• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

selinaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
8
0
86
İstanbul
arkadaslar akıl verın bana ne olur 4 yıllık evliyim 1 yasında kızım var dun evde deıldım bır kac saatlıgıne dbı tanıdıga gıttım kayınvalıdemle eve dondugumde esım banyo yapmıs hayatta yapmadıgı sey banyoyu duzenlı bırakması havluları bır tarafa atmaması havlular ıslak ıslak katlanmıs herseye normal susu vermıs anlasılmasın dıye tabı benım gozumden kacarmı analdım ve sordum ısrar ettım cunku normalde durup dururken banyo yapmaz suan işsiz oldugu için butun gun evde beraberız neden yaptıgını anladım bahaneler falan buldu sonunda kabul etti kendi kendine yaptıgını kızdım hala su yuzune cıkmaya calısdı sonrada senın bukadar kızcagını bılsem yapmazdım daha oncede sen evdeykende yapmısdım falan fılann isde senden ısteseydım yapmazdın bahanesını cıkardı ortaya off kızlar cok canım sıkıldı evlı bır erkegın kendıkendı ne yapması ban hıc normal gelmıyyor helekı boyle ben evde olmadıgımda rakamdan fırsat kollması cok zouma gıttı apım ben sımdı sız olsanız napardınız evlı erkek neden boyle bır ıhtıyac duysun oysa ben herzeman gonlunu yaptım anlamıyorum cok abartmıyorum degılmı aslında aılemın yanına gıtmeyı dusundum 2 saatlık yol farklı sehırde bayramda gıttık 1 hafta kaldık arası fazla gecmedı sımdı gıtsem anlarlar işsiz oldugu ıcın nedne bıraktın geldın derler acıklasam acıklancak bısey deıl kıme ne dıye bılıırmkı

Son düzenleyen: Moderatör:
bence tepkin fazla olmuş..
abartıp seni ihmal etmediği sürece yapsın ne varki?:1ninca:
yani benim için sanırım sorun olmaz,kavga konusu haline getirmezdim ben bunu..
kendini nimetten niye saydırayımki??:ecrin_bebek:
kendi kendini tatmin etme yoluna gidiyorsa o kaybetmiştir o zevki,ben değil..sorun değil:delphin:

kendi kendine,ne yapmış mastürbasyondan mı bahsediyosun eğer öyleyse o zaten kendi kendine olur. Niye senin gitmeni fırsat kollasın banyoyu ıslak bıraksın falan, sanki başka kadınla seni aldatıyormuş gibi konuşmuşsun. Eşin normalde banyo yapmıyor mu da banyo yaptığı zaman bu işlerle açıklıyorsun. Benimle olmuyorda mastürbasyonu tercih ediyor desen anlarımda öyle bişey yoksa ne bu takipler, havlu ıslak mı diye bakmalar, kusura bakma canım ama aşırı abartmışsın, hoşuna gitmeyebilir ama senin davranışların konuşmaların sanki seni başka kadınlarla aldatmış gibi, cep telefonunuda kontrol et istersen adamın, belki ordanda bi ipucu yakalarsınkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
gereksiz tepki veriyorsunuz bence.....sonuçta aldatma olayı yok,eşiniz istek duymuş ve yapabileceği en masum şeyi yapmış,çoğu erkekte bunu yapar....yeterki 3. şahıslarla alakalı birşey olmasın....

gereksiz bir şey yapmış olabilir ama aldatmakla ne ilgisi var ki adamın canı istemiş ve evde yokmuşsunuz beklememiş cokcok abartmışsınız bence de...

yani kocanız mastürbasyon yaptı diye ailenizin yanına gitmeyi mi düşündünüz??
yapmayın, bu kadar da büyütmeyin yani.
ben farketsem konusunu bile yapmam bunun..
kendi işini kendi halletmek istemiş der geçerim..

Bu yüzdenmi boşanmayı düşünüyorsunuz!
Enteresan..Ayy bide ısrar ediyorsunuz yaptınmı yapmadınmı diyee
Nasıl yapıyosunuz ya, ben kocam bile olsa utanırım sormaya...enteresan

evet aynen..
ayy düşünsene adam odadan odaya gidiyor, sen peşinde yaptın mı bak doğru söyle diye dürtüklüyorsun..
cidden bende feci utanırım..

evet aynen..
ayy düşünsene adam odadan odaya gidiyor, sen peşinde yaptın mı bak doğru söyle diye dürtüklüyorsun..

