ızın alcak halı yok..bıseylerı olamamş gıbı göstermesı süphe uyandırıo ..

Eşlerinize birazcık güvenseniz olmazmı ya,
bu karamsarlıkla bu evlilikler nasıl yürüyor,
nasıl mutlu olunuyor acaba???
rahat olun biraz,çok fazla büyütmüşsünüz bana göre....

ay inanmıyorum bide annenin evine mi gittin vayy anam vayyyy :ecrin_bebek:çocukluk yapma nolur..erkek ler hep yapar bunu senle yada sensiz hep yapar....

bu durum benim için can simidi oluyorken, cinsel hayatı normal olan çiftlerde sorun teşkil edebiliyor demek ki.

Şimdi şaka mı bu diycem kızacaksınız :kedi:
Diycem ama... şaka mı bu yav? kaydirigubbakcemile3

Birincisi, eşim istediği zaman duşa girebilir ki girer zaten..
Neden duşa girdin ne yaptın? falan diye sormak aklıma gelmedi bu güne kadar..

Gelse de, sen ne yaptın bakayım duşta..? gibi bir soru soramazdım, sorsam da terslenirim sanırım.:)

Sizin , yok banyo ıslaktı, havlular şöyleydi gibi olayı didiklemeniz bana tuhaf geldi açıkcası.
Hele ki bu sebepten evi terketmek, olayı biraz çocuk oyuncağına dönüştürdüğünüzü düşündürdü bana..

Biraz daha ilgili alakalı olun kocanızla, alışkanlığa dönüşmesi cinsel hayatınızı etkiler tabii ki ama abartmaya da gerek yok yaniiii..

Güzel arkadaşım şaka bi tarafa kızma bana ama... eşim neden işsiz diyeceğine, eşim neden bana senden isteseydim yapmazdın gibi bir cümle kurdu diyeceğine... yani aslında daha ciddi sorunların olduğu ortadayken, sen takıla takıla buna mı takıldın??

Bu da doğru..CADIARZU

Adamın canı çekmiş belki aniden,CADIARZU insanlık hali yav, sen de evde yokmuşsun, o da duşa girmiş..
Bu da bir ihtimal..

zati psikosun cnm sen...kaç kere gördük...ama bu noktaya gelmezsin eminim...

gebe bu falı bana da öğretmezsen kafanı gözünü yararım...çok merak ettim...

He kocanın donunu çıkarıp kirli sepetine atmasını beklicizz:))
sonrada bakiiiicizzz sperm neyim varmıı

heeee bu arada kocanın göbek delindeeeee pamuk birikiyomuşş
koca dışarda sevişip duş almış iseee o pamukçuk olmuyomuşş

akşam kocanıızn göbeeenee bakın heeeeeeeeeee

Bence bu karşısındaki insana sahip olduğunu düşünmekle alakalı , evlenince insan evde ne yaptığını rapor eden araştırmacı gazeteci istemez zannımca ; en azından ben istemem ...

Geçen yıllarda KK da bir hatun iç çamaşırına bakıymış kocasının
sperm neyi arıyomuş hahaha

Psiko olcaz ogl bu kk kadınalrı yüüznden yeminle yaaa:mymeka:

Ya sen onu bırak ben KK da şey okumuştum..kafamçokkarıştı

Arkadaşın biri kafaya takmış eşim aldatıyor mu acaba diye, kocasının testislerini kontrol ediyormuş o uyurken,kafamçokkarıştı aşağıdaysa, yeni boşalmışdelikafadulden falan filan diye..kafamçokkarıştı

Ohaa demiştim ya, aklıma hiç böyle kontroller gelmedi bugüne kadar..

Ya ben hep diyorum KK da öğrenmenin sonu yok diye.:lepi:

O arkadaş burayı okursa kusurabakmasın yani..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gereksiz bi tepki veriyosunuz bence insanlar her nekadar evli olsalarda bazı kendine ait özel anlar olabilir zevk meselesi adamcağız özlemiş yapmış hee ama onu yapıp seni ihmal ederse olay değişir yoksa böyle bi durumda evi terketmeler sanki sizi aldatmış gibi fevaren etmeler gereksiz şimdi siz sizi eliyle aldattı diye onuda kesmeye kalkmayınkaydirigubbakcemile3

eşin sana "senden isteseydim yapmazdın" demiş.daha bir şey aramaya gerek yok ki . bunun için biraz kendine dön bence. eşine biraz daha ilgi göstermelisin.

Bencede söylediklerine katılıyorumşakkıdıEşinde değilde kendisinde suçu araması gerekir:smiley-cool:

ayyy kusmak üzereyim ama neyse...
şimdi adam donunu attı, alıp inceleyecek miytim ne var ne yok diye...öğğğ....

yapmayın...bırakın adamı rahat...yok ille herşeyi didik didik edecem diyorsanız didiklemeye ayıracağınız vakti eşinize harcayın...adam nasılsa istemeyecektin gibi bişey demiş bakın...
püffff...daha neler görecez bu kkda...

sırnaşık şey sırnaşık şey

işsiz olduğu için, evde oturduğu için kocan banyo yapamaz mı ??
:sinifsinif:

kusura bakma ama bende konuların makara haline getirilmesinden nefret ediyorum amaaa
çok çok çok üzülerek ve dayanamayarak ve Bunuda duydum ya Gözüm aÇık gitmem diyerekten bir kahkaha patlatıcam ahahahahah :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

Hee yaaaa
Kocanın sırtında tırmık izi arayanlar

donunda sperm kalıntısı arıyanlar

banyoya girmişmi diye havluları kontrol edenler

Kocanın göbende pamukçuk varmı dışarda duş almışmı diyee bakanlarrrr

Testisi aşağıdamı diye kontrol edenler..

hee bide iççamaşırlarını tersmi giymiş diye bakanlarr

Kendinize özgüveniniz olsun yada az kocanıza güvenin
zira evlilik böyle yürümez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…