Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

abartilacak, tartisma cikaracak kadar önemli bisey yok ortada...
kendi isini kendi görmüs....
bi baskasiyla yakalarsan eger(Allah korusun),o zaman istedigin gibi davranabilirsin

eşin sana "senden isteseydim yapmazdın" demiş.daha bir şey aramaya gerek yok ki . bunun için biraz kendine dön bence. eşine biraz daha ilgi göstermelisin.

eşin sana "senden isteseydim yapmazdın" demiş.daha bir şey aramaya gerek yok ki . bunun için biraz kendine dön bence. eşine biraz daha ilgi göstermelisin.

Bencede...Adamda kendi işini görmüş.bırak yapsın..abartışcak bişi değil
alışkanlık haline getirir ise kork cnm...

Bide sorma bu tip şeyleri hiç hoş değil yaa...

Yahu öyle bir anlatmışsınızki okurken sanki adam eve başka bir kadın aldı da sizi aldattı sandım.
Bırakın yapsın yahu ne var bunda, ısrarla soruyor, dedektif gibi iz sürüyorsunuz.
Demekki o an canı istemiş sizde yoksunuz kendi işini kendisi halletmiş neden bu kadar büyütüyorsunuz ki?
Erkekleri böyle şeylerle sıkmayın çünkü gerçekten boşuna üzülüyor ve tavır koyuyorsunuz.

annenlere ne gidicen

direkt bosan ,dava ac

bunun neresi aldatma yahu yapma Allah askina ,dis kavugunu doldurmucak sey diye buna derler sanirim akannehir

bu olayı kendine dert edinme.Hayatta neler oluyor .Bu tür şeyler için içine kurt düşürme.

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ayol sizde ne dedktifmissiniz havlulari falan kontrol etmek kimin aklina gelir
benim esim sabah aksam dus alir yani ben aldatilsam hic fark etmem zalak gibisositososito

kendi kendine evinde yapmış........
ortalıgıda toplamış..........
oh sende geç keyfine bak bence cu kadarda abartma........
hele ailemin yanına gidicem demen hiç hoş degil ......
mazeretin ne olcak.......
şükret ki başkasıyla yapmamış.......

ben bunu bu kadar büyütmenizin yanlış olduğunu düşünüyorum..aldatmak değil ki bu..siz yokken eve bi kadın getirmemişki sizi aldatsın..yokmuşsunuz evde ve bu şekilde kendi cinsel isteğini karşılamış..bi olumsuzluk görmüyorum bunda

Geçen yıllarda KK da bir hatun iç çamaşırına bakıymış kocasının
sperm neyi arıyomuş hahaha

Psiko olcaz ogl bu kk kadınalrı yüüznden yeminle yaaa:mymeka:

fazla tepkı vermısın arkadasım

sende evde yokmusun demekkı canı ıstemıs ve yapmıs

gayet dogal degıl mı ?

evlı erkek masturbasyon yapamaz dıye bırsey olmaz bana gore tabıı....

ama sen yok ılla yapamaz dıyorsan

evde dedektıflık yapıcagına esınle ılgılen...senden ıstesem yapmazdın dıye bır cumle kurmasın.....

Geçen yıllarda KK da bir hatun iç çamaşırına bakıymış kocasının
sperm neyi arıyomuş hahaha

Psiko olcaz ogl bu kk kadınalrı yüüznden yeminle yaaa:mymeka:

öyle bakinca bulunuyomukiakannehir
hadi bulunuyo diyelim
adam isini görünce pis pis icine koycek degilya:kedi:
tövbe tövbe ceza yiycem yine durduk yere:umursamaz:

öyle bakinca bulunuyomukiakannehir
hadi bulunuyo diyelim
adam isini görünce pis pis icine koycek degilya:kedi:
tövbe tövbe ceza yiycem yine durduk yere:umursamaz:

hee bulunuyor.
hatta artıklardan fal bakıp kadının izine kadar ulaşılıyor.delikafadulden

yakında yapar bu kadınlar bekliyorum ben..

bencede yapabilir ne yani sen hiç yapmadın mı :kedi: bence boşuna kendini üzüyorsun....

tepkiniz gerçeken de fazla...
ona cazip gelmiyor ama yetmediğiniz gibi bir durum yok ortada...
siz böyle düşünüp ,tepkilisiniz ama,bu bir çoğunda bir alışkanlık,istek.. zaman zaman da olsa ellerinde çitileme ihtiyacı duyabilir ve arzulayabilirler...

ay bende kızarım böyle şeylere....

da sen fazla uzatmışsın...

annenin evine gitmek falan..

bidaha yapmaz merak etme..

bunca sorgudan sonra...

aaah ah zavallı biricik kocacığım. 1,5 yıl ben vajinismus olduğum için; temmuzdan beri de hamile olduğum sonrasında boş gebelik olduğu anlaşıldığı ve kürtaj olduğum için yani totalde 2,5 yıllık evlilikte 2 yıl kadar seni topik konusu duruma mahkum ettiğim için kendime kızıyorum. neyse ki sen sadakatli bir insansın ve bunu başkalarıyla yapmadın, yani inşallah yapmamışsındır, yoksaklava::asigim:

bencede kırılması normal
ama anne evine gidecek kadarda abartılacak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…