He ben hiç düşünemiyorum...''Kemal mastürbasyonmu yaptın niye yaptın ben ne güne duruyorum'' hehe
Hee hakkat feci ya

evet aynen..

bende çok utanırım imkansız yanisormam bile
yapmışsa yapmıştır kendi kaybeder de ben senin Allah korusun gerçekten aldatsa nasıl bir tepki vereceğini kestiremedim doğrusu

aldatmayla ne alakası var hayatım.. bazan erkekler böyle şeyler isteyebilir bence :)

yalnız olunca şeytan dürtmüş bence doğal takma kafanı :)

bencede abartmışsınız aklına neler sokuyorsunuz adamın keşke görmezlkten gelseymişiniz çok basit erkekler için bence hepsde yapıyodur yani

EĞer senın yerıne mastÜrbasyonu tercıh edıyor ve sık sık yapıyorsa ozaman tepkı gÖstermen normal
ama arada bır ıse olabılır cnm bı terslık gÖremedım ben.
Önemlı olan alıŞkanlık halıne getırmesın

arkadaşlar gereksiz bir şey yapmış diyorlarda,bu adam evli,masturbasyona ihtiyacı yok.eşi varken bundan zevk almaz.
ama arkadaş üzerine fazla gitmiş,onu utandırmış bir daha evde de yapmaz,gider dışarıda halleder işini.
bence bir erkek evde karısı dururken kendi kendini tatmin yoluna gidiyorsa ya karısı ona istediği zevki verememiştir ya da eşi ile beraber olmaktan adam zevk duymaz.
ben hatayı kadında buluyorum.bu konuda açık olun adamın fantezisi vardır belki sana açılamaz.erkek milletini çok ihmal etmeye gelmez canım.
bugün kendi kendine yarın başka birileriyle.bu işler böyledir.

evet aynen..

bi çocuğa yaramazlık yaptı diye hesap sorar gibi olmuş, doğruyu söyle bak dövmicem
bide sadece sorsa iyi, havlular katlıydı ama ıslaktı, evde herşey normal süsü vermiş vs... garip kontroller

Son düzenleme:
abartılcak dert edilcek bişey yok ortada...
sonuçta rüyalanmışta olabilirdi? cinsel dürtülerin ne zaman nasıl ortaya çıkacağı belli olmuyo bazen..
demekki adamı dürtmüşler sende evde yokmuşsun o da başının çaresine bakmış...

arkadaşlar gereksiz bir şey yapmış diyorlarda,bu adam evli,masturbasyona ihtiyacı yok.eşi varken bundan zevk almaz.
ama arkadaş üzerine fazla gitmiş,onu utandırmış bir daha evde de yapmaz,gider dışarıda halleder işini.
bence bir erkek evde karısı dururken kendi kendini tatmin yoluna gidiyorsa ya karısı ona istediği zevki verememiştir ya da eşi ile beraber olmaktan adam zevk duymaz.
ben hatayı kadında buluyorum.bu konuda açık olun adamın fantezisi vardır belki sana açılamaz.erkek milletini çok ihmal etmeye gelmez canım.
bugün kendi kendine yarın başka birileriyle.bu işler böyledir.

hmm ilginç..CADIARZU
yani aldatmanın ilk adımı mastürbasyondan geçiyor demek ki.
adam niye kendi kendisinden kıskanılsın ki.
kendi bedeninde dokunan kendisi sonuçta başka kadın değil.

şahsen benim de o an canım istemiyor ve kendi kendini tamin ettiğini farkediyorsam değil kızmak evi terketmeyi düşünmek, sevinirim bile..

ssanırım potansiyel aldatılmaya müsait kadın oluyorum bu durumda..
:delphin:

Yaw bacim bu yüzdenmi ailenin yanina gideceksin....Yapma Allahsen:hulya:

Bir nevi aliskanlik bu erkeklerde....evlenmeden öncede herifler hep Elisabet durumunda olduklari icin bazen evlendikten sonrada buna ihtiyac duyabiliyorlar herhalde...:delphin:

Tepkini koydun...gerisi ona kalmis....:kahve:

Back