• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Sevgili denizcemre, madem durumunuz normal, vicdanınız rahat neden burdasınız?? Etik ve ahlaken yanlışın içinde olduğunuz gerçeğini aşkınız değiştirmez
Ben sadece bayanlardan fikir almak istedim ama sürekli haberin vardı evliliğinden metres diyorsunuz
Peki istenmeyen eşi gurursuz değil mi
Karşısında başka bir bayana ondan nefret ettiğini söyleyen biri var evi terkeden
Ayrılmaları doğru değil mi zaten sevilmiyor ki ne bekliyor bu adamdan artık

Bana neden hakaret ettiğinizi anlamıyorum
Karısını 1 aydır terketmiş
Ben kimseye terket demedim aksine geri çekildim ama kararını vermiş
Boşandıktan sonra neden sevdiğim insanı bırakıyım
Ben de kadınım ben de sevdim neden boşandıktan sonra bekar bi adamla devam etmiyim
Bekle boşanır beklee.. seninle evlenmek için boşanır kesin bekle.. Öyle anca bekler metres sıfatıyla yaşarsın.. Haa ne zamana kadar mı? Adam senden sıkılıp senin gibi yeni birini bulana kadar..

Ben de kadınım ben de sevdim neden boşandıktan sonra bekar bi adamla devam etmiyim

iyi de tatlım bu adam seni bekarım diye kandırmadı mıı böylelikle karısını da aldatmadı mıı niye bu kadar zorluyosun ya

Ben sadece bayanlardan fikir almak istedim ama sürekli haberin vardı evliliğinden metres diyorsunuz
Karşısında başka bir bayana ondan nefret ettiğini söyleyen biri var evi terkeden

1 yasinda cocugu oldugu icin onu dusunuyordur belki

es secerken herhangi bir kriteriniz var mi merak ettim;

evli,
karaktersiz,
cocuguna ilgisiz,
8 yillik esinin dedikodusunu ona buna yapan
arkadaslari da kendi gibi karaktersiz
...

İstenmeyen eş olduğunu sanıyorsunuz. Kaldı ki anasının ak sütü gibi helali, kocası. Sadece şu soruma cvp verin lütfen. Bebeği için evliliğini kurtarmaya çalışan bir kadın gurursuzsa , bu durumda siz ne oluyorsunuz?

Konuyu okuyalı bir saat olmadı. Bir paket sigarayı iki günde zor içen ben, sinirden 13 tane sigara içmişim. Yaşayan kadını düşünemiyorum.

insan o kadinla konusurken sinirleniyor degil mi,

ben sinirlenmiyorum da,
cunku gercekten layiklarinin bu olduguna inaniyorum,

evet es once cok uzulecek ama sonrasi onun icin cok daha hayirli olacak.

benim yakin akrabalarimda var,
adamin 5 cocugu, kadinin 2 cocugu varken asik oluyorlar,
boyle konu sahibininki gibi boyuk bir ask,
cocuklari ve eski esleri birakip kacip evleniyorlar.

o eski es o 5 cocuga bakiyor, okutuyor buyutuyor da,
bu iki karaktersiz, sonradan yaptiklari ortak cocuklarina guzel bir gelecek kuramiyorlar, onlari da kendi cukurlarina cekiyorlar.

Ama konu sahibine değil, esas kadına beddua ediyorsunuz. Esas kadının bebeği ile birlikte bu hayasızlıklardan kurtulmasını dilerim. Konu sahibi için diyecek bişey yok, baştan taviz verip evli iken birlikte olmuş. Üstelik annesiyle tanıştırmış. O beyefendi düzgün adam da, beraber olmaları durumunda hunharca düzgünlüğünü yaşatır konu sahibine.
Maksat konu sahibine de yar olmasın.
O düzgün(!), ahlaklı(!) herif başkasını bulur er geç.

hepte ayni yalan bu erkeklere bi kitap cikarmak lazim iki kadin nasi idare edilir.hangisine sorsan karimi sevmiyorun bosanacagim ben aski sende buldum bla bla blaaaa...allah askina yasinizi bilmiyorum ama yasiniz kucuk olsa hadi derim cocuk akli.ortalikta binlerce erkek var merak etme hepsi az cok birbirine benziyor.git baska birini bul unutursun millet bosanip unutuyor sende unuturrsun

Hanımlar ortak arkadaşımızla aynı şirketteyiz öğle yemeğine beraber çıkalım dedim konuşmak için
Son durum nedir diye ilk kez sordum benden umutlanmasın diye
Bana dediği şu 1 aydır annesinin evinde yaşıyor eşi neden böyle bişey oldu diye sorduğunda başkasına aşık oldum ve sana olan sevgim bitti anlaşmalı boşanalım uzatma demiş
Eşi de asla boşanmam demiş o da kendin bilirsin benim kararım kesin 10 yıl bile sürse istemiyorum demiş
Bunda benim suçum ne söyleyin

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
sana bunları söylerken karısıyla çatır çutur sevişip ikinci çocuğu yapmaya çalışıyordur..

not: ortak arkadaşınızda az ...........k değilmiş hani:işsiz:

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Ortak arkadaş da az değilmiş,napıo evlı adama kız mı ayarlıyo?
Zaten bunların arasında karısını seven yok.
Sen olma bi zahmet!
Daha souyor musun napim diye??:sopa:

Metressin.
Hakaret değil gerçek.

Kk da gördük ki kadınlar artık metresliğiyle övünür olmuş.

Böyle medeniyetin içine tüküreyim.

Ben hiçbirzaman aramadım onu nerdesin napıyorsun demedim o arayınca görüşmek isteyince görüştük o yüzden anlamadım evli
Olduğunu,bana hatta hiç mi özlemiyorsun beni dedi rahatsızlık vermek istemiyorum dedim işin gücün var dedim,işte o gün bana söyledi evli olduğunu
Hayatımı zehir etti bu kadın dedi durmadan arar kıskanır konuşur bıktırır okadar yoruldum ki sende buldum huzuru sessizliği sevgiyi dedi
kendimi o kadinin yerine koydum sizi bogmak isterdim.utanmadan bide gelmis size anlatiyor pislik herif sen git evlen bununla bi kac yila sana takar boynuzlari.yeni sevgilisine anlatir seni

Ulan işe bak.
Elin kalt.ğı gelmiş. Nikahlı kocası için hesap soruyor.

Yuh!!!

Hanımlar ortak arkadaşımızla aynı şirketteyiz öğle yemeğine beraber çıkalım dedim konuşmak için
Son durum nedir diye ilk kez sordum benden umutlanmasın diye
Bana dediği şu 1 aydır annesinin evinde yaşıyor eşi neden böyle bişey oldu diye sorduğunda başkasına aşık oldum ve sana olan sevgim bitti anlaşmalı boşanalım uzatma demiş
Eşi de asla boşanmam demiş o da kendin bilirsin benim kararım kesin 10 yıl bile sürse istemiyorum demiş
Bunda benim suçum ne söyleyin

Evli olduğunu bile bile beraber olmayı sindirmeniz ve başka bir kadının hakkına girip vebalini almanız.

Back
X