• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Metres değilim 1 aydır görüşmüyorum zaten o da hemen evi terketmiş
Boşanmak icin karısını ikna etcegini ama suan ikna olmadığını eninde sonunda olacağını söyledi
O zaman hemen boşansın seni alsın. Burda dertlerini açacağın konuları da sabırsızlıkla bekliyorum.

Hayatımı zehir etti bu kadın dedi durmadan arar kıskanır konuşur bıktırır okadar yoruldum ki sende buldum huzuru sessizliği sevgiyi dedi
Aman da ne romantik, ne duygusal... Ya geçin bunları. Karısını aldatan adam başka ne diyecekti? Kurulu düzenim var ama rutine bindi, çok sıkıldım, eh vicdan ve ahlak bende bulunmadığı için de karımdan habersiz macera arayışına çıktım, onu da sende buldum, der miydi sizce?

Sen olmasan karısına geri dönecek emin ol
birlikte olursanız da bir süre sonra seni de bırakıcak karısını bıraktığı gibi

Bekle güzelim sen karısı ikna olur :) yavrum yapmayın bunu kendinize. Hadi diyelim boşandı, bu kadar mı erkek yok ki kendine evlenmiş boşanmış bir adamı layık görüyorsun. Git mis gibi bekar birini bul, onunla sıfırdan güzel bir hayat kur.

1 aydır annesiyle kalıyormuş evi terketmiş
Karısından tiksindindiği söyledi bana ağzını açınca sesini duyunca oda değiştiriyorum dedi
Aynı yatağa dahi girmiyorum artık ağlaması bile umrumda değil okadar sevgim merhametim bitti dedi
Evleri ayırdığına göre durum ciddi demekki sen yinede ağırdan al canım sonradan üzülmemek için.

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?

Ortak arkadaş varken etrafında düşman aramaya gerek yok..
Buna uygun bir söz varda burası uygun değil maalesef.

Ben hiçbirzaman aramadım onu nerdesin napıyorsun demedim o arayınca görüşmek isteyince görüştük o yüzden anlamadım evli
Olduğunu,bana hatta hiç mi özlemiyorsun beni dedi rahatsızlık vermek istemiyorum dedim işin gücün var dedim,işte o gün bana söyledi evli olduğunu
Hayatımı zehir etti bu kadın dedi durmadan arar kıskanır konuşur bıktırır okadar yoruldum ki sende buldum huzuru sessizliği sevgiyi dedi

siz bukadar ''cool'' takıldığınız halde karısı öyle davranıyorsa bilin ki sizden başka kırıştırdığı kadınlar var...

Ya ne diyecekti ? güzelim tek eşlilik bana göre değil sende mutlu ol bende , hatta başkalarınıda katalım mutluluk oyunlarımıza haz odaklı yaşayalım boşveeeerrr insan olduğumu eş oldğumu ''baba'' olduğumu önemsemiyorum tatlım. mı diyecekti ???

Tamam bebeğim, görüşme sen.
Madem boşanacakmış mutsuzmuş seninle alakası yokmuş.
Boşansın görüşmeye başla.

Şu süreçte gerçekten seninle ilgisi olmasa bile görüşürsen, bu bitiş hep senden bilinecek ben sana söyleyeyim.
Uğraşırsın bak yıllarca.
Çok düz mantık ''evli olduğun için görüşemeyiz normal olarak,,,he madem boşancan boşan gel'' bu kadar.

Boşanmak icin karısını ikna etcegini ama suan ikna olmadığını eninde sonunda olacağını söyledi
Çekişmeli boşanma diye bir şey var biliyor musunuz? Boşanmak isteyen illa diğerini ikna etmek zorunda değil.
Mutlaka terk etmiştir evi, çünkü sizinle aylarca görüşürken terketmek aklına gelmemişti!
Saf mısınız saf numarası mı yapıyorsunuz anlamadım.
Sözde romantik hikayenize destekçi çıkmaz buradan.

Tut ki karısı ikna oldu boşandılaaarrrr.....ee ne oldu şimdi o gelişme o adinin karısını aldatan bir pislikten ibaret olduğu gerçeğini değiştir di mi- Hayır !!

Bekar olsam ve hayatıma böyle biri ucundan kıyından dahil olmaya çalışsa haysiyetime hayat duruşuma onuruma hakaret sayarım...Saliselik düşüncesi acaba sı bile dolaşmaz kafamda....ki siz içselleştirirp adamı cefa çeken eş diye kutsallaştıracaksınız nerdeyse..

İşte böyle olaylarda belli oluyor insanın kalitesi,kumaşı !

zaten sen her şeyin kılıfını hazırlamışsın ne söylesek boş. ister ayrı yaşasın isterse evine uğramasın bu adamın evli olduğu gerçeğini değiştirmez. düşün ki ileride evlendin eşinle zor bir dönemden geçiyorsunuz. eşin kafasını dinleyeceğini söyleyerek annesine gitti. bu süreçte kendisine bir METRES buldu ve heyecan yaşıyor. sen de çoluğunla çocuğunla bekliyorsun ki eşin düzelecek yanına gelecek. evliliğiniz düzelecek diye. işte bunu yaşamanı istiyorum.

Boşansın boşandıktan sonra ne yaparsa yapsın. O kadına yazık. Bu anlattığınız yüzünden acı çeken insanlar var. Ikıncı kadın siz olsaniz da bir başkası olsa da adamın huyu değişmez. Kaldı ki aynısı sizin basınıza da gelecek adamın huyu bu. Sizle beraberken de sizi aldatacak. Çünkü doyumsuz, sevgisiz, sadakatsiz...

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?

ben böyle konuları hep sanki kocama aşıklarmış gibi empati yaparak okuyup konu sahiplerini ve kocamı birleştirip ibret-i alem için dövmek istiyorum tövbe tövbeee

zaten sen her şeyin kılıfını hazırlamışsın ne söylesek boş. ister ayrı yaşasın isterse evine uğramasın bu adamın evli olduğu gerçeğini değiştirmez. düşün ki ileride evlendin eşinle zor bir dönemden geçiyorsunuz. eşin kafasını dinleyeceğini söyleyerek annesine gitti. bu süreçte kendisine bir METRES buldu ve heyecan yaşıyor. sen de çoluğunla çocuğunla bekliyorsun ki eşin düzelecek yanına gelecek. evliliğiniz düzelecek diye. işte bunu yaşamanı istiyorum.
Boşver anlamaz. O mükemmel kadın. Huzur onda sevgi onda. Evlenince kocası atletle koltukta yatar haftanın 5 günü arkadaşlarıyla takılacağım derse görür huzuru ;)

Ben hiçbirzaman aramadım onu nerdesin napıyorsun demedim o arayınca görüşmek isteyince görüştük o yüzden anlamadım evli
Olduğunu,bana hatta hiç mi özlemiyorsun beni dedi rahatsızlık vermek istemiyorum dedim işin gücün var dedim,işte o gün bana söyledi evli olduğunu

bu kadar saf nasıl olunuyor bana da öğretin..
ee peki bu adam bu kadar midesi bulandığı kadından hem seni hem onu aldatıp kandırmadan önce neden boşanmamış?

Ne iknası açsın davasını? Ben de sekiz aydır eşimle ayrıyım barışmaya ikna için uğraşıyor. Boşanmanın iknası değil davası olur.

Back
X