- 9 Haziran 2011
- 616
- 20
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Sanırım ben dikkat etmemişim yazarken. Yazdıklarına bakarak değil aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. Kimliğini açıklamadan önce telini vermiş arkadaşım yengem sanarak.
Fikir- zikir meselesi bu oluyor sanırım!!! Kızı neden suçluyorsunuz? Adam babası yaşında en yakın arkadaşı baba sıfatına koymuş. O da öyle görmüştür. Bende mesela bu hafta sonu düğünde arkadaşımın babası ile dans ettim kendisini ilkokuldan beri tanırım. Baba kız gibiyiz. Eee ne oldu şimdi? Heyy Allah'ım ya!
18 yaş fark var üstelik benimle babam aramda 20 yaş var bildiğin baba gibi görmüş burada kız suçlu değil kiFikir- zikir meselesi bu oluyor sanırım!!! Kızı neden suçluyorsunuz? Adam babası yaşında en yakın arkadaşı baba sıfatına koymuş. O da öyle görmüştür. Bende mesela bu hafta sonu düğünde arkadaşımın babası ile dans ettim kendisini ilkokuldan beri tanırım. Baba kız gibiyiz. Eee ne oldu şimdi? Heyy Allah'ım ya!
ben de bu konuda takıldım madem kızda yengenin teli var neden vermiş böyle bir durumda insanın direk çaldırmak ya da watsaptan o numaraya mesaj atmak gelir numara vermez yani, konuya fake midir nedir.Bakın bir karışıklık var; hem whateuptan yazışmalarını okudum demişsiniz hem vernediki demişsiniz. Buradada yengem sanarak verdi diyorsunuz OYSA kendisine " sizin bende zaten teliniz var x yenge demiş.
O zaman o tlf.dan kendi numarasını yollasaydı.
Dayınızı seviyorsunuz diye ağzımdakileri soyleyemiyorum. Heyecan peşinde olan eşi olsaydı ne yapardı acaba ?
Kız arkadaşınızda dans edecek adam yokmuş gibi gereksiz bir teklifi kabul etmiş.
İkiside hatalı.
Dayıma söyleyemem diyorsunuz da dayınız sizi hiçe sayarak böyle davranmış açıkçası.
kocasını rezil etme pahasına?Acaba yengen kiz arkadasini kiskanmis, dayinla dans etmesinden süphelenmis olupta, süphelerim yerli mi yersiz mi diye
dayinin adini kullanarak arkadasina msj atmis olmasin?
Cünkü dayindan bahsettiginde o adam yapmaz gibi geldi bana. Tabi insanlarin icini bilemeyiz, kisi olarak iyi olabilir, ama nefsine Hakim olmada zorluk cekiyor olabilir... Yengen nasil bir insan acaba? Kiskanmis olabilir mi kiz arkadasini?
bu forumun eski üyelerindenim, nedense pek cok konuda fakelendik mi.paronayasi yasanir ama inanin.oturup.buraya fake konu senaryosu uretmekle ugrasacak vaktim yok.konusmalarini aklimda kaldigi kadariyla yazdim.
Bu arada bu aksam dayimlar bize geldi.ve dayim bizdeyken gene arkadasima watsaptan selam yazmis.arkadasim aninda bana soyledi.butun foyasini meydana cikarmamak icin kendimi nasil tuttugumu anlatamam. Ama tek yapabildigim.sinirden kıpkırmızı bi suratla oturmakti.cunku bildigimi belli ettigim.takdirde bunun Geri donusu olmaz
İlk mesajınızı düzenleseniz iyi olur çünkü bu dediğinizle hiç uyuşmuyor?Ya sabir...numarasini yengem sandigi icin verdi dedim ya...