arkadaslar akıl verın bana ne olur 4 yıllık evliyim 1 yasında kızım var dun evde deıldım bır kac saatlıgıne dbı tanıdıga gıttım kayınvalıdemle eve dondugumde esım banyo yapmıs hayatta yapmadıgı sey banyoyu duzenlı bırakması havluları bır tarafa atmaması havlular ıslak ıslak katlanmıs herseye normal susu vermıs anlasılmasın dıye tabı benım gozumden kacarmı analdım ve sordum ısrar ettım cunku normalde durup dururken banyo yapmaz suan işsiz oldugu için butun gun evde beraberız neden yaptıgını anladım bahaneler falan buldu sonunda kabul etti kendi kendine yaptıgını kızdım hala su yuzune cıkmaya calısdı sonrada senın bukadar kızcagını bılsem yapmazdım daha oncede sen evdeykende yapmısdım falan fılann isde senden ısteseydım yapmazdın bahanesını cıkardı ortaya off kızlar cok canım sıkıldı evlı bır erkegın kendıkendı ne yapması ban hıc normal gelmıyyor helekı boyle ben evde olmadıgımda rakamdan fırsat kollması cok zouma gıttı apım ben sımdı sız olsanız napardınız evlı erkek neden boyle bır ıhtıyac duysun oysa ben herzeman gonlunu yaptım anlamıyorum cok abartmıyorum degılmı aslında aılemın yanına gıtmeyı dusundum 2 saatlık yol farklı sehırde bayramda gıttık 1 hafta kaldık arası fazla gecmedı sımdı gıtsem anlarlar işsiz oldugu ıcın nedne bıraktın geldın derler acıklasam acıklancak bısey deıl kıme ne dıye bılıırmkı
Son düzenleyen: Moderatör: