• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Adam evden gitti diyon da belki karisi ogrendikten sonra kovmustur evden.. ortak arkadasa ne kadar guveniyon ki adamin evli oldugunu bildigi halde saklamis... belki adam su anda karisina yalvariyor affet eve doneyim diye.. git birde karisina sor bence sen.. yalanci ortak arkadasa degil...bosarsa kadin bunu bosar... evden gitmis tamam ama nasil

Ben sadece bayanlardan fikir almak istedim ama sürekli haberin vardı evliliğinden metres diyorsunuz
Peki istenmeyen eşi gurursuz değil mi
Karşısında başka bir bayana ondan nefret ettiğini söyleyen biri var evi terkeden
Ayrılmaları doğru değil mi zaten sevilmiyor ki ne bekliyor bu adamdan artık

Hanımlar ortak arkadaşımızla aynı şirketteyiz öğle yemeğine beraber çıkalım dedim konuşmak için
Son durum nedir diye ilk kez sordum benden umutlanmasın diye
Bana dediği şu 1 aydır annesinin evinde yaşıyor eşi neden böyle bişey oldu diye sorduğunda başkasına aşık oldum ve sana olan sevgim bitti anlaşmalı boşanalım uzatma demiş
Eşi de asla boşanmam demiş o da kendin bilirsin benim kararım kesin 10 yıl bile sürse istemiyorum demiş
Bunda benim suçum ne söyleyin
Neden anlasmali bosanacakmis aldatma degil mi bu? Sana metres denmesini istemiyorsan kadinla gorus bosanmalarini kolaylastiracak kanitlari ver bosansinlar sonra bu adamcigin sevgilisi mi oluyorsun karisimi oluyorsun ne olursan ol

bakin anlamadiginiz su,

bu adamla bu kadini birileri zorla nikah masasina oturtmadi degil mi,
o cocuk da tecavuz cocugu degil,

bir sekilde bu insanlar, sevdiler guvendiler, sevistiler, gelecege yonelik planlar yaptilar.

Sonra sevgi bitti diyor adam,
evet olabilir bitebilir,
cok dogal bir sey.

Ama bu sevgisi biten adam,
yillardir birlikte oldugu cocugunun annesi, kendi esi olan kadindan nasil ayriliyor bakar misiniz?
Once aldatiyor, aldattigi kadina, arkadaslarina esinin dedikodusunu yapiyor, ozel hayatini anlatiyor.
sonra kucucuk cocukla terk ediyor, anlasmali bosanmaya zorluyor,
zaten evliyken de cocugu ile ilgili olmayan bu adam, sadece esini degil cocugunu da terk ediyor.

sizin sucunuz da bu adama guzelleme yapmak,
bu vicdansizliga ortak olmak,
sozde aski dunyadaki en degerli duygulardan onde tutmak, guven gibi, onur gibi, verdigin sozleri tutmak gibi.

Elbette insan bosanabilir, ama her seyin bir usulu vardir.
O anlatmadı evli olduğunu fakat boşanacağını söyledi ben de benim yüzümden mi diye sordum o da hayır zaten çoçuğum icin devam ediyordum dedi,sen olmasan da boşanırdım ama belki daha uzun bi zamanımı alırdı dedi ve yanlış olduğunu söyledim 4 ay icin gerek Yok sana kızmadım İnan dedim
O da bana karısının onu çok bunalttıgını okumuş bir insan dahi olsa kendini hiç yetistiremedigini onu boğduğunu ona bakınca hiçbirsey hissetmediğini falan anlattı arkasından konuşmak mı bu

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?

Bana yapmak istediğin bir itiraf var mı ?

O anlatmadı evli olduğunu fakat boşanacağını söyledi ben de benim yüzümden mi diye sordum o da hayır zaten çoçuğum icin devam ediyordum dedi,sen olmasan da boşanırdım ama belki daha uzun bi zamanımı alırdı dedi ve yanlış olduğunu söyledim 4 ay icin gerek Yok sana kızmadım İnan dedim
O da bana karısının onu çok bunalttıgını okumuş bir insan dahi olsa kendini hiç yetistiremedigini onu boğduğunu ona bakınca hiçbirsey hissetmediğini falan anlattı arkasından konuşmak mı bu

degil mi :KK57:

yahu adam bu kadinla evlenmis,
bakin evlenmek o kadar kolay bir mesele degil,
evlenmek icin kirk takla atilir,
adam o kirk taklayi atip evlendigi kisi icin bunlari soyluyor, nasil bu adama saygi duyulabilir.

ben eski sevgilileri hakkinda konusan kisilerden bile sogurum,
insan kendisine saygisindan,
benim eskim diye dusunerek hic olmadi cenesini kapatir.

gerci siz sadece aski umursuyorsunuz,
o yuzden benim yazdiklarimdan bir sey anlayamiyorsunuz,
zira ben saygidan, durustlukten, onurdan bahsediyorum.

Senin yapman gereken bu saatten sonra bosansa dahi barismamak bunu senin icin soyluyorum.. cunku adam sana yalan soylemis... en basindan evliyim kabul edersen diye gelse yine yanlis bir insan ama enazindan durust dersin.. yada karisina evliligimiz kotu ayrilalim dese aldatmasa kadin basta zorlada bile sonunda kabul eder... yaptigi buyuk yanlis.. bu adam ilede seni de aldatabilir...

Nekadar şanslısınız bir bilseniz.Bir abiniz var bir babanız ve bir anneniz,kızabilceğiniz,küsebilceğiniz,size yanlış cümleler kuran bi aileniz..diceksiniz deli misiniz,keşke babam kardeşim vefat etmeseydi de genç yaşta,bana en büyük hakaretleri yapsalardı,beni hiç sevmeselerdi,duvar diplerinde kalsaydım yine canları sağ olsaydı,belki de hayat böyle bişey birbirini sevmeyenleri ayırmıyor,sevenler hep gidiyor...

Ama senin yüzünden bir çocuk babasından uzak kalacak.

Aynısı başıma geldi 10 senelik bi ilişkim vardı maddi olarak sömürüldüm gitti başka birini buldu beni aldattı hırslandım adam anneme telefon açıp kızını al başımdan sevmiyorum onu bile dedi,ilk 1 sene hep kendimi onun gözünden gördüm aptal kullanılmış saf aşık
Sonra düşündüm kim zararlı bu işte kim kötü kim yalancı,ve dedim ki kurtulmuşum bukadar kötüyü nereye kadar taşırdım ve böyle bir insanı haketmiyorum çünkü ben iyiyim dedim
Aradan 3 yıl geçti aradı beni yalvardı affetmemi istedi ama soğudum o insanı artık tanıdım
Şuan güzel bir birlikteliğim var
İyi bir insan merhametli ondan bin kat akıllı gururlu
O da daha bu sene benden umudu kesip Gitti o kızla evlendi
Evli çocuklu değilken seni aldatan adamın peşinden koşan gurursuz sen, başka kadının hayatını mahvedip, bir de ona gurursuz diyecek kadar küstahsın.

. Adamın karısıyla arası gayet iyi bence.Yazdığu hikayeleri senin gibi kaç kıza okuyor Allah bilir. Cinselliği de teklif etmiyor, çünkü senin gibiler koşa koşa yem olmaya gitmeye dünden razı.

4 ay boyunca evli olduğunu söylemeyip sizinle flört eden birine güvenebilecek misiniz gerçekten

deşifre oldu bile .... şimdi gidin o hesap ile açtığı konular ile bu konuyu karşılaştırın. çelişkileri vurun yüzüne ....

Bu yaptığım mobbing değil, bu yapılan gerçeklerin tokat gibi bazen hatırlatılması.

hepimizin başına gelebilir ama unutma insan suya düştüğü için değil sudan çıkamadığı için boğulur

Linç yemeyi seviyorsunuz aslında doğru bir tanedir çok da kolaydır bilmek nefsine hakim ol yasak olanın cazibesine kapılma bir diğeri boşanacak olsa boşanmış olurdu çoktan eşine haber vericem bu durumu de seni tehdit bile edebilir söyleme diye gerçek yüzünü görürsün

deşifre oldu bile .... şimdi gidin o hesap ile açtığı konular ile bu konuyu karşılaştırın. çelişkileri vurun yüzüne ....

Bu yaptığım mobbing değil, bu yapılan gerçeklerin tokat gibi bazen hatırlatılması.
Neyse.
Rahatladım.
En azından hikaye yazan bir ruh hastası olduğu ortaya çıktı.

Evet vu dataylari vermesi arkadan konusmak... duzgun olan insan ozelini anlatmaz soruldugunda anlasamiyoruz bu yuzden ayrilicaz bitti... ve sadece karisini sucluyor beni bunaltti filan diye.. bunaltti ama niye guvenmiyor demek ki... eltimin kocasi da boyle diyo bize eltim icin beni bunaltiyo yok rahat vermiyo yok bir yere gidiyom on defa ariyo peki niye yapiyo cunku kayinbiraderim zamaninda aldatmis ve kumar oynayan biri... evlerine gittigimizde o anda ortaya cikti adam bir haftadir her gun sabah ise diye cikiyo evden meger 1 haftadir coktan isten ayrilmis ama kadina 1 haftadir hergun ise gidiyom diye yslan soyluyo evden cikip gidiyor.. aksam is cikisi saatinde eve geliyo... simdi bu kadin buna nasil guvensin.. tabi ki surekli arar nerdesin diye

Back
X