Evli dayım en yakın arkadaşıma yazıyor

Bence dayınızın kendisiyle siz konuşmalısınız. Olayı annenize taşımadan önce alın karşınıza dayı çok üzgünüm bir arkadşmın başına gelmiş dayısı en yakın arkadaşına asılmış gibi cümlelerle konuyu anlatın anlatırken yüz ifadelerine gözlerine bakın bu durumun me kadar yakışıksız olduğunu belirtin. Sen böyle birşey yapsan asla affetmezdim dayı fln gibi şeylerde söyleyebilirsiniz. Bakalım tepkisi ne olacak. Eğer buna rağmen birşeyler yapmaya devam ederse açıkça söyleyin tatsız sonuçlar doğuracağını.
Kaç yaşında dayınız 40 yaş sendromu felan mı geçiriyor ne? Ya sabır ya selamet!

Uyku yok bana bu gece sinirden...Bu kadar büyük bir aptallığı nasıl yapabildi hala aklım almıyor...
Akıl almicak bişey yok ki erkek bunun burası alçak ve hain hormonların etkisi altında. Yani şöyle etrafa bakılınca bu ve benzeri o kadar çok şey oluyorki insan artık şaşıramıyor bile ne yazıkki!
Bu arada arkadaşınız da umarım gençlik hevesatı ile aklı gönlü hissiyatı karışıpta yanlış birşey yapmaz siz her ikisinede dikkat edin bence.

İzninizle erkek degil mi hepsi ayni demek istiyorum.Yani ben gozumle bile neler neler gordum is ortaminda. Ne masum tipli ornek babalar ne haltlar yiyo.Dayiniza bi sekilde bildginizi belli edin yani kimliginizi belli etmeseniz bile birilerinin bundan haberi oldugunu ve esine soyleme ihtimali olmali ve korkmali. Yuvasini dagitmya cesaret edemez kendince capkinlik yapmaya calismis ama yegenin arkadasi da olmazki ya...

lanet olsun Allah bildiği yapsın böyleleri... ne ya bunlar yüzünden kendi amcamıza dayımıza acaba diye mi bakcaz böyle şeyler okuya okuya herkesten tiksinme geldi bana yazık.

Apaçık bir konuşma olmadığı için
yani,evet bu adam apaçık asılıyor diyemiyceniz için kimseye,şimdilik akışta kalın derim...bakalım,nereye kadar gidebilir...hayal kırıklığını anlıyorum ...
rezilik bu ...ama unutma ki herkes yaşayacağı deneyimi kendi seçer...
kaşınıyorsa,bedelini de öder...

Kimseye birşey söyleme. Arkadaşın da engellesin facebook'tan ve dayinla ayni ortamda bulundurmamaya dikkat edin.
Öbür türlü kimle ne yapiyorsa yapsın siz arada olmayın yeter ki.

Acaba yengen kiz arkadasini kiskanmis, dayinla dans etmesinden süphelenmis olupta, süphelerim yerli mi yersiz mi diye
dayinin adini kullanarak arkadasina msj atmis olmasin?

Cünkü dayindan bahsettiginde o adam yapmaz gibi geldi bana. Tabi insanlarin icini bilemeyiz, kisi olarak iyi olabilir, ama nefsine Hakim olmada zorluk cekiyor olabilir... Yengen nasil bir insan acaba? Kiskanmis olabilir mi kiz arkadasini?

Siz medeniyeti yanlis anlamissiniz.
Benim dayin ne alaka arkadaşımla dans edecek yani?
Karısı şam babası mi?????
Evet bu da ayri bir mesele. Esimin yegeninin arkadasi, esimle dans edecek.. Biraz tuhaf. Yani aile olarak samimi olsaniz dahi tuhaf, gencecik kiz elin adamiyla niye dans eder. Yengeniz neden izin veriyor buna?

bak buda çok mantıklı geldi bana.maşallah ajan gibi kadınlarız yengede şüphelenmiş olabilir kızı denemiş olabilir.

Bende bunu düşünmüştüm.Belki karisi denemistir??Ama nasil bulacak hmmm???

Boyle kart adamlarin genc kizlara asilmasi cok iğrenç.

Bence annene söyle kesinlikle. Ona gore davranir kendi arkadaslarini sakinir. Sen de oyle, nasıl bi adam olduğunu ogrendigine gore arkadaslarinla bir araya getirmezsin hiç bi kosulda.

Senin arkadaşına asilacak kadar gözü donduyse illa ki aldatacak. En azindan sizinle bağlantılı insanlari rahatsiz etmesin. Iyice rezil etmesin.

Aaa mantıklı haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